- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Lehet rosszul fejeztem ki magam
Nem hátrány ha van szabadon, de inkább az a lényeg nálam, hogy gördülékenyen lag nélkül működik, még nem tapasztaltam lassulást, minden gyorsan megnyílik, akadás nélkül megy akkor is ha több minden fut a háttérben. Amire nincs szükségem azt törlöm, amit nem lehet törölni azt tiltom. Használok messengert is, egy játékom van szókeresős, néha kell egy kis kikapcsolódás
Minden másra a böngészőt használom. Szinkron csak manuálisan, mert semmi sem olyan fontos, hogy állandóan menjen, nincsen védett alkalmazásom se, ami a kijelző lezárása után fusson. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp használja, én nem bántam meg a vételét, nem is akarlak meg győzni semmiről, tisztelem a véleményed. Egy biztos az emui elég agresszíven kezeli a memóriát, van amikor bezár dolgokat, még ha nem is kellene, ez ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest