Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
ÉvyBaba #22196 üzenetére
Sajnos, ezt már én is észrevettem. Van aki a sorozatos frissítésekkel hozza összefüggésbe, van aki a gyártó felöli szándékosságot feltételezi.
Én, egyszerűen az alkatrészek elöregedését látom benne + a fogyasztótársadalom jelenlegi szokásait ("minek csináljak egy örökéletű telefont, ha a júzer úgy is lecseréli 1-2 éven belül) -
ÉvyBaba
csendes tag
Sziasztok! Már 4 éves lett a szeretett p30 pro m! Valaki tudna választ arra, hogy miért lehet egyre rosszabb a fényképek minősége amit csinálok a telefonnal?
-
törölt tag
-
Lacccca87
addikt
válasz
hockeyapu #22186 üzenetére
Igen, 50e drágább vagy ugyanaz, boltol fuggoen. Ugy plane tobbet er hogy stabil. Minden ugy mukodik rajta ahogy azt leirjak, meg nem lesz tiltva x ev mulva igy nezve jobb vetel. Sajnos mar nincs meg az az elony amikor ugyanazt a tudast 100e olcsoban megkaptad kis minosegbeli kompromisszum mellett. Az utolso ilyen keszulek pont a p30pro.
-
jézusom
addikt
Sziasztok! Nekem és sógoromnak ilyen telónk van. Nálam be lehet állítani a 60 fpst videozásnál, nàla nem! Ez miért lehet?
-
hockeyapu
senior tag
Mind árulók vagytok, Huawei után Samu ?
Az egyetlen alternatíva jelenleg Honor magic 5 Pro !
Persze , csak második telónak, mert az első az egy P60 Pro kell legyen ! -
-
Bferibörs
addikt
válasz
gringoka #22164 üzenetére
Ezt most lőtem pár perce,úgy,hogy a teló képernyőjén nem láttam mit fotózok,mellette tombol a szél.
Ennél jobb éjszakait a p30 p sem készít,sőt.Ja és ne felejtsd el,hogy a huwaei csúcs is fél milla felett van GMS nélkül. Felmentek az árak,nem érdemes a p30 p anno 230-250 árához hasonlítani.
-
Piotor
tag
Nemrég megszűnt az alsó mikrofonom működni. Az usb csatlakozó kábelét kellett cserélni, szethullottak az érintkezők rajta (wtf?). Mindegy ez tipushiba, vettem alirol egy szettet, kábel+mikrofon panel. Tettem bele egy akkut és gyári ragasztóval vissza a hátulja, 20-bol meg is volt. Hm, lett volna lehetőség venni helyette egy S23 256 gb-ot 190-ert újonnan, de inkább megtartom ezt. Szerelem na. És most új gyári akkuval amit tud üzemidőben ismét, az parádés. Nem akadozik, kamera még mindig brutál. Talán egyszer egy Honor Magic 5 Pro lesz helyette, más nem érdekel.
-
Bferibörs
addikt
válasz
gringoka #22168 üzenetére
Azt hittem tudsz valami jobbat.
Ezért vettem meg én is kompromisszumokkal az s23 u- t, nem találtam jobbat. De alapvetően elégedett vagyok vele,pedig nagy ívben elkerültem anno a samukat.
Sajnos tovább kell lépni,előbb vagy utóbb.#22169 Peace
Ne feledd mindennek piszkosul felment az ára azóta, a Huaweinek is GMS nélkül.
-
knox83
senior tag
válasz
Sumptuous #22160 üzenetére
Köszi a tippet, erre nem is gondoltam
@technoman
Van is benne igazság talán és nincs is. Nagyon nem tudja már rontani mivel ezer éve csak sec update jön a telefonra.. Mostanában mindig sötétben (buliban) akarunk selfiet csinálni, ajfonokkal meg miegymással és totál értékelhetetlen képek születnek. Aztán mindig én csinálok inkább a p30proval "b*szd meg ez ilyen képet csinál? “ ez nem egyszer hangzott már el -
gringoka
aktív tag
-
Peace
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #22158 üzenetére
Nálam 2,5 éves, de én sem érzek késztetést! A legjobb telefonom, ami valaha volt. Remélem még sokáig húzza software támogatással. Kiderült, hogy Battle.net app is fos, ne ma telefon a ludas.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tesztelo.hu #22158 üzenetére
Kicsit már ki. Még mindenben elég jó, de már szinte semmiben sem a legjobb. Még én se találtam meg az igazi utódot (talán az S23U lenne a legjobb jelölt), de már nyitott szemmel járok.
-
Technoman
őstag
válasz
Bferibörs #22152 üzenetére
Kösz a választ.
Én is -jelen pillanatban- két márka/típus között vacillálok. Mivel a fotózás nálam a legfontosabb, csak csúcsot vehetek. Samsung S23U és a Pixel Pro 7 (illetve a 8-as)
Mindkettő mellett van + és - is. Az 5G és a hivatalos szerviz megléte nagyon erős érv. A másiknál viszont a jobb fotózás (több tesztoldal egybehangzó véleménye szerint) szól, viszont vabbak problémák a vétellel (igaz, főleg a Vodára panaszkodnak én meg Telekomos volnék)
A többi márka, számomra is felejtős.Sajnos, az utóbbi időben észrevettem -bár imádom a P30 Pro-mat-, hogy kezd a fotós része rosszabb lenni. Szofveres trükközés a gyártó oldalról, a tervezett elavulás, vagy egyszerűen a fogyasztótársadalom rákfenéje, nem tudom. Sajnos manapság, semmi sem tart örökké. Mivel 4 éves a teló, lassan érik a csere.
(mondjuk, este, sötétben, erdei túrázásnál -igaz egy kis fény rásegítésével- még mindig olyan képet lő, hogy besz@rás)
-
knox83
senior tag
válasz
Bferibörs #22157 üzenetére
Igen, az ultrat nem érinti. Sajnos van gond a pixelel pedig egy nagyon korrekt telefon lehetne..bízom benne hogy a nyolcas szériával javítják a problémákat.
A honor nekem tetszene de korábban volt egy bejegyzésem, hogy a képek minősége elmarad a huaweihez képest, ez látszik a mobilarenás teszten is. Furcsa a fekete kutya, meg a 3x zoomnál a háttér, a tető, kémény mind ilyen nagyon mosott életlen, olyan "digitális", vagy nem tudom mi a jó megfogalmazás. Persze ez az én véleményem.
Nekem nem sürgős én elvagyok még a p30pvelaugusztusban lesz 3 éves.
Az előbb érdekes dolgot csinált amit eddig még sosem. A gyári kábel+töltővel töltöttem mint mindig és kiirta, hogy az optimális töltési sebesség érdekében gyári kábelt használjak.. -
Bferibörs
addikt
válasz
knox83 #22156 üzenetére
Köszönöm!
A banános a 23-23+ nál van tudtommal,nálam nincs . Azt is most javítják a napokban,hetekben.
Maradnék a hüvejnél,mert jobb talán nincs a piacon,de sajnos kivégzik.😪
Mivel a pixel itthon nem forgalmazott,így nem is foglalkoztam vele
Sajna arról is olvastam sok rosszat,nincs a környezetemben,így leírások alapján nem vállalom be.
+ Kompromisszumokat köt az ember,ami van abból válogathat
Pld oppo valami,most azt istenítik fotózásra,de mint olvasom az alatt is rezeg a léc Európában.Nekem az s23u és a honor mostani csúcsa jött szóba, Honorról letettem, már az elején sok panasz volt rá,na meg nem volt gyakorlati tapasztalat a közelemben.
Samu ugyan s22 u tapasztalat volt, kép,video de élőben,napi szinten. Így döntöttem az s23 mellett. -
knox83
senior tag
válasz
Bferibörs #22150 üzenetére
Használd egészséggel az s23u-t. Többször nyomkodtam a sima illetve plust, nem is lenne rossz de nekem pont a samsung féle algoritmus nem tetszik... Plusz van ez a bananos foltos okosság a fő szenzornál.. Vicces ez ilyen összegeknél.. Pixel 8 prot várom, hátha... De valahogy nekik sem sikerül soha normálisan összerakni..
-
sajby
senior tag
[link] Srác elméletileg gyári akkumulátorral dolgozik.Ha valakit érdekelhet
-
Bferibörs
addikt
Ebben teljesen igazad van, én 400- ért vettem egy 8/250-t,itt a hardveraprón vadi újon,3 év samsung garival, 500-600-650- et nem adtam volna érte.
Ha megnézed az új Honor árát az sem piskóta.
Én úgy tudtam eldönteni,hogy megveszem,hogy a lányom s22u fényképeit láttam,ez meg ugye egy újabb széria. Nekem fontos a fotózás. A Honorba nem mertem belevágni,élő tapasztalat nélkül.
Sajnos mindennek felment az ára, nem csak a telefonoknak.Ja és megjegyzem, vettem egy xiaomi 12T- t előtte,amíg nem találok jobbat. Soha többet xiaomit.😁
Amikor kiakadtam egy képen eldöntöttem hogy lecserélem,borzasztó volt a kép ideális körülmények között. Na az kb. 250 e- be fájt.
Sajnos a Huawei telókat egyre jobban szivatják appok terén,így nálam felejtős lett.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Technoman #22151 üzenetére
Van amiben jobb a p30 p,pld éjszakai fotózás, elvileg most jön frissítés az s23u- ra amiben javítják.
Alapvetően nekem jobban tetszenek az s23u képei,de ugye újabb kiadás,meg az ízlésünk sem egyforma,van akinek nem tetszik. Főleg autómata módban fotózok,nem állítgatok semmit.
A macro fotózásban az 23u sem tökéletes, a p30p sem volt az.3x nagyításnál,12 mpixellel fotóz. Szerintem mindkettőnél jobb vol e térent a p20p .
Hirtelen ennyi jut eszembe. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,elköszönök a topiktól, ma átadtam az unokámnak a hibátlan P30p-t.
Nagyon jó telefon, de sajnos kinőtte már az idő.
S23u- val folytatom a továbbiakban egyenlőre, ( az árát leszámítva) nagyon jó telefon ez is. -
Peace
nagyúr
Másnál is szórakozik a teló vagy az appjaimmal lehet bibi? Messengerben több beszélgetésben sem látszik 2 napi szöveg telón, csak PC-n. Battle.net appban eltűntek a barátaim és beszélgetéseim. Ki és belépés, cache ürítés, újratelepítés, telefon újraindítás mind megvolt már.....
-
ZPKing
tag
Irodában ülve csinálja az ablakon konkréten látom a tornyot egy 500 méterre.
VoLTE be van kapcsolva.
Próbáltam kikapcsolva is de akkor is csinála.
Amúgy nem akarok párhuzamot húzni de olyan mintha június eleje óta amióta a Telekom bevezette a tesco gazdaságos 5G-t azóta csinálná ezt.
Viszont tegnap már nem csak az irodában vettem észre hanem a lakhelyemen is ahol másik torony van.Viszont ma még nem csinálta. pedig pár hívásom.
Egy factory reset megoldhatja?
-
-
Keny.
tag
Sziasztok, gondoltam leìrom az akkumlátorcsere tapasztalatom. Már töltöre kellett tennem napközben, de az itt olvasottak miatt féltem tőle, a telefonom kamerája is kezdett meghalni, ezért gondoltam, ha már szétkapom akkor akku csere is lesz. A skyphone.hu ról rendeltem gyári akkut, 2021.10 a gyártási ideje. A telómban 2019.07 es volt. Szerencsére nem volt bootloop hiba, egyenlőre nagyon jól működik, a kameracsere is megérte!
-
ZPKing
tag
Sziasztok,
P30 pro esetében mi lehet annak az oka hogy hívás közben a másik fél hol hangosabban hol halkabban hol sehogy sem hall?
Csináltam egy diagnosztikát a my huawei appal. abba jónak mérte a mikrofont alsót is felsőt is.
Mit lehet esetleg kezdeni vele?
Köszi -
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Szia!
A gyorsítótár törlésén kívül érdemes megnézni, hogy a Play szolgáltatásoknak van-e újabb verziója. A P30 Pro-t már nem én használom, de én szoktam ránézni időnként és frissítem az appokat. A Pay szolgáltatásokat régebben és most is manuálisan kell frissítenem, nagyon ritka az, hogy a háttérben automatikusan frissül.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play szolgáltatások > alul az Alkalmazás adataira koppintva bejön a Play szolgáltatások Play Áruház oldala, itt az app neve alatt a Frissítés gombra kell koppintani. Ha nincs ilyen gomb, akkor a legutóbbi verzió van fent, nincs teendő. Az is előfordult már, hogy a két gomb felirata ez volt: Mégse és Deaktiválás (a készülékkereső miatt a Play szolgáltatádoknál be volt kapcsolva az eszközadminisztrátori jogosultság). A Mégse gombra kell kattintani (az app megpróbálta magát frissíteni, de valami miatt elakadt a folyamat), ezután pedig a Frissítés gombra.
-
törölt tag
válasz
mgoogyi #22123 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem biztos, hogy a telefonnal, a kábellel vagy a fejegységgel van baj.
Itt és itt arról írnak, hogy az Android Auto legutóbbi néhány frissítése sokaknál okoz problémát. De már tavaly is sokat cikkeztek hasonló jelenségről. A gugli kitol frissítéseket, de magasról tesz rá, hogy azok működnek-e, illetve, hogy a felhasználóknál gondok lehetnek.
Örülök neki, hogy év eleje óta olyan Huawei telefonom van, amelyen nincs gugli!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Meg a Google ész nálkül zabálja az akksit. Reggel 04:30kor vettem le 100%-ról, most meg 66%, pedig ilyenkor kb 90% szokott lenni.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A legbaloldalibb lap a Google Dicover vagy mi a bánat lenne, ed ma reggelre összefosta magát, egyet villan csak a kijelző, ha jobbra húzom az ujjam. Van valakinek hasonló baja?
A Google keresősáv se működik.
Újraindítottam, meg a google map/play/play szolgáltatások kapott cache törtlést -
Keny.
tag
válasz
mgoogyi #22132 üzenetére
Nem az auto usb portjára gondoltam, hanem a telefonéra. A múlt héten egy samsunra tettem igot, nem ismerte fel a gép, de a teló mutatta, hogy tölti, mikor erősebben nyomtam be, akkor ìrta ki, hogy akarok e a pcre csatlakozni. Ott nem volt lehetőség kitakarítani a telefon usb csatiát.
-
zeon.hu
nagyúr
HBO Max lányomnál megszűnt működni (el sem indul), play áruház azt írja, hogy nem elérhető.
Van rá megoldás? -
knox83
senior tag
Sziasztok, nyaralni vagyok és szokás szerint a p30 proval fotózom. 4 éves konstrukció és még mindig milyen jó képeket készít.. Sok zoomot is használok 5x és 10x, teljesen vállalhatóak azok is. Egyedül a széles látó az ami gyengusz de hát nem lehet minden tökéletes
-
glspeter1
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szerviz Zalaegerszegen vagy Szombathelyen ahol egy P30 Pro-ban gyári (ismétlem, GYÁRI) akksit cserélnek?
3éve van nálam a kicsike és nem sok kedvem van lecserélni (nem is nagyon lenne érdemben mire), mivel tökéletesen kiszolgál. Az akkumulátort leszámítva, mert az már igencsak gyengécske.
Szóval ha van ilyen hely az adott településeken és tudtok róla, kérlek ne tartsátok magatokban! -
Bferibörs
addikt
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Azt tudod,hogy a vágott kártya vastagabb mint az újak. Ha esetleg nem jól érintkezne a vágott után,tudjál róla. Nekem volt ilyen problémám anno.
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Igen, annyi
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22116 üzenetére
Nekem abban a P30 Pro-mban volt ilyen gondom, ami emellett még mikrofonhibás is volt. Ilyen gondod nincs?
Egyébként kártyacsere elvileg megoldja ezt. -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
SIM-bajom lenne... Az első slotban osztrák Magenta, a másodikban magyar Telenor kártya van.
Így csak a Magenta működik, de ha felcserélem őket, akkor mindkettő. Azért írom, hogy Telenoros, mert még az, és annak idején az egyik eladójuk metszette nekem méretre a rendes méretú kártyát a kártymetszó-kézikészülékkel. Cserés lenne a kártya?
Köszi! -
mgoogyi
senior tag
Másnak is van Android Auto problémája?
Aktuális Mazda 6-osban nem megy vezetékesen és ahogy látom neten, elég sokaknak van ezzel problémájuk. -
eszakas
őstag
Üdv.
Milyen alternatíva lehet a P30 pro helyett? Anroidos készülék kellene mindenképpen. -
törölt tag
Szia!
A wipe cache itt nem sokat segít. Viszont a következő talán igen:
Beállítások > Rendszer és frissítések > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása.
Ez legtöbbször megoldja az ilyen jellegű problémákat. Ha esetleg mégsem, akkor a telefon gyári visszaállítáása lehet megoldás (a visszaállítás előtt az adatokat le kell menteni, mert a factory reset töröl minden adatot). Ha még ez sem segít, akkor valami nagyon kömoly probléma lehet. De remélem, hogy a hálózati beállítások visszaállítása elegendő lesz.
-
itroh
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves, egyszercsak:
Wifi: nincs internet elérés
Mobil net: nincs internet.
Jelet, mindnél mutat, asszony p30 pro-ja ugyan ezen a WiFi hibátlan.
Wipe cache, kikapcs, wifi elfelejt minden volt. -
törölt tag
válasz
laczkaba #22094 üzenetére
Ez pontosan így van. Annyival egészíteném ki, hogy a GBox nem igazán jó megoldás. A Mate 40 Pro-n próbáltam ki. Sikeresen beléptem a gugli-fiókba, aztán, amikor szerettem volna guglis appokat telepíteni, mindegyiknél azt írta ki az adott app (pl. Youtube) oldala, hogy az alkalmazás jelen verziója nem kompatibilis az eszközzel (Mate 40 Pro).
A GSpace működik, de nem ad teljes körű gugli szolgáltatásokat, a pay és még pár szolgáltatás nem működik.
A Youtube esetében a Youtube Vanced van (YT nevű app az appparks.com oldalról). A gugli térkép, fordító teljesen jól használható, annyi van, hogy az előzményeket nem mentik az appok a gugli-fiókba, mivel nem lehet a gugliba bejelentkezni. Még a Chrome is megy. A Huawei AppGallery és a Petal kereső segítségével minden olyan appot fel tudtam tenni a Mate 40 Pro-ra, amelyeket a P30 Pro-n használtam és mindegyik működik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest