Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy Mate 9-et vásárolni, gyártó garanciával. A használtpiac megbízhatatlan, ezért az új példány felé hajlok. Van esetleg tippetek, hogy gyártói garival hol szerezhető be a legolcsóbban?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Valaki kérem homályosítson fel:
Mobilboltokban 2 év gyártói garanciával árusítják, de sok hirdetésben olvasok a 3+3+3 gariról?
Melyik a valós?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Ha valaki esetleg most venne készüléket (mint én), akkor van egy kihagyhatatlan ajánlat:
A Firstphone hivatalos magyarországi viszonteladó.
Üdv.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Ma megyek a telefont átvenni, estére én is büszke tulajdonos leszek.
Hivatalos viszonteladónál veszem meg, kérdésem:
- Van-e gyárilag fólia a kijelzőn.
- Van-e tok a csomagban.Illetve, milyen ebayen beszerezhető keménytokra - üvegfóliára szavaztok? Van esetleg tapasztalatok?
Köszi.
-
Metacska
aktív tag
A Mate 9 egyébként is jó akksi szempontjából, de ne felejtsük el, hogy új a készüléked és ezért ilyen jó az üzemidő.
Amikor S6 Edge-m volt, akkor a kezdeti hónapokban 2 napot bírt, de amikor 1,5 évesen nemrég eladtam, akkor minimális használat mellett sem bírt már 1 napot se. Akkura pedig a 2. évtől már a garancia sem volt érvényes, hivatalos szervizben 16 000 Ft-ért cserélték volna.....meg még mit nem.
-
Metacska
aktív tag
válasz tothjani81 #5777 üzenetére
Már hetek óta szívsz vele és bosszantja a mindennapjaidat. Nem értem miért nem küldted már rég szervizbe.....
-
Metacska
aktív tag
Hali,
Az előző telefonom Samsung volt és van egy Gear 2 órám. Most végre volt időm, hogy újra elővegyem az órát.
Szomorúan konstatálom, hogy a Mate 9 nem látja az órát. Tudom valahogy párosítani vagy 0% esély van a kompatibilitásra?
Köszönöm.
-
Metacska
aktív tag
válasz pusihusi #6321 üzenetére
Szia,
A Samsung Gear apk ismerős, mert ezt használtam anno a Samsunghoz. Most is ezt telepítettem fel, de nem látja a telefon az órát. Gyári beállítás visszaállítást is csináltam az órán, hogy "elfelejtse" a korábbi telót, de továbbra sem látja. Bluetooth - láthatóság bekapcsolva, de semmi.
Egyéb ötlet?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Ma reggel frissítettem az EMUI-t 8.0.0.361(C432)-re.
Más is tapasztal komolyabb teljesítmény visszaesést? Sokkal lassabb lett az ujjlenyomat felismerés és egyes appok is lassultak. A Messenger (ami tudom, hogy egy fos), konkrétan darabossá vált, megérintek egy betűt és 1 másodperc mire megjelenik.
Nem igazán szeretnék factory reset-et. Hasonló valakinél?
Üdv,
Meta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Hardcore café
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest