Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5651) Sumptuous válasza laci1892 (#5648) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Régebben elég sokszor használtam a gearbest-et (saját topicja is van) megbízható, jó a supportja is, nyugodtan vásárolhatsz onnan, de szvsz. a legtöbb cucc alin olcsóbb, és általában képes értékelés is több van alin. Tokoknál szerintem ez elég jó érv.

Már 4 ilyen garnitúra "üveget" elhasználtam, újabban már nem is veszek.. Mind különböző volt pedig, (-vagy csak a marketing volt más :D ) de nem volt egyik sem valami tartós. Sajnos az olyan tokokból, ahol a kamera síkja pont védve van, azokból általában ez a 0,3mm vastag üveg pont kiáll, és hamarabb karcolódik. Nem igazán ajánlom... Persze a te döntésed. Ha nem kifejezetten fényképezésre vetted a telefont, és szeretnéd tovább biztonságban tudni a kis üveget, akkor érdemes rárakni, nem lesz sokkal rosszabb a képminőség. Amikor majd elkezd karcolódni, lesz egy "szép" sparkle effekt a képeiden :DD Tapasztalataim szerint nem igazán karcolódik a lencse védőüveg. Sokkal jobban ellenáll, mint a képernyő.

Már 2 hónapja nincs semmilyen üveg/műanyag fólia a képernyőn és sajnos látszanak a jelei. Szerencsére még egy durva karc sincs rajta, nagyon vigyázok rá, de azért óhatatlanúl is becsúszik pár mikrokarc. De megéri. Gyönyörű így a telefon, az ujjlenyomat olvasót pedig sokkal kényelmesebb így használni.. Mindig is zavart az az apró kitüremkedés a leolvasó körül. - egyébként maga a leolvasó egyáltalán nem karcolódik.. -

Bocsánat a regényért... :R :Y

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.