Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megkapja a P30 Pro a HarmonyOS 3-at, de csak Kínában. A Kínán kívüli P30 Pro készülékeken ott van a GMS. Ha az Androidot leváltaná a HarmonyOS, akkor a GMS is eltűnne. Ezt a Huawei nem tenné meg. A P30 Pro úgy kapta meg a Google-licencet, hogy Android rendszer fut a készüléken. Az pedig nem a Huawei hibája, hogy Android 10-nál nincs újabb főverzió.
A Google szerintem hivatalosan nem adott licencet HarmonyOS-t futtató készülékre. Ha HarmonyOS-es telefonon GMS fut, az biztos, hogy nem hivatalos.
A HarmonyOS egyelőre csak Kínán belülre gyártott telefonokra lesz kitolva. Ezeknél a Huawei telefonoknál zökkenőmentes az átállás EMUI-ról HarmonyOS-re, mert a kínai piacra szánt Huawei telefonokon amúgy sincs GMS. Nálunk a családban van egy tablet, azon HarmonyOS fut, eredetileg sem volt rajta GMS.
-
Ferenczi Áko
addikt
Megértem, de hány olyan agyatlan(már bocsánat a kifejezésért) ember van, aki pl egy 2000 ft-os pizzát nem tud készpénzben kifizetni,mert annyi pénz sincs nála otthon. Na az ilyennek szoktam azt kívánni, hogy duguljon el a wc lefolyó, öntse el a sz*r, aztán a vízszerelő ne menjen ki hozzá,mert nem tudja készpénzben kifizetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest