Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
válasz
#45553408 #6053 üzenetére
Most vissza kellett költöznöm a matere s8+ról, mert lezúztam. Kicsit valóban gyorsabbnak érzem, de a samu bt-je miatt maradok annál. Sok olyan szolgáltatása van, ami nekem jobban bejön.
Más:mielőtt áttettem a kártyát csináltam egy frissítést 182-re,aztán hard resetet. Azóta késlekedés nélkül jönnek az értesítések gmailen és messengeren is, viberen is. Korábban ebben voltak csúszások.
Bodrik, az s8 olvasója akkor jó, ha tokban van. A nélkül nem esik kézre. -
thebear007
aktív tag
válasz
tothjani81 #5181 üzenetére
Ha arra vágysz, hogy egy nyílt fórum csak a dícsérettről szóljon, csalódni fogsz. A kritika is lehet építő.
-
thebear007
aktív tag
válasz
komarci #5177 üzenetére
Én Note7 után vettem. Most egy S8+van mellette. Ennek a Bluetooth-a 3xannyi akkuidőt ad a bt füles esetén, szebben szól, egy gét alatt egyszer sem dobta el. Lehet, hogy nekem idegen a Huawei, bár fél évig használtam, de nekem egyenlőre elég. Marad a flottámban, de nekem ez nem prémium kategóriás, ezt próbálja elmondani az előttem szóló is. A szolgáltatások, a gyártó hozzáállása, a kiegészítők rendelkezésre állása katasztrófa. E mellett az akkuidő, a dual sim hiányzik, de nem annyira, hogy maradjak e mellett.
-
thebear007
aktív tag
Aki még nem talált autós gyorstöltőt, az nézze meg a Samsungét, tud 18w-al(5-9V), és 2 A-el tölteni. 8990 a SES ára.
-
-
thebear007
aktív tag
válasz
magicbox #4821 üzenetére
Tudom, hogy divat ma bunkónak lenni, most sem csalódtam. Valóban van mit tanulnom, utánanéztem, de akkor is tartom. Ugyanaz az MP3 vagy flac teltebben szól máson. Beszélgettünk már erről korábban, van, aki külső dac-al oldja meg, programokat telepít hozzá, ami javít rajta.
-
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #4549 üzenetére
És nem csak nekem. Szimplán gyenge a bt modul.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Szpisti #4535 üzenetére
Próbálj vele egy izgő-mozgó kétéves kislányt fotózni, megérted, miért cserélem le. Azokat a pullanatokat nem lehet beállítani, újra megélni. Én egy gyári skoda fejegységgel, és egy Ford mustanggal használom, mind a kettőben Alp blokkoló, mind a kettőt eldobálja. Nem mindig, csak alkalomszerűen. Ma egyszer, a héten volt nap, hogy háromszor. Beszélek, vagy hívok, és semmi, a samuk nem csinálták.
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #4532 üzenetére
De mondhatnám aztbis, hogy tartozékot nem kapok, úgy kell összevadászni. Nincs egy bolt, ahol lenne polcon, bemennék és elhoznám. Heteket kell várni tempered glassra, autós gyorstöltőre, stb.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Szpisti #4512 üzenetére
Én samurólbjövök, az utolsó a Note7 volt, előtte S6, Note II-ig. Azért a biztonsági frissítés mindig jött rá, nem kellett külön mókolnom mindig. A kamera elmegy, de a leica nyelvhez nem méltó, a bt ma is kétszer dobta el a kocsit, még mindig nem az igazi a gmail és egyéb értesítések pl. Nem elég gördülékenyen használható a telefon, ez a bajom.
-
thebear007
aktív tag
válasz
tothjani81 #4424 üzenetére
Nekem két samsungra gond nélkül csatlakozik. Viszont a wifit használja, ha mobilneten néznék valamit, akkor nem tud csatlakozni kikapcsolt wifivel. Samsung s6 gond nélkül felmegy rájuk mobilnettel is.
-
thebear007
aktív tag
Huawei betegség, beszéltem mással is, ott is megvan. Nem állandóan csinálja, de mivel nekem van olyan, hogy folyamatosan meg,yek, ki-beszállok, egy idő után dobálja. Van, amikor nem is kapcsolódik fel. Újraindítás, vagy bt ki-be segít, de marhára unom, az ikyen bugok miatt eladó lesz hamarosan.
-
thebear007
aktív tag
válasz
mjani1172 #4373 üzenetére
Mondjuk, amit nem értek, hogy miközben kint van a P10, pár nap múlva a plus is, miért nincs sehol kirakva, miközben a Samsung mindenhol megfogható, próbálható. Ez szerintem hatalmas marketing bukta. Ami visszacsábít a samuhoz, az a támogatottsága, és a kiforrott szervíz-háttere. Ami nem jön be, az a single sim, és a kis akku.
-
thebear007
aktív tag
No, megnéztem ma az s8+-t. Nagyon szép teló, de meglepetésemre sokkal kisebb, mint a a Mate. Gyengébb aksi, hát, nem cserélem vissza a Huaweit Samura.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Cingáriusz #3882 üzenetére
Nem akarlak bántani, megtörtént eset. Levetted a fóliát a kameráról?
-
thebear007
aktív tag
válasz
Cingáriusz #3850 üzenetére
Próbálj a fényre figyelni, arra nagyon érzékeny.
-
thebear007
aktív tag
-
thebear007
aktív tag
válasz
Cingáriusz #3846 üzenetére
Sima automata, ráadásul a nejem fotózta, és megy lefelé a nap. 156-os firmware óta jó.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Cingáriusz #3347 üzenetére
Én S6+ váltottam, nincs különösebb eltérés. Maraft a nejemnek egy S6, szerintem jobb a Mate.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Hevesjeges #2872 üzenetére
Sajnos nem a gyáriak, és azt nem tudom, hogy tudják-e a szupergyors töltést.
-
thebear007
aktív tag
Sziasztok. Szükségem lenne egy gyári töltőre, valamint egy plusz adatkábelre,és egy szivargyújtós töltőre is, ami tudja a gyorstöltő funkciót. Honnan lehetne ezeket beszerezni,? Mintha letg volna már szó ezekről, de nem találom.
-
thebear007
aktív tag
válasz
ateszapa748 #2294 üzenetére
A huawei app storeban keress rá a googelera. Ne ijedj meg a kínaitól, meg lesz. A google servicel kezd, aztán a többivel. Lesz played és más is.
-
thebear007
aktív tag
Nos, én is lecseréltem a képernyővédőt. A gyári műanyag, ahogy ráraktam a tempered glasst, mintha új kijelzőm lenne, sokkal szebb képet kaptam. Érintésre is jobb. Ez az:
http://www.ebay.de/itm/For-Huawei-Mate-9-100-Genuine-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-/272473124930?hash=item3f70a9f042:g:upAAAOSwj85YQyHI -
thebear007
aktív tag
válasz
invandrare #1799 üzenetére
Én használtam már soksávos pályán, pontos volt.
-
thebear007
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #1771 üzenetére
Túlspilázod eut. A telefon csak becsül, az aktuális nyomkodás, fényerő, stb. alapján.Nekem ez az érték rendszeresen 3-5 nap, de 2 napnál soha nem megy többet.
-
thebear007
aktív tag
Ezzel az a bajom, hogy pont a funkciót nem tölti be. Tutira akkor dobom el, ha ki van véve. Kocsiban tartóba rakásnál, irodában asztalról. Na meg a mérete. Nálam a telefon farzsebben, zakó vagy kabát belsőben van, ezzel bajban lenném. Na de az ebay.de-n 130 oldalnyi kieg van már, lehet válogatni.
-
thebear007
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #1400 üzenetére
Azért volt megint kapható, mert a készletből ezeket valaki megrendelte, de nem vette át,így kiszórták.
-
thebear007
aktív tag
-
thebear007
aktív tag
Szubjektív a véleményem, szebbeket. A nekem mellettem s6-al fotóz, majd otthon megnézzük nagyban, de a fókusz gyorsabb, és élesebbek a képek, ugyanazzala felbontással, automatán. A sötét utcán a fényreklámok nálam látszanak élesen, az övé elmosódott.
Forredglory, ok, örülök, hogy befejezted. -
thebear007
aktív tag
Én világ életemben samus voltam a Note7-ig. Aztán annyit szívattak-duplán-a visszaadással, és a kommunikációval, hogy megfogadtam, többet nem. Van még 3 a cégben, ha azol mennek valami alternatíva lesz helyettüm. Viszont S6 és Note7 után nem hiányzik semmi, igaz, át kell szokni az Emuira.
Az viszont nem ok, ha kikapcsol reggelre, szervíz. -
thebear007
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1096 üzenetére
Nem ártana úgy véleményt mondani, hogy van is olyan eszközöd, amiről írsz. Tegnap láttam Astonokat és Ferrarikat, mégsem írok róla szakértőként. Emlékeim szerint te a Note7 topikban is írtál. Miután leadtuk te megvezed az S7-et. Gondolom ez arra jó, hogy megmagyarázd magadnak, jó döntés vplt. Hát, nem
-
thebear007
aktív tag
Szó volt arról, hogy a gps nem pontos. Cáfolom, ma egész nap google mapssal csavarogtam Londonban, hajszálpontos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest