- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
Notebook alkatrészes oldalról rendelt valaki mostanában akkumulátort?(gyárit)?
Megfelelő működése miatt érdekelne -
xcsabo
senior tag
Tényleg nem találom. Pedig mint ha lett volna itthon.
-
xcsabo
senior tag
Nem tudjátok véletlen, hogy hogyan lehet Jack csatis mikrofont a telóhoz csatlakoztatni?
-
mycso
veterán
Sziasztok, pár hónapja felmerült, hogy az "elavult" szoftver miatt, egyes banki alkalmazások hisztiznek.
Raiffeisen-nél az volt a megoldás, hogy a play-ben le kellett tiltanom az alkalmazás frissítését, így a régi verzióval működött az NFC fizetés (ez egyébként letölthető az appGalery-ből).
Nos, pár napja nálam feladta a harcot, hibá töröltem, telepítettem újra, valami olyasmit írt, hogy "biztonsági okoból az alkalmazást zárolta".Valaki találkozott már hasonlóval, esetleg a megoldásával?
(jelenleg átnyergeltem google wallet-re, az kiválóan működik) -
Sántha Lajos
aktív tag
Köszi. Nagyon szép ez az amoled kijelző egyébként. Kapott egy fóliát, meg persze tokot is (átlátszó szilikon). Meg egy bőrtokba is rakom. Valahol furcsa hogy én most vettem, sokan már váltanak róla. Aksi úgy látom jól bírja, persze ki is töröltem jó pár App-ot amit sosem fogok használni, phone clone-al meg átjöttek a dolgaim.
-
sajby
senior tag
válasz
Sántha Lajos #23786 üzenetére
Sok jó fotót vele
Üdv a klubban! -
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok. Lehet rám mondani hogy le vagyok maradva, én most lettem P30 Pro tulajdonos.
Nem teljesen ismeretlen a márka számomra, eddigi telefonjaim : LG Optimus L7 P700, majd Huawei P9 pite, Honor 8, Huawei P20, Honor 20 Pro. (Ez még meg van mármint a H. 20 pro, még nem tudom mi lesz a sorsa, tökéletesen működik). Én mindíg a kamerák miatt váltottam telefont. Rövid ideig volt P40 Pro-m is, de nem tudtam megszokni a vastagságát, nem volt kényelmes fogni. Eredeti töltője nincs nekem meg a Honor 20 Pro töltőjét használom hozzá(ki is írja hogy gyorstöltés) , de van egy 10w-is xiaomi töltőm is. Egyenlőre ennyi, nagyon tetszik a telefon. 6 GB-is, itt van visszaélés a 8gb-os Honor után, szerencsére nem érezni, minden gyorsan betölt ami kell, játszani meg nem játszom rajta
-
hockeyapu
senior tag
Nem tudom a google maps-et használni ! Beírom a címet, útvonalterv, rányomok és eltűnik !
Törölni nem tudom frissítésre azt mondja ok, na most akkor mi van? -
Foose
addikt
Sziasztok! 5 éves a telóm. Az utóbbi időben vacakol a hangerő szabályozó,és néha nem reagál a ki-be kapcs gomb. Hosszú ideje hordom tokban,nem lehet hogy valahogy kosz ment bele? Vagy mi lehet még az ok? Azon kívül hogy 5 éves.
a hangerő sokszor egy fel gombnyomásra full feltolja a hangot,vagy épp egy le gombnyomásra full leveszi. A bekapcs gomb meg nem érzékel. Kezdene kikopni a panel alatta?
-
thesound
addikt
Én is cseréltettem akkut a telóban ma. Fixity, teljesen rendben van, 3 hónap gari is van az akkura. ~21k Maradok még topiklakó.
-
frici70
csendes tag
Hali!
Huawei P30 Pro telefonomhoz újabb Firmwar-ra lenne szükségem. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnám ezt beszerezni? Jelenleg EMUI 12.0.0.149 (C431E3R2P2) verzió van a telón.
Istennek nem frissül nagyobb verzióra és így már gondjaim vannak vele, pedig egy istenkirály a tudása és szép képeket lehet vele lőni, manuál beállítások mellett!
Szükségem lenne :- Huawei P30 Pro Firmware: VOG-L29 12.0.0.219 (C431E3R2P2)
- Huawei P30 Pro Firmware: VOG-L29 12.0.0.169 (C636E1R1P1)
A VOG-L29 12.0.0.169 (C636E1R1P1) Firmware itt letölthető: [link] , de nekem nem sikerült az oldalra való regisztráció....Előre is köszönöm a segítséget.
-
Technoman
őstag
Cca. 1 éves, megkímélt állapotú Yetteles (de független). Kaptam hozzá még több tokot (Spigent is) és 2 db Spigen üvegfóliát is (az egyik már felhelyezve)
Szerintem megérte
Az igazság az, hogy nem akartam használt telót venni. Nem is ezt a márkát és típust vettem volna (vagy S24U-t, vagy Pixel P9 Pro-t vettem volna), de annyira elszálltak az árak, hogy -némi túlzással- bivajbasznádon telket veszek ennyi pénzért. -
Technoman
őstag
Én is elköszönök tőletek. Egy S23+ lett az utód (nagyon jó áron)
Szép volt ez a közel 5 év. -
F-ECT$
titán
Azért ha már nem frissülnek az alkalmazások, akkor lehet új telefon után kellene nézni.
A csere egyébként 20k körül van.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok,
Aksi csere utani 1 hetes tapasztalat. Szinte visszanyertem a regi telefonom, azert csak szinte mert ahhoz kepest amikor vásároltam megvaltoztak a felhasznalasi szokasok. Kezdetben 1 simmen mobiladat nelkul, 2-3 napot is kibirt. Most azert 2 sim mobiladat meg egy-ketto aksi igenyesebb hatteralkalmazas.
Az viszont biztos hogy min 20% kapacitas hianyzott a masik aksibol mar (nem csoda 5 eves a telo, elso aksicsere), mert most siman 40% on van amikor este leteszem kontra a 20-30% hoz kepest amit a regi aksival produkalt.Nekem ezt a penzt boven megerte. Fixcity gyorgy es minosegi munkat vegzett. Csak ajanlani tudom.
Viszon lenne egy kerdesem a tobbi p30pro hasznalohoz. A googleplay jatekok alkalmazas nektem sem tud frissülni? Igazabol nem lenyeg mert funkcionalitast nem befolyaaol csak zavaro hogy nem tunik el a frissitesi listabol.
-
NoOne1976
őstag
Tudna valaki adni egy működő apk linket a(z) (HBO) Maxhez? Csak apkm-et találok, de ahhoz telepítőt is telepíteni kell.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23745 üzenetére
Szerintem ezt mindig írja, ha nem tudja az appot bezárni. Nekem pl Spotifyra panaszkodott sokszor.
-
Sztyepadzso
őstag
Hi,
Azok, akik használank Onedrive-ot(nekem csak ha töltőn van, és wifi-n akkor tölti fel a képeket), tapasztalják, hogy nyivákol a rendszer, hogy nagyfogyasztású app a onedrive? Tény, hogy rendesen be van állítva, azaz mindigg tud menni(3 pips stb.)
Ez van az utolsó 4 hétben. Tegnap megnéztem, a fogyasztás az összfogyasztás 3%-a 24 órát nézve, de ha akkor nézem, amikor jelez, és csak egy órát, akkor sincs benne a top tízben. -
Lacccca87
addikt
válasz
Lacccca87 #23742 üzenetére
Na, ma sikerült beugrani a megbeszéltek szerint. Kb 15p volt, ott helyben meg tudtam várni. Kaptam rá 6 db gumiszalagot a ragasztás miatt, amit 2 órán keresztül javasolták rajta hagyni. 21.600Ft-ba került munkadíjjal együtt, plusz fél év garit adtak az aksira.
Majd figyelem hogy mennyit javul így a használati idő. Az mindenképpen bíztató hogy a MyHuawei app-ban már nem jelez az aksira problémát.
-
Balúkapitány
tag
válasz
F-ECT$ #23739 üzenetére
Pontosan ahogy mondod.
Nálam is az accubattery 80%-nál "beakadt", már kb. 3 éve.
Szóval egyértelmű mindenkinél a kapacitásvesztés,
csak épp azt nem tudjuk pontosabban számszerűsíteni
(legalább annyira mint a HWiNFO64 -el egy laptopnál).
Ezért tudunk csak olyan betűket írkálni mint, hogy "bírja az akksi, élhető, elfogadható." Ami persze nem tud releváns információ lenni másoknak, csak "el kell higgyük". -
F-ECT$
titán
válasz
Balúkapitány #23738 üzenetére
Én is elhiszem, hogy élhető, csak szerintem nem 80%-os, hanem kevesebb. Az eddigi 14 évnyi okostelefonos tapasztalatom azért az, hogy 2-3 év alatt már érezhető a kapacitásvesztés, ha intenzíven használod a telefont. 5 év alatt én inkább tenném 65-70% környékére a kapacitását, mint efölé. Ettől persze még simán elmehet 1-2 napot egy töltéssel, pláne ha nem túl intenzíven használod.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
F-ECT$ #23732 üzenetére
Most kérdeztem meg a boltot (Fixity). 2 db van nekik jelenleg készleten. Abból 1-et félretettek nekem. Jövőhéten 16.-án ki is cserélik. Korrekt tájékoztatást kaptam, tök normális volt az ügyintéző hölgy.
Remélem utána további 3-4 évig gond nélkül használom majd ahogy eddig is 2019-óta
Én egyébként 90% a asját töltőjével és a hozzá kapott kábellel tölöttem gyors töltésen, tök radnom módon, nem gondoltam hogy eddig kihuzza ilyen jó állapotban. -
Technoman
őstag
válasz
F-ECT$ #23735 üzenetére
Lehet, hogy igazad van (AccuBattery) Ehhez nem értek.
Akkor úgy fogalmazok -hogy legyen viszonyításod-, hogy minden napi használat mellett (reggel fullra feltöltve) cca 50%-ra merül le, ha este (22.00-ra) hazaérek. Ebben a szokásos van: cca 30 perc telefonálás, állandó GPS/mobil net/Wi-Fi kapcsolat, pár fotó, 1-1 óra zenehallgatás és netezés. Tehát úgy a nagy átlag.
Kirándulás/túrázásnál már neccesebb, ez igaz. Ott már délre-kora délutánra lemegy akár 50%-ra is. Igaz, ott folyamatos a Waze, és más túra GPS használata (Mapy.cz, Kommoot) és a rengeteg fotó.
Szerintem ezek az értékek, egy öt éves telónál még vállalhatók.
A Pixel telefonokkal kapcsolatban pedig: a próféta szóljon belőled -
F-ECT$
titán
válasz
Technoman #23734 üzenetére
5 év után kicsit hihetetlen a 80%-os aksi (pláne ahogy használtad), nekem kb 2-3 év alatt érte el ezt a szintet. Viszont ha még azt is cseréltetsz benne, akkor 1-2 évig még akár maradhat is ez a telefonod. (Kérdés, hogy szoftveresen mennyire lesznek vele gondok, illetve, hogy más alkatrész megadja-e magát.) Az Accubattery nálam már több telefonnál is mutatott hülyeséget, én nem bíznék benne 100%-osan.
A Pixel telefonok jövő tavasszal már szerintem belépnek az elfogadható ársávba. -
Technoman
őstag
válasz
Technoman #23733 üzenetére
(bocs, lejárt a szerkesztési idő)
....sok emberrel ellentétben, nekem még az akksi bírja. Bár kapott az tőlem már mindent, ami állítólag gyilkos dolog: többször fullra lemerült, egész éjszaka a töltőn lógott, csak gyorsan töltöm, csak 100%-on veszem le a töltőről, stb... és mégis, az AkkuBattery szerint az állapota még mindig 80%-os. Én ezért nem hiszek ezekben.
Tehát, adnék még egy esélyt a kicsinek, amennyiben normális áron megtudnám reparáltatni.
Így az ünnepek előtt (BF/karácsony) szerintem nem igazán van értelme mobilt venni. -
Technoman
őstag
válasz
F-ECT$ #23732 üzenetére
A telót nagyon szeretem, hisz immár az 5. évét tapossa nálam. (igaz, nem vagyok már az a huszonéves sem, aki fél évente cseréli a telókat, mert rá un) Eddig tökéletesen végezte a dolgát egy-két dolgot eltekintve, de az/azok is csak ritkán jönnek elő (pld. fizetés mobillal)
Kinéztem az utódját (Pixel 9/9XL), de annak egyelőre horror az ára. Várnék arra még, vagy fél-egy évet. -
F-ECT$
titán
válasz
Technoman #23731 üzenetére
Ha még meg vagy elégedve a telefonnal, akkor 20-30e Ft-ot megérhet a javítása, ha ezzel további fél-egy évvel meghosszabítod az életútját. Én telefonálnék párat, mert lehet hogy ki vannak írva az árak, de nincs épp cserealkatrész. A TMX régebben kerülendő volt, a többiről nem sokat tudok, nekem a Fixity cserélt akkut, az jó lett.
-
Technoman
őstag
Fájdalommal telve, úgy látszik, hogy engem is utolért ezt a "fókusz-gate" (nem fókuszál, csak Wide-ba, de úgy meg gagyi a kép. Főleg este)
Kérdéseim:
- Van-e értelme a javításnak?
Nyilván ezt én tudom megítélni. Inkább úgy kérdezem, hogy
ez lehet-e annak a jele, hogy -a mai világban- engedjem el a cca 5 éves telóm kezét, mert innen már csak a lejtő van?
- Ha van értelme, mennyibe fájhat mostanság és hol érdemes javíttatani (TMX, Fixit)?Találtam egy ilyet (SmartClinic) Ajánljátok? Vagy esetleg ezt?
thx -
DigitXT
félisten
válasz
bokrosolajos #23729 üzenetére
Akkor minek posztolsz róla? lol
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #23726 üzenetére
Értő olvasás 1-es, leülhetsz.
2 napot bír, bár szinte sosem használom így, éjjelente töltöm. Jobb ebben mint a P30 Pro.
Hol írtam, hogy nincs zoom? Van rajta.
Kamerája szerintem éjjel, közel 0 fénynél rosszabb, de minden más esetben jobb.
Nagyobb, nehezebb, ez így van, cserébe a kijelző is nagyobb.
A PPI jobb, nem rosszabb.
Inflációval korrigálva ez ugyanannyi, sőt kicsit olcsóbb, mint a P30 Pro volt. Újonnan is, használtan meg pláne.
Teljesen jó a telefon, messze nem hibátlan, de tök jó P30 Pro utód. Ettől még lehet mást is választani, az S24U is hasonlóan jó lehet pl.
-
Kekmen
senior tag
válasz
bokrosolajos #23726 üzenetére
Nem tisztem megvédeni sem a telefont, sem a felhasználót (nekem is P30 Pro-m van), de javaslom elolvasni a telefonról készült tesztet mielőtt ennyi sületlenséget összehordasz.
[link] -
bokrosolajos
őstag
válasz
F-ECT$ #23670 üzenetére
Honor Magic 6 Pro röviden: egy napot bír, nincs Zoom és a kamerája gyakorlatilag mindenben rosszabb az elő és hátlapi kamerákkal együtt, éjjel és nappal is, nagyobb és nehezebb, jobban kiáll a kamerasziget, rosszabb a PPI, sokszorosa az ára mint a P30 Pronak használtan, de mégis szerinted jobb készülék.
Vagy inkább csak a tudatalattid próbálja megmagyarázni, miért választottad utódnak, mert nem az!? -
bokrosolajos
őstag
a Huwaei mellett Samsung, Sony, LG hivatalos szervize is.
Gyárival megegyező kapacitású utángyártott akkumulátort egyikbe sem tehetnek, szerződés szerint.
Hiba azt feltételezni, hogy cserealkatrésznek ugyanazt kapod, nulláról újrainduló garanciával
Ez van, ezt kell elfogadni, mint azt is hogy megbontás után már nem lesz garantálva az IP68 -
sajby
senior tag
válasz
sharkypeti #23721 üzenetére
ÉN. T&T Informatikai Shop és Szervíz kezébe adom majd le.Gyári akkumulátorral 18.000ft a csere.
-
F-ECT$
titán
válasz
sharkypeti #23721 üzenetére
Én a Fixity-hez vittem, fél óra alatt kész volt. Az biztos, hogy javult az üzemidő utána, de azt konkrétan nem láttam, hogy tényleg gyári aksi került-e bele (szerintem igen, vagy legalábbis akkora kapacitású).
-
F-ECT$
titán
válasz
sharkypeti #23714 üzenetére
Én ott cseréltettem, ahol aksit is lehetett kapni és meg is csinálták.
-
sajby
senior tag
válasz
Hátlap lemelegít, hajszárító pl. Óvatosan leszed. Nagyon vékony pengével pl. Én így képzelem el. 😁
-
Lacccca87
addikt
válasz
Ez engem is erdekelne, mert most először jelez hibat az aksira ha lefuttatom a diagnosztikat a myhuawei bol.
-
itroh
tag
Hali, akksicsere ügyben ezt próbálta valaki, tényleg eredet lehet?
[link] https://www.notebook-alkatresz.hu/huawei-p30-pro-gyari-huawei-akkumulator-4200-mah/pm/2150840/342480 -
-
F-ECT$
titán
válasz
Balzsika47 #23707 üzenetére
Hát ha sikerül újat vagy újszerűt venni, akkor kamerában és akkuban előrelépés lesz. Sajnos az Android csak 10-es, ennek már néhány banki app esetén lehet hátránya, de 1-2 évet még el lehet vele lenni.
-
sajby
senior tag
válasz
Android 9en használom a mai napig. 3éves a készülék. Bőven megfelel.A kamera meg az egyik kedvencem.
-
Lacccca87
addikt
válasz
10-es Andorid van rajta nem is fog frissülni már valszeg.
Egyébként még használható, ha megkímélt példányt vagy netán bontatlan újat veszel biztos lesz előrelépés az XS-hez képest, de én a helyedbe maradnék az Iphone vonalon és egy 13-ast vennék használtan már, vagy aksicsere az XS-ben ha igazából meg vagy vele elégedve. -
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Venni szeretnék magamnak egy Huawei P30 Prot. iPhone XS-ről váltanék, mert már majdnem 4 éve használom és már nagyon elhasználódott benne az akku, egyébként nagyon szerettem.
Előrelépés lenne a P30 Pro? Megéri még megvenni? Mi a véleményetek róla, aki esetleg használja még most is? Mennyire friss az Android rajta? -
kenzoli
csendes tag
válasz
NoOne1976 #23704 üzenetére
A MC kártyákkal való fizetéshez nem feltétel a wallet-ben történő regisztráció, a Visa kártyákhoz viszont igen. A kártya-szolgáltatók (MC vs. Visa) felhasználási feltételei e tekintetben sem egyformák. (saját tapasztalat, banki informatikai osztály támogatói részlege által megerősítve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest