Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz Pityesz4734 #476 üzenetére
Ami most már 21:9 a Sony-kban......de sebaj....
Nekem bejön a telefon, várom a voda mit dob árban, úgy is lejár a hülyeségem....
Ixion77
Alza vagy a notebook.hu-n már lehet. De láttam ma reklámot MM-ből is. Mindenhol ugyan annyi....eddig.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Nos csak abból tudok kiindúlni, hogy S8+ vs poco f1 vs Honor 8 és a samsung rendszere eddig számomra a legdarabosabb. Nem véletlen akarom lecserélni, pl erre.
Tibcsi
Megértelek! Én is lesem mit dob a voda, de még nincsen kirakva....ha jó áron lesz, mint az S10, akkor nem kérdés.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
A voda is kirakta a készüléket. A 256gb-os most 248e......elég jó ajánlat....
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz zoleeno1 #740 üzenetére
Főleg, hogy a vevők nagy része meg sem nézi egy samsung telefonon, hogy milyen kijelző beállítás van és bár lehet nagyobb, de az összes samsung telefon gyárilag fhd+-ra van beállítva.
Amúgy az S8+-am odaraktam a p30 mellé, és sokkal élesebb képet ad a huawei kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kchris78 #750 üzenetére
Csaba mindentől elalél manapság nem is veszem alapnak. Lelkes srác, de lassan minden telefonnál ezt csinálja...
Viszont az apple, a samsung és a p30/pro kijelzője is a samsungtól jön ki. Mégis mikor kézbevettem a telefonokat a p30 kijelzője élesebb volt nekem. Lehet ez olyan, mint a tv-k esetében: hiába van LG panel a sony/lg/pana modellekben, a két japán jobb képet hoz(jobban van megírva a vezérlése)
Silenzio
Logiszikájukkal nem lenne baj, csak akik most vannak a dhl csapatában nem kezelik jól. Párom 2x dolgozott velük. Először még kb 10-12 éve ment oda logisztikai vezetőnek, de fizikailag messze volt és eljött(Árpád híd, ikertorony). Neki bejött a hely, nagyon bírta a vezetőséget. Viszont éjjeli madarak voltak, ezért helyre is rakta őket, hogy van egy munkaidő, ami nem fér bele, az majd holnap reggel. Működött.
A másik alkalom a dhl volt, bár a biai helynek volt külön vezetője a csapatban. Nem mindég a kínaiakkal van ám a baj......[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
samsung kijelző kerül a p30 proba
A p30 pedig BOE kijelzős lett. Nézd meg nyugodtan élőben, élesebb mint az S8+-am.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nem akarok ideszemetelni, mert p30 van és nem pro, de ha kell segítég/infó p30-al kapcsolatban itt már páran jelen vagyunk. Nekem S8+ lett váltva, eddig nem bántam meg.
-
Quqesz
nagyúr
Na rövid pro-kontra(S8+ vs P30)
Pro
Smooth, minden azonnal reagál, jó ujjlenyomatolvasó(de ez sem 100%), van dupla kopp, képernyőlezáró widget, szép és sík kijelző, fülhöz rakva felveszi a hívást, aksi jobbnak tűnik.Kontra
Nem minden app ikonjához rakja ki az okvasatlan jelzést(az ikon sarkába a számot) , nem lehet lehúzni a képernyő simításával az értesítősávot, a mi fit appot le kell lakatolni, hogy ne lője ki ha törlöm a multitaskot(poco detto, de a mi fit appól tudtam meg hogy kell lakatolni). Nincs QI töltés(de ezt samuban kb 10x használtam 1 év alatt, izzik tőle a teló)Ami vicces, hogy mindég azt hiszem kicsi telefont vettem, pedig kijelző ugyan akkora, csak a készülékház kisebb. Pont ez tetszik most nagyon! Kamera jó és a 3x optikai zoom tényleg használható, még az 5x is.
Természetesen szubjektív vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Mai tapasztalat:
Gyerek videózás közben zárolni akartam az AE-t, de az istennek nem jöttem ott hirtelen rá. A lényeg, hogy pl video manuális beállításnál az EV gombra kell hosszan nyomni(ez dobja fel a csúszkát is), és a sarkában a pötty más szinű lesz. Ugyen ez igaz a fókuszra is(AF gomb)Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Tök jó, hogy vitatkoztok, mert közben egyre több dologra jövök rá a telóval kapcsolatban(pl portré videó)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz 2ofthem #1369 üzenetére
2 módja van:
1.rekeszérték mód, kamera gomb
2. Videó mód, bal alul kis varázsceruza és ott a háttérhomályosítás
De még én sem használtam.....Hito
Majd megnézem, de 2 lehetőség van, nem tudom melyikkel tesztelték...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz droti25 #1411 üzenetére
Jobb a 10mp jpg tömörítése, kisebb fájl, és minőségben is jobb(pl zajkezelés). A nagy pixel nem mindég jelenti azt, hogy jobb is(p20pro detto ilyen volt)
Srácok!
Nem lehetne lecuppanni már erről a kijelző témáról? Megértem van akinek nem tetszik, de a többi had élvezze már a telóját. Akinek meg nem felel meg, elég széles a paletta, hogy lehessen választani. Nekem S8+ után semmi hiányérzetem nincsen a p30-on és lehet nekem kicsik az igényeim, de sokan vagyunk így sztem.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Múltkor vki rakott fel 3 képet vagy ide, v a fotós topikba. Az első p30pro, a második iphone xr, harmadik s10. A paplanhuzat beltérben a huawei-en lett a leg hidegebb az s10 kb jó, az iphone meg full sárga. Viszont a a zöld minta meg túlszaturált volt a huaweien(túl mély)
Silenzio
P30 esetében a széleset kivéve a pro mód használható rendesen, de csak ev, af, wb, ae mérési lehetőség állítása van.(záridő nincs, csak fotónál). Van még af, ae és wb zár . Nem tudom a p30pro tud-e ennél többet.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz droti25 #1533 üzenetére
Állítsd be a powerampot alapértelmezett lejátszónak. Minden fejegységen a media lejátszó azon a kapcsolaton indul el, amin hagytad (cd,bt,usb). A fejegység onnan folytatja a lejátszást ahol abbahagytad, és ha ez a telefon volt, akkor azt indítja el. Ez alapból mindég a gyári lejátszó. Ezért állítsd át az alapértelmezettet....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Ixion77 #1538 üzenetére
Van bezony rendesen különbség! De vajon miért? Mind1, ezt nem fogjuk lehet megtudni....
Szerk
Ugyan azzal a névvel menti le? Mert ha igen, akkor lehet csak ellenörző kép, és direkt hagyták ilyenre(mindván úgy is a dng fájl kell, nem a jpg)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
[P30] teszt gsmarena...remélem itt is lesz hamarosan
-
Quqesz
nagyúr
válasz Silenzio #1356 üzenetére
NA most átnézve a teszteket a huawei kamera gyengesége videónál nem a 60/30fps , hanem a rögzített bitráta. Nincs állandó, hanem változó és nem éri el a stamdardat(4k 42mbps, fhd 17mpbs). P30 ebben még egy kicsit lehet lejjebb teljesít( van 8mbps videóm is, de auto módban 14-15mbps)
-
Quqesz
nagyúr
Köszi mindenkinek én is, jó tudni.
Más
P30
Ma videóztam a gyerek iskolai buliján, ami egy csarnokban volt, fél fénnyel(csak a fele lámpa volt felkapcsolva, kevés fény). Csináltam Auto módban és pro módban EV és AF zárral.Auto: a fókuszt jól kezeli, szép éles minden. Az AE viszont gyorsan reagál minden fényváltozásra, ezért nem teljesen egyenletes(nem vészes, de lehet van akit zavarni fog). Pechemre szemben is volt erős fényforrás(kivetített tartalom)
Pro: egyenletes fényérő, nem változik a zárnak köszönhetően, viszont az AF zárat nem ajánlom. Az auto módhoz hasonlítva nem olyan éles a képe a videónak, pedig több mérési pontot is használtam(kb mind végtelen volt), de még elfogadható bőven.
Kinti videónál a Pro módban a színek mintha mélyebbek lennének(esetleg túlszaturált?), A WB Auto módban volt.
Néztem a bitrátát is, és nem esett 10e alá, de volt majdnem 17e is, kinti videónál 14-15e kbps. Én nem vettem észre minőségbéli különbséget(aztán lehet lesz aki igen). Hangfelvétel sztem rendben, pedig elég xar volt az akkusztika(terem közepén 4 hangfal)Szóval az alapok nem rosszak sztem.......
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nekem P30-on volt fólia gyárilag, pro-n nincsen? Ok tudom lehet nem a legjobb(nekem elég) , de cseréig kibírja....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Az érdekes.....nekem ott fityegett a sarokban a kis piros fül, hogy huzzam le a takarófóliát a védőfóliáról....ezen kívül még ugye bele volt csomagolva a körbevevős fóliába. Lehet a sík kijelző miatt(amire ugye könnyebb feltenni) mi szerencsésebbek vagyunk?!?!(P30)
-
Quqesz
nagyúr
Bár sima p30, de nekem meg pont jobb lett az aksiidőm, mint a volt S8+-on. Ott oreo alatt éjszaka 4-5%, pite alatt 8-10% ment el. Itt 100%-ról leveszem és reggel is annyi. Nálam online 4g,wifi,bt,mi fit szinkron, 2 gmail, 2 időjárás app, gps.....szal ketyeg mindég.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
[Meggyötörték a telót] , de jól bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs