Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendy69
tag
Nekem kb 2 órája benne van a telenor-os kártya, az amúgy Telekom-os mate 10 pro-ba, de eddig még semmi... Türelem 🤔
-
szendy69
tag
-
szendy69
tag
válasz raskolnikoff #22153 üzenetére
Keress rá erre: Dell DA200
Nekem ilyen volt, tökéletesen működik minden port rajta, simán ment vele a huawei desktop mód és a lan port is! Egy hátránya van és emiatt adtam túl rajta, mert nem tudod vele vissza tölteni a telót 😕
6000-ért vettem a hardverapro-n újonnan. Bolti ára ennek is vagy 15-30 közt van. Ettől olcsóbb megoldás nincs szerintem a desktop módra. Billentyűzet, egér minden megy vele akár Bluetooth-os is. -
szendy69
tag
válasz raskolnikoff #22153 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/dell_da200_usb-c_to_hdmi_vga_ethernet_usb_3_0_atal/hsz_1-50.html
-
szendy69
tag
-
szendy69
tag
Ezeket én is néztem, nem tudom mennyire megbízhatóak, nagyon sok mindent rendeltem már innen erre a telómra amik filléres dolgok, szóval ha esetleg nem jönne meg, nem akasztom fel magam... 😃
Vannak erre alternatívák, inkább az ember ki ad érte itthon többet csak jó legyen és érkezzen meg. -
szendy69
tag
Ezelőtti telójaimon Next Launcher volt azt szerettem, mióta ez megvan legelőször azt fel raktam és már unalmas volt, ki próbáltam az összes többit is, de maradt az Emui és már annyira megszoktam, hogy mást nem is használok hónapok óta, egyszerű, gyors, letisztult, mondjuk téma téren egy kuka az Emui, de lehet saját témákat szerkeszteni. Majd megszokod hidd el 😃
-
szendy69
tag
Én értem hogy fizikailag benne volt, de mivel nem állt fel hálózatra, így olyan mintha nem is lett volna benne, ezt nem értem igazából...
Így van imei alapján jön a frissítés, szóval a kártyáknak ehhez semmi köze, akármilyen kártyát raksz bele akkor is ugyan az az imei számod marad. A kártya csere helyett szerintem elég egy repülő üzemmód on/off, vagy egy restart, de én már nem értek semmit 😂 Mindegy jön ha akar 🤷♂️ -
szendy69
tag
A pite alatt a főképernyőn két ujjal szét húzva előbukkan az alkalmazások elrejtése? Sajnos már a 8.0-ból is ez ki maradt 😕
-
szendy69
tag
BLA-L09 single Telekom még mindig semmi, még a FF se dobja fel, hiába minden más szolgáltatós kártya is... De csak ez a szar Telekom csinálja! 😡
-
szendy69
tag
válasz kosmoo81 #22507 üzenetére
Ezt nem értem....... 🤔
Az egy dolog hogy dupla sim-es tálcát raksz bele, két kártyával ez eddig oké....
De ezekszerint az alaplapon rajta van a második kártyaolvasó is, csak a huawei le butította azzal, hogy single sim-es tálcát és rendszert rakott fel rá? Vagy hogyan kezeli a második sim-et? -
szendy69
tag
válasz Nuada herceg #22602 üzenetére
Mostanában? 😕
-
szendy69
tag
válasz Nuada herceg #22609 üzenetére
18-a óta minden órában nyomkodom, hogy hátha 😂 De semmi... Azért kérdeztem hogy mikor, mert ezekszerint napközben is szórják nem csak éjszaka meg hajnalban mint általában. Úgy tűnik hogy most a T-mobile a soros. Ez viszont rohadt gáz szerintem, hogy hetek telnek el egyes szolgáltatók között. Vicc az egész!
-
szendy69
tag
Akik hamarabb kapták meg 158-as decemberi biztonsági frissítést, mint a pitét, azoknak jött már utána a 9??? 😕
-
szendy69
tag
válasz molacika91 #22726 üzenetére
Szia most látom hogy frissült a FF, és ezzel már meg lehet kerülni a pie frissítését, és szerintem neki is ugrok, csak annyi nem világos hogy az usb-t hova kell dugni? Mert csak annyit ír hogy dugd be az usb-t, de hova???🤔😂
-
szendy69
tag
Vagy én vagyok vak, vagy én nem találom a router beállításaiban a DNS címet... Telekom speedport w724v 😭
-
szendy69
tag
válasz Simon Balázs #22771 üzenetére
Ez így akár jó is lehet, csak nálam az van, hogy a szomszéd WiFi-je nincs le kódolva így rá tudok csatlakozni, és telón keresztül át lehet írni a DNS-t, mert nálunk ez a sz@r T-home-os router van és abba nem lehet bele nyúlni 😡 A szomszéd router-ébe meg megint csak nem tudok be lépni, mert ahhoz kéne az IP címe... Szóval 🙄
-
szendy69
tag
válasz Simon Balázs #22776 üzenetére
Így van, az övék fix IP címes azért lehet bele nyúlni, de ahhoz hogy át tudjam írni, ahhoz be kellene lépjek a router beállításaiba, ami nem fog menni az IP cím hiánya miatt!
-
szendy69
tag
válasz Simon Balázs #22779 üzenetére
Hát az nem egy T-home-os hulladék router 🙄😂
-
szendy69
tag
Na gyerekek most frissítettem pitére, de nem ezekkel a lehetőségekkel amiket itt olvasni, hanem egy sokkal egyszerűbb megoldással! Nem kell hozzá más, mint egy otg kábel és pendrive! Eddig tökéletesen működik, a gesztus vezérlés hibátlan, sokkal gyorsabb mint a 8 volt, adatokat természetesen töröl a telepítés folyamán de a hicloud minden mentett adatot vissza hozott (SMS, névjegyek, naptár, WiFi jelszavak, hívásnapló stb.)... Aod sajna 12 órás! De én eddig sem használtam, úgyhogy nekem ez nem negatívum. Egy frissítéssel biztos hogy orvosolják majd. Egyelőre ennyik az észrevételeim...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest