Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Mi a makk az a "fülérzékelő"?
Ilyet egy telefonnál sem olvastam eddig, hogy tartalmazna pl. GSMArena telefonspeckóknál -
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Azt hiszem tanul, tehát egy adott fényerő mellett megjegyzi hogy milyen kijelző fényerőt állítasz be kézzel. Szóval idővel jobb lesz.
-
válasz
animatrix11
üzenetére
Én a sima p30-amnál kikapcsolom az automatikus fényerő szabályozást.
-
pcnet
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Automata fényerővel nekem is van bajom. Napfényben nem emeli meg eléggé, pedig van még benne tartalék. Manuálisan kell megemelnem. Nem tudom miért.
-
Thoty
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Mindenképp kell hozzá a számla.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
Baja van, hogy garanciát akarsz érvényesíteni?
-
jézusom
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Azt lehet beállitani, hogy milyen a megvilágÍtás. Mert mondjuk egy régi higany lámpa, vagy egy új hideg vagy meleg led más fényt ad, és nagyon befolyásolja a fotót!
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Szerintem nincs megoldás, ez ilyen az RYYB szenzor miatt. Max utómunka segíthet.
-
törölt tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az AI-t kell kikapcsolni. Csak tippelek, nem vagyok profi fotószakértő.
-
rolandrepasi
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Sziasztok! A kijelzőmön 1db pixel meghalt. Garanciában ezzel kezdenek valamit? Van valami megkötés hogy 1-2-3 vagy x db pixelhibának kell lennie ahhoz hogy foglalkozzanak vele?
-
knox83
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szerettem a p20prot, nem is volt terítéken, hogy megválok tőle. Egyik barátom meg akarta tőlem venni így másfél évesen jól ki tudtam szállni. A hajlított kijelzőtől tartottam én is, de hamar megszoktam. Nekem még a gyári fólia van rajta, az előzőn clearplex volt (volt egy sima fekete, mostani egy new edition). Az előzőt egyszer eldobtam a járólapra, semmi baja nem lett bár lehet csak szerencsém volt
Spiegen tok volt rajta, de nagyot szólt..
Az éjszakai képek itt kicsit sárgák a ryyb színszűrő miatt viszont sokkal élesebbek mint a p20pronál. Ha fontos úgy is lehet korrigálni utólag..
Lassan 2 éves lesz de nem tudok belekötni és hiányérzetem sincs. 87%-os az akku még mindig nagyon jól bírja bár nem vagyok power user és játszani sem játszom vele. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Nekem sosem lassult vagy laggolt mióta meg van..

-
knox83
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szia, én p20proról váltottam 19-ben és bőven megérte, érdemes váltani. Éjszakai módban annyival élesebb és szebb képek vannak.. 5x és 10x zoom, akku jobb, gyorsabb töltés, wireless töltés, akadás nincs, nekem a p20p időnként megreccent, bár nem tudom új emuival milyen lehet..
-
törölt tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes váltani. Nagyon megbízható és nagyon jól összerakott telefon. Közel 2 éve használom és az akkuideje is még mindig nagyon jó. A telefon gyors és van Google-támogatás. A felhasználói felület pedig egyéni ízlés/tetszés-nemtetszés kérdése. Viszont mivel már több, mint 3 év eltelt a megjelenés óta, kiegészítőket (fóliát, tokot stb.) egyre nehezebb kapni hozzá.
P20 Pro-val kapcsolatban nincs tapasztalatom, de már volt pár Huawei/Honor telefonom, eddig nem hagytak cserben. Nem tartom magam Huawei-rajongónak, egyszerűen a Huawei még mindig nagyon jól összerakott és megbízható telefonokat készít.
Csak a kamera és a kijelző alapján ítélni szerintem nem szabad, szerintem olvass el minél több tesztet, ismertetőt és az alapján dönts.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Nem!
Majd ugyanaz a xar csak esetleg minimálisan jobban pörög a CPU és kissé jobb a kamera, de 20 ról a 30 nem ugrás. A többi sem a P40 se a P50 nem tudja a googlét a procija is a GPS rész úgy mászkál 300 méteren siralmas a tudása. Az egész Huawei felejtős, én átnyergeltem Xiaomi-ra az telefon! Rakat ....r lett a márka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyet egy telefonnál sem olvastam eddig, hogy tartalmazna pl. GSMArena telefonspeckóknál
Spiegen tok volt rajta, de nagyot szólt..