- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Persze én ezzel egyetértek, csak azzal nem hogy 8 gb elég lehet bármire is bővítés nélkül. Ahogy írtad is munkára is kevés, filmezésre is kevés, játékra akkor lehet elég ha ilyen 40-50 megás játékokkal játszol. Videozásra se éppen elegendő, konkrétan ilyen kategóriás telóba nevetséges bővíthetőség nélkül, persze egy olyan telóba ami nem tud hd-ben videot felvenni, és a kijelzőjén felesleges jobb minőségű videókat lejátszani és/vagy munkára nem a legjobb ott elég lehet.
G2-n is kevés lenne a 16 gb ha nem lenne megoldás a bővíthetőségre, pl én szoktam filmet nézni telón ha utazok haza a vonaton és mindig pendriveról megy a film 1080p-be amire persze nincs szükség mert 720p is tökéletes de ha már tudja és van hely miért ne?
Lényeg a lényeg ezekbe a telókba 8-16 gb kevés, ha már csak minimálisan is több igényed van a fb-nál és angry birdsnél.
-
Csapoati
nagyúr
-
blade zte
őstag
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
. Nem csoda hogy nem veszik ezt a sz*rt ha a low-end telefonok is 8gb-vel jönnek amit microsd-vel bővítesz. Nem érdekel mi elég, ennyiért sokkal többet kérünk, mert azt az "eleget" megkapjuk 80ezerrel lejjebb.
Olyan gyakran jön elő az elég szócska amikor egy-egy híres gyártó """""olcsósít"""""". Ez nem az elégről szól, hanem hogy nem kapod meg a pénzedért azt, amit a többi gyártónál igen.
8gb-s iphone 5c-t max nexus 5 áron kéne adni. Az, hogy így nem jobb az biztos, viszont hogy rosszabb egy nexus 5-nél, arra inkább tenném a voksom. Bár nem tudom, ilyen színes izét max japánban néznek jó szemmel, meg a ri.... Szóval értitek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest