Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Gyári töltőkábelt szeretnék venni,olyat ami eredetileg a telefonhoz járt. Aliexpress, emag tele van ilyen kábelekkel, mindegyik "gyári" "original" stb, de soknál írják, hogy köze nincsen a Huaweihez, a szuper töltéshez meg pláne.. Olyat is olvastam, hogy 3 hétig működött,aztán hello, annyi volt.. Szóval ha valaki rendelt már ilyen kábelt utólag, és azóta is használja, annak megköszönném, ha megosztja velem, hogy hol lehet beszerezni!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
yodee_
őstag
válasz Ferenczi Áko #20052 üzenetére
Én aliexpressen rendeltem ugreen márkájút. 3 éve tökéletes. Minden funkciója működik.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Occon adom
aktív tag
-
rolandrepasi
tag
válasz Occon adom #20054 üzenetére
Máááár megint.. Ne gyárit... Nem rég ki lett vesézve hogy a Huawei féle Super Charge csak a saját töltőjével megy. A többivel csak a valamivel lassabb gyorstöltés megy.
-
rolandrepasi
tag
[link]
2 éve innen(bocs nem innen, de ilyet) vettem. Azóta is jól működik. Nem olcsó , de anno sem volt sokkal olcsóbb. Ellenben szerintem eredeti mert megy a super charge vele.
Közben meglett akitől rendeltem [link][ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Mindenképpen gyárit szeretnék, köszönöm mindenkinek
-
Occon adom
aktív tag
válasz rolandrepasi #20055 üzenetére
Nem óhajtok a stílusoddal vitázni, de aminek van teljesítménye, értve az kábelre, az tudja átadni ezen teljesítményt. Ha tudja a minőségi termék a 66-100W teljesítményt, azaz minőségi a tudása, az képes arra aminek szánták. Semmilyen rézkábelre nincs ráírva hogy HUAWEI! A minőség dönt!
A linkeket nézve egyik sem gyári termék, csak minőségi, elvileg.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz rolandrepasi #20055 üzenetére
Nekem is ilyesmi nem gyári van, mint a kollégának [link]
Lassan 3 éve használom és megy a super töltés.
A gyári kábeleim 1-1 év után, valamelyik csatlakozójuk előtt, nyakban megadták magukat.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Lacccca87
addikt
Érdekes amúgy hogy a saját oldalukon nincs csak 3A es kabel kulon. A rendes gyorstoltesre alkalmas lilas belsős csak adapterrel együtt kapható. A tobbi kabel nem draga amugy az utangyartott csodakhoz kepest.
-
Thoty
senior tag
válasz Ferenczi Áko #20060 üzenetére
Ez esetleg? Bár nem tudom, tényleg eredeti-e: [link]
-
pcnet
addikt
Pár hete kérdeztem, hogy lehetne a Huawei desktopot életre kelteni vagy legalább a telefon képét kiküldeni monitorra. Nos, vettem egy kábelt egy számtech boltban 3500 ft-ért, de nem működik. Hol/mit kellene beállítanom? Usb beállítások megjelenik mikor rádugom, de csak ezek vannak:
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
-
Macika66
őstag
https://consumer.huawei.com/hu/support/service-center/
-
Nikaré
őstag
Hi!
Hol lehet inaktiválni a redőny lehúzásakor "véletlenül" bejövő AI Search funkciót? -
AtHoS
nagyúr
válasz bontabela73 #20077 üzenetére
Elképzelhető, mert saját magam nem tudtam megnézni, mivel nincs aktiválva a Digital Balance és "csak" ezért nem aktiváltam bár akkor Huawei is rosszul tűnteti fel az "or later" részt a linkelt oldalon
read-only mode on the forum
-
Nikaré
őstag
Srácok!
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Mindegyik lehetséges módszert ki fogom próbálni!
Köszönöm!Azért lehetne rugalmasabb a Huawei e téren is!
-
animatrix11
őstag
P30 pro, egy hete tesztelem, eddig minden az elvárás szerint, elég jó akku idő, jó fotók stb, egy dolgot vettem észre, automatikus van állítva a fényerő, és annyira leveszi, hogy már zavaróan sötét, kb minimálisra, erre nem találtam beállítást, vagy auto vagy nem, viszont a p20 promat klónoztam le, lehet, hogy nem jól állított be mindent? Amúgy olyan mintha az előző telefont használnám, kb mindent átvett
Köszi!Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
pcnet
addikt
válasz animatrix11 #20082 üzenetére
Automata fényerővel nekem is van bajom. Napfényben nem emeli meg eléggé, pedig van még benne tartalék. Manuálisan kell megemelnem. Nem tudom miért.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
őstag
Én a sima p30-amnál kikapcsolom az automatikus fényerő szabályozást.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
F-ECT$
titán
Azt hiszem tanul, tehát egy adott fényerő mellett megjegyzi hogy milyen kijelző fényerőt állítasz be kézzel. Szóval idővel jobb lesz.
Dive ever, work never.
-
Tutu7030
veterán
Sziasztok! Mifranc baja lehet a telónak, hogy egyik napról a másikra a kocsi fejegységre kapcsolódva alapból csak a hívás hangokat viszi át BT-n, a média hangokat nem. A BT beállításnál addig nem is engedi átkapcsolni a média hangokra, amíg a hivás hangokat ki nem kapcsolom. Tegnap még jó volt, mára így megbolondult. Újraindítottam a telefont is, töröltem a párosítást is, de nem javult meg. A Realme GT Masterrel viszont működik rendesen a fejegység.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok! A hangrögzítő hol tárolja a fájlokat, melyik mappában? Illetve ha hangrögzítő alól kitörlöm, akkor hova teszi a fájlt? A tárhely folyamatosan csökken, tehát a fájl nem törlődik. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bontabela73
aktív tag
válasz Dzsekó #20091 üzenetére
Szia!
Nekem is van memóriakártya és a rögzített hívások fájljai nekem is ott vannak. Nem találtam olyan beállítási opciót, hogy ki lehetne választani, hogy a belső memóriába vagy a memóriákártyára mentse a hívásokat vagy egyéb hangokat. Sem a Hangrögzítőben, sem a hívásrögzítőben nincs beállítás menü. Ha van berakva memóriakártya, valószínűleg automatikusan oda ment az alkalmazás.
Amikor még nem használtam memóriakártyát, a hangokat és hívásokat a belső tárhelyre mentette az alkalmazás.
Da pacem, Domine!
-
maci25
aktív tag
Sziasztok.
Használtan vettem egy p30pro mobilt és hát valami nincs rendben a fotk minőségével amit készít.
Azt sem találom benne , hogy hol lehet a felbontást állítani. Ugye nem az oldalaránynál az a 3 lehetőség volna?
Segítsetek kérlek, hogy mi lehet a probléma. Kérdezzetek és válaszolok , mert tudom nem mondtam kb semmit azon kívül, hogy nem jók a képek. -
majdnemkocka
tag
Hello,
Szeretett P30 Pro-m garanciája szeptemberben lejár. Ahogy olvasom, utána kb. bármi hiba gazdasági totálkárossá teszi a készüléket. Van valami olyan hiba/jelenség, amire érdemes odafigyelni és esetleg még időben (garanciálisan) javítani? Különösebb akut panaszom nincs, a képernyőn nincs beégés, a kamerák működnek (volt már jobb is, csak hát ugye a frissítések elvitték), egyedül talán az akku kezd fáradni, az AccuBattery szerint (233 töltés alapján) 85%-os, de az utolsó 10-15% érzésre hamarabb fogy el, mint indokolt lenne.
Köszi!A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz majdnemkocka #20099 üzenetére
Én gari lejárta előtt az akksit cseréltetném.. Ha más probléma nincsen, akkor ennyi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest