Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz SkiDev #23848 üzenetére
Ez a garancia kérdés akkor is felmerült amikor még FF-el frissítettünk ha nem vártuk meg OTA-n .
Kizártnak tarom, hogy nekiállnak ellenőrizni, hogy készülékenként hogyan kapott frissítést ha valaki szervízbe viszi.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
bigsee
addikt
Ma próbáltam anyámat hívni, kisipolt. Du. visszahivott és mondta, hogy a telefon - bár nem engedélyezte neki - már megint lefrissítette magát. És újraindult, csak ezt ő nem vette észre.
Amióta megvan a teló, ez a 3. eset kb. hogy frissíteni akar, de anyám nem engedte neki, mert minek...
A telefon egy Huawei P9 Lite...
Nnna, ehhez képest a "flagship" (na jó, flagship -1 ) ...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Animelinda
csendes újonc
Valaki meg tudja mondani, hogy a sima huawei mate 10-et lehet-e kapni Magyarországon? Egyáltalán nem találom
-
-
Aryon87
félisten
Akkor valószínűleg senki nem találkozott ezzel a felülettel, ha a kép se mod semmit.
Mikor a főoldalon vagy, és lehúzod az újjad a kijelzőn (nem az értesítési sávot), akkor előjön ez a panel. Valami keresőféle lehet, mert ha a jobb felső sarokban lévő ikonra nyomok, akkor a kamerát indítja a HiVision cuccal.
De maga a felület micsoda ami a lehúzással nyílik meg, és hogy lehetne kikapcsolni?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bollizolee #23864 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! A rezgés régen is ilyen gyenge volt a Huawei telefonjain és nem volt testre szabható?
[ Szerkesztve ]
-
bee_jay
tag
Nekem az a bajom a kereséssel, hogy a készüléken lévő zenék nincsenek a találatok között, ahhoz hogy egy előadóra vagy dalra keressek rá, előbb el kell indítanom a Zene appot és abban keresni. Nem tudom biztosan, hogy oreón működött-e, de az előző telefonomon (P9 Plus) a zenék is benne voltak a találati listában.
-
sarszegi14
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy az ARcore-ról Mate 10 Pro-ra lehet már valamit tudni? kb fél éve volt hír hogy már elérhető, de semmi. ha külső forrásból rakom fel, akkor az ar jatekok (pokemon go AR+, jurassic world alive AR) kifagynak ha bekapcsolom.
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
bigsee
addikt
válasz deka10 #23871 üzenetére
Ha a képernyőn belül húzod: a keresést adja, ha a keretből/ről indítod: akkor az értesítéseket. Nem olyan bonyolult.
mediapadra lejött a januári biztonsági update. Ezen még a decemberi van, pite a kanyarban sincs. Mi a tosz van ott a Huawei-nél?
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
szendy69
tag
Használja valaki a Substratum témázási lehetőséget?
Érdekelne hogy működik e valakinél[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
válasz bandigyerek #23879 üzenetére
Neked akartam
-
szendy69
tag
válasz bandigyerek #23879 üzenetére
-
deka10
senior tag
válasz bigsee #23875 üzenetére
Nincs kis kacsóm, de a számomra biztonsagos telefontartás közben, ahogy írták is nem érem el a felső kávát ezért használok novát. Viszont legutóbb kipróbáltam a gyári rendszert felületet és már csak tényleg ez hiányzik, hogy számomra is teljes legyen a gesztusvezérlés. Ezért is kérdeztem, talán valaki esetleg talált-e már erre valami megoldást, mert a keresésre nincs szükségem (engem is marhára idegesít) az értesítések kezelésére annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Essien
aktív tag
-
Gerybut
tag
Hali! Nem elég, hogy az AOD 12 órás magyar nyelven, de 12:59 után 11:00 lesz...ha nyomok egy feloldást beáll 1:00-ra. Komolyan ez már vicc, kis dolog de oldják már meg! 1 perc lenne kb.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Ma tettem fel OTA-n a 9.0.0.161 (C432E4R1P11) -et Meg akartam nézni ezt az AOD dolgot, de egyszerűen nem találom, hogy hol lehetne bekapcsolni. A "Biztonság és adatvédelem / Képernyőzár és jelszavak / Információ megjelenítése mindig" dolog nekem nincs, legalább is a Biztonság és adatvédelem menüben nincs olyan, hogy "Képernyőzár és jelszavak"... Hogyan tovább?
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Immáron 1 hete használom a Pitét, gondoltam visszaadok én is néhány infót, mert az elmúlt hetekben böngésztem én is eleget a témát Biztos lesz a leírtakban ismétlés, illetve valószínűleg az észrevételek, tapasztalatok nem fognak lefedni minden változtatást, újítást, de igyekszem összeszedni az eddigi dolgokat.
Kezdés az alap információ, én simán felraktam a meglévő rendszerre az újat (2 SIM, Edigitalos, szürke készülék, novemberben vásárolva). Nem csináltam semmilyen visszaállítást, sem előtt, sem utána. Azért az adataimat biztonságba helyeztem, de hála égnek minden megmaradt, ahogy volt . És akkor most szépen sorban, témánként a tapasztalataim.
Nálam az akkumulátorból kiszedhető üzemidő nem nagyon változott. A frissítést is azért ejtettem meg azonnal, mert többen írták, hogy nekik jobb lett az akkuidő. Esetemben ez változatlan maradt. De néhány adat ezzel kapcsolatban, 3-4 töltési ciklust követően (bocs, hogy nem képekben):
- Kijelző idő: 5 óra 40 perc - 1 nap 14 óra működés a töltést követően (17% maradt).
- Kijelző idő: 5 óra 35 perc - 1 nap 8 óra működés a töltést követen (19% maradt).
Jellemzően a 4G-s net folyamatosan be van kapcsolva és a kijelző az első harmad fényerőre van állítva. Gyanítom, valami program még nem teljesen 100-as, lehet csinálok néhány próbát, legrosszabb esetben visszaállítást. Legutóbb a 3 és fél óra kijelző idő és kb. 2 és fél óra telefonálást követően másfél napot bírt. Most játszom a "fekete" kijelzővel, de ez még nem tökéletes. Több felületen fehér marad (néha) a háttér és elég hülyéz ki (pl. sms, e-mail, galéria). Mondjuk ezt elviselemA gesztusvezérlés nekem tetszik. 3 napja használom, kb. ennyi idő alatt meg is szoktam. MoFi tokom van, egyáltalán nem zavar be. Mostmár kellően gyorsan kezelem.
A kamerát illetően én nem vagyok profi, az új felülettel nincs gondom, ahogyan a képek minőségével sem. Persze ezzel megint lehet vitatkozni, de a korábbi Lenovo-m képeihez képest ez brutális fejlődés volt számomra.
A tárcsázóban mindenki kapott egy szép hátteret (valami tájképszerű cucc), engem ez nem zavar, de a régivel sem voltak gondjaim. Amit esetleg hiányolok, hogy hívás során nem látszik, melyik SIM-re érkezett, illetve melyik SIM-ről indult a hívás (korábban mintha kiírta volna akkor is, amikor beszéltem).
Az Email program újításai nagyon tetszenek. A feladó melletti képeket én nem hiányolom, és a kék pöttyel jelzett olvasatlan levelek is jobban észrevehetőek (számomra), mint a félkövér betűkkel jelöltek.
AOD-s téma az angol nyelv miatt nem érint, meg a funkciót sem használom.
Az óra esetében visszajött az a funkció, hogy jelzi a telefon a legközelebbi ébresztésig mennyi idő van még hátra. Nem annyira fontos infó, főleg amikor hétköznap 5 óra alatt időt mutat... Én a korábbi verzióból hiányoltam
A galériában a minden kép "album" számomra felesleg, de ezzel együtt lehet élni A többi funkció megmaradt, ez a lényeg.
Az általam használt programok mindegyike tökéletesen működik, bár nem vagyok egy hardcore user. Gondolom azért lesz még 1-2 frissítés (a progikban), ami az optimális működést fogja elősegíteni.
Úgy vettem észre, az értesítések valóban késve érkeznek, nálam az email esetében (néha 3-4 perc). Arra még nem jöttem rá, hogy a lezárt kijelzőn meg lehet-e csinálni, hogy a "Viber - Üzenet érkezett most" helyett azt jelezze ki, hogy "Viber - 1 üzenet érkezett". Ezt egy Mate 20 Lite-on láttam (bár lehet, benéztem). A lényeg úgyis az, hogy a tartalom ne jelenjen meg . (a feliratok nem biztos, hogy magyarul így vannak, az angol nyelvből próbáltam kilogikázni...)
Végül - ami most még eszembe jutott így hirtelen - a hálózat erősségének ikonjainak balra kerülése. Én eltávolítottam a szolgáltatók neveit, ezáltal még jobban balra kerültek az ikonok. Abszolút nem zavar, az értesítéseket észre veszem így is.
Talán valakinek segít eldönteni, kell-e az új rendszer, vagy nem. Nekem bejött, noha olyan nagy változást nem hozott.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz P1eTr0 #23892 üzenetére
Igen a tárcsázás közben eddig megjelent hogy melyik simről inditottam a hívást,miközben "szaladgáltak" a pöttyök. Ez nekem is hiányzik,remélem javítják. Viszont arra még mindig nem jöttem rá,hogy ha csörög a teló és nem veszem fel /magyarul nem fogadott hívás/,a csörgés befejeztével azonnal jön egy hang ami a rendszerüzenet hangja. Feloldva a képernyőt az értesítési sávon rendesen megjelenik a nem fogadott hívás jele,de erről a rendszerüzenetről semmi szöveg nem jelenik meg,ahol ki tudnám kapcsolni..
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok bár p20 pro telefonom van de saját topicban nem kaptam választ hátha tudtok segíteni. Hogy lehetne beállítani hogy a csengőhang hoz képest hangosabb legyen az értesítés hangja. Pie óta nagyon hangos a csengőhang ha beállítom megfelelő hangerőre alig hallani az értesítést
Köszönöm -
theooracy
aktív tag
válasz bandigyerek #23896 üzenetére
Tehát, ha nyitva van a tok akkor szépen "előjön" az OBD, de mikor becsukom, eltűnik és a jobb oldali függőleges átlátszó sávban sem jelenik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest