Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Már nekem is feldobta a B182-t, pedig az enyém még csak 3. napos. Igaz ezen már eredetileg B156-os volt.
Pongi1975: Az eddigi készülékeimen nagyban "mókoltam" én is. Hiszen azok mind max. középkategóriások voltak és max. 1 év után már úgy elavultak (nem kaptak semmi frissítést), hogy rá is kényszerültem.
[Anno meg még eleve azért vettem HTC Polarist, hogy arra majd fel lehet tenni az androidot! (mikor még nem is volt android, csak tervezték kiadni az elsőt)]
Ennél viszont eleve úgy készültem, hogy remélhetőleg nem kell majd semmi "mókolás", jó lesz ahogy van jó ideig. Ennek ellenére azért örülök, hogy már most lehetőségek adódnak ilyesmire, ha netán mégis "beütne a szükség"pepetech: Ez a funkció nekem kifejezetten tetszik, ha így van. Én a laptopot is csak fn+f4 altatom mikor meló+otthon között ingázok (vagy bárhová viszem helyszínre/levéltárba/stb.). Tetszeni fog ha a telefon is mindig másodpercre készen a kezembe teszi a programokat amivel dolgozni akarok. Úgy látom nagy barátságban leszek ezzel a készülékkel. Remélhetőleg minél tovább.
És még az autós tartóba is befér amiben az SP volt eddig. Igaz nem olyan könnyen pattan bele mint amaz, de simán belemegy azért. (Majd bejáratódik a széleken is a tartó és könnyebb lesz)
-
chab7
addikt
Köszönöm! Azóta már én is próbálgattam - ugyanis jó 24 órája már Mate 9 tulaj vagyok én is. Ez pedig jó darabig így is marad már
Egyelőre nagyon tetszik minden, bár még alig volt alkalmam foglalkozni vele, ma is és holnap is 12 órás műszak - fekhetek is azonnal, alig jutottam pedig ide a géphez. De ami késik nem múlik, lesz már időm a telefonnal foglalkozni - legalább 2 évig. Még ezt sem tudtam megnézni enyémen melyik szoftver verzió van és hogy frissíthető-e.
-
Aryon87
félisten
+Recska
Koszonom.
Este megnezem, lefogyott az adatkeretem.. Blue M csomag, mytelenor meg 500mb ir, de mar csokkentett netem vanNem akarok en itt semmi vitat, csak megoldast talalni, hogy az en keszulekemben van a hiba vagy sem. De ilyen beszolasokkal amit korabban irtak, nekem nincs szuksegem ra, ugy hogy senkinek nem tettem egy rossz szot sem..
Par napja a memorias tema volt. Untam nezni a 10. ugyanolyat, de nem szoltam, atgorgettem rajtuk, vegul en is betettem egy olyat. -
k5.20
senior tag
-
ToXeN
tag
Én a falra mászok tőle, hogy 3-4 naponta elkezd késni az óra (kb 2 percet)
Egyszer már írtam, senki más nem jelzett még ilyesmit. És az a legérdekesebb, hogy nem állítom be az órát, csak újraindítom a telefont és máris megjavul.
A kijelző nem gorilla glass, 5 hónap uán tele van nekem karccal és csak a zsebemben hordom (én sem értem hogyan, kulcs sosem volt mellette). Kijelző védő tehát kötelező, ami nehéz eset és ronda.
-
k5.20
senior tag
Erről van szó.
Azonban módosítok kicsit, mert belehallgattam a felvételekbe:
- amikor a hívás ki van hangosítva, akkor tutti, egyébként halk.
Viszont nálam automatára van állítva az audio forrás, a beállításokban viszont van egy csomó más lehetőség is, amit végig kellene kísérletezni, de ezt most nem vállalom. -
-
Szpisti
addikt
Ez azért nem hihető, mert a Samsung Note 4 amin Telekomos firmware van tökéletesen működik a hívásrögzítés mindenféle mókolás nélkül, ezen a Huawei Mate 9-en meg amin gyári, érintetlen (kínai) firmware van, meg le van tiltva a Magyar törvények miatt?
Ja és itt a fórumon is többen írták, hogy hibátlanul megy nekik...
-
utomi
senior tag
Ok. Én is befejeztem. Talán egy kicsit túltoltam a dolgot, ha személyeskedésnek érezted akkor sorry. Mindamellett én is tartom amit írtam de szerintem is lezárhatjuk itt a dolgot. Inkább beszéljünk a Mate 9-ről!
Emellett akinek fontos a Lockscreenen ki lehet rakni a Google Play-t is úgy, hogy mutassa az albumborítót és vezérelni is lehessen. Ehhez egyrészt minden értesítési engedélyt meg kell adni (Priorítás megszakítás stb.) illetve az Alapértelmezett alkalmazások között a Google Play Zenét kell beállítani lejátszónak. Sajnos csak ezzel de ezzel legalább megy. A Spotify és az Apple Music egyenlőre sajna nem megy.
-
utomi
senior tag
De ha baromságot írsz azt máshogy nem lehet jellemezni. Ez egy nyilvános fórum hiába hőbörögsz. Leírod a hülyeséget aztán meg neked áll feljebb ha valaki reagál rá. Nincs ezen mit ragozni egy régebbi és egy újabb generáció között mindig van minden téren fejlődés. Hogy ez kinek mennyire éri meg és mekkora azt mindenki maga döntse el de írjuk már akkor f@szságot, hogy a régi Mate 8 pont annyira jó mint a 9 és nincs különbség mert ez szimplán nem igaz. Már mondtam és mondom újra nincs már fénysebességgel való ugrálgatás a telefonok frissítései között. Van modernebb SOC, van jobb kijelző, van jobb hangszóró és kamera. Ennyi. Mégis mi a frászt vártál? Fénykardot vagy beépített projectort? Ki jött a teszt meg lehetett nézni mi változott. Ehhez képest ide jössz és azon siránkozol, hogy nem fejlődött semmit jobban mondva a mindennapi életben pont olyan jó a Mate 8. Hát szerintem meg nem mert mondjuk annak a GPU-ja egy szégyen volt. A töltési idő meg meg lett mondva, hogy kb. 80%-ig brutál gyors aztán szépen belassul. Ezen mit nem lehet érteni? A dolog lényege , hogy ha kell akkor 20 perc alatt van egy 80%-os telefonod ha meg ráérsz felnyomod 100%ra.
(#879) mjani1172:
Én azt mondom, más véleményére ne mondjuk, hogy baromság.
Neki volt mind 3,és ha neki a régi tetszett és ár értékben tényleg jobb volt azért nem kell megkövezni.
Én más telóról jövök és én sem vagyok mindentől elájulva. Pl gyorshívás,fotók,video.Nekem is volt mindhárom. Sőt közben volt Note 7 meg iPhone 7 Plus meg iPhone 6s Plus és akkor mi van? Ezt az ár érték arányt meg felejtsük már el. Basszus egy BMW vagy egy Mercedes se éri meg ár/érték arányba aztán meg mégis veszik azt is és nem csak a Suzukit.
Nem lehet mindent ebben mérni. Tényleg ennyire korlátoltak sokan, hogy még mindig nem derült ki számukra, hogy egy telefon vásárlás is a legtöbb embernek érzelmi alapú döntés. Kell mert csak. iPhone soha nem volt ár/érték alapján nyertes aztán meg lehet nézni hányat adtak el abból és hányat a régi ár/érték győztes Nexusokból. El lehet ezt felejteni. Egyébként mondtam neki is ha nem tetszik adja el és vegyen egy Mate 8-at ha az annyira nagy király.
Amúgy a gyorshívás pont olyan és úgy működik mint minden Androidos telón. Azzal mi bajod van?
És nem nekem se feltétlen minden jön be mert pl. a Lockscreen feleslegesen van korlátozva és lebutítva de elfogadom mert egészében még mindig ez a telefon tetszik a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest