Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Dhampir #13764 üzenetére
Ma valóban van a MM-ban 190-ért, de tegnap még 250 volt náluk. Képben vagyok az árakkal, mert minden nap néztem az Árukeresőt, hátha valahol egy durva akcióban sikerül kifogni nagy kedvezménnyel
(A múlt héten az Edigitalnál is 200e alatt volt kicsivel.)
(#13765) Ferenczi Áko: UPC (Vodafone).
A részleteket pontosan nem tudom, mert azt nem adta ki nekem az ügyfélszolgálat, de valami olyasmi, hogy a UPC ügyfelek az eltöltött évek után sávos kedvezménnyel vásárolhatnak független telefonokat, elkötelezettség nélkül.Mivel nem vagyok UPC ügyfél, így nem hallottam erről a lehetőségről soha, ezért a UPC és a Vodafone ügyfélszolgálaton is rákérdeztem, ahol elmondtam mi a félelmem, hogy esetleg valamilyen szerződési kötelezettség tartozik a készülékhez és előfordulhat-e, hogy a jövőben letiltják a telefont? A Voda ügyfélszolgálat lepasszolt, hogy menjek a UPC-hez, mert ugyan egy cég, de külön kezelik (még) a két szolgáltatói vonalat. A UPC ügyfélszolgálaton pedig megerősítették, hogy nem tartozik semmilyen kötelezettség a készülékhez, egy összegben ki lett fizetve, nincs letiltási kockázat. Mivel az eladó és az ügyfélszolgálatos története összecsengett, így végül leküzdöttem a gyanakvásom és megvettem a telefont. Az a probléma még bejöhet, hogy ha a jövőben úgy menne tönkre a telefon, hogy cserére kerülne sor, akkor csak az eladó tudja azt érvényesíttetni, mint a készülék eredeti vásárlója, de az eladóm nem az a típus volt (középkorú családapa), aki egy ilyen segítségtől elzárkózna, így ezt a rizikót bevállaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest