-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Jelentkezett bárki más is a huawei fotós pályázatra?
Én igen, de semmilyen visszaigazolást nem kaptam róla. Ez normális?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ahogy itt, úgy a Samsungnál is volt úgy nem egyszer, hogy a szolgáltatós hamarabb kapott frissítést, mint a nem szolgáltatós, én is többször belefutottam régebben, hogy a Telekomosom hamarabb frissült, ráadásul nem is csak néhány napos különbségről volt szó.
Az utóbbi időben változott ez a Samsungnál, mióta nem követem olyan részletességgel?
Változó ez, a Mate 10 Pro-nál is ha konkrétan visszanézem, hol a szolgáltatós, hol a nem szolgáltatós kapta meg hamarabb a frissítést.
Mivel iPhone-om is volt nem egy, csak azt tudom mondani, ott sem megy mindenkinek egyszerre a frissítés, bár a kiadás pillanatában azonnal látja és jobb esetben le is tölti a készülék a frissítést, de ha a szerver túlterhelt, akkor nem fut le a frissítés, mert nem megy a hitelesítés/aláírás, hanem csak másnap, vagy később, volt ebből panaszkodás fégebben sok az iPhone topikokban, amíg meg nem szokták a tulajok.
Említve lett előttem a Windows, az szintén zenész, valaki májusban kapta meg az áprilisi nagy frissítést, más meg júliusban.
Amíg a Mate 10 Pro-nál alternatív módon megoldható azonnal a frissítés - ahogy tettem azt a 145-nél és a 148-nál is a PC-s FF + HiSuite kombóval -, addig pláne nem izgatom magam a hivatalos OTA metóduson, bár alapban ráérne hivatalos úton is, de most jó volt nyaralás előtt manuálisan frissíteni, nem pedig itt várni és foglalkozni vele.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Májkülnájt
tag
válasz
retroid #16896 üzenetére
Szerinted van itt olyan akit érdekel? Ez egy nagyon jó és segítőkész társaság, egy-két személyt leszámítva itt mindenki elégedett, aki esetleg nem az megírja a gondját és annak jó eséllyel megpróbálnak segíteni a fiúk. Viszont a gyerekességet, butaságot és a Huawei és más gyártók által bevett frissítési menetet nem tudják gyógyítani/megváltoztatni.... Kérlek ne gerjeszd a feszültséget feleslegesen. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Befejeztem....
Kövi telefonom iPhone lesz......[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
Májkülnájt
tag
Mi folyik itt? Még rendesen ideges lettem ettől a sok gyerekes hülyétől... Hisztiparty van? Ne csináljuk már ezt pls.
-
válasz
retroid #16893 üzenetére
Itt jön be a szolgáltatói rész, illetve az, hogy néha IMEI alapján is szortíroznak. Hidd el, nem konkrétan veled kibaszásból csinálják, ez egy ilyen bicikli. Nem mellesleg most van valami baja a telefonnak? Van valami űber újítás a frissítésben vagy mi okból várod jobban, mint a messiást?
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz
retroid #16890 üzenetére
Nem teljesen értem a problémázásod, ezért bocsáss meg, de jókat mosolygok rajta. Ez egy bevett szokás, ha pl. Windows rendszert használsz. Ott sem kapod meg azonnal a belebegtetett frissítéseket és javításokat a keynote után 1 nappal. Minden globális (mert ugye ezek globális dolgok, nem kispest és debrecen) frissítés ütemszerűen, régiókra bontva megy, néha heteket csúszva. Hogy miért? Amit már írtak korábban:
- Szerver terhelésmentesítés okán
Ésmég:
- Nagyobb felhasználóbázis kiemeltebb
- Vannak úgymond előszűrő bétateszterek is, akár felhasználó szinten is, akik jelzik a bugokat mielőtt az kikerülne mondjuk egész észak-amerikai régióra.
- És ugye mobilos viszonylatban a szolgáltatók
Szóval tessék elhessenteni ezt a dolgot, hogy "ugyanannyit fizetek érte", mert kelet-európai régióban vagy, akkor kapod meg, amikor ŐK úgy döntenek. Verheted a palávert, kicsit sem érdekli őket, mert nincs se jogsértés, se semmi, csak bevett üzleti és service modell.
Ezekután szépen kérlek én is, meg még páran: Fejezd be a sírást és az itteni "asztalcsapkodást" hogy miért nem és különben is én ennyit és ennyit fizettem érte, mert nem nagyon izgat senkit, csak felesleges hsz-generálást szül, és ilyen indulatos leveleket, mint amit most írtam.
Köszi
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gusthy #16888 üzenetére
Nem tudhattad, de ha valamit utálok... szóval ne szedd pontokba az irományod, mert azt nagyon rühellem, kioktató hatású érzést kelt! De totál hülyéknél lehet, hogy van értelme.
De mielőtt válaszolsz, előtte próbáld értelmezni is, amit írtam. Tehát...
Nem szükséges most nekem a frissítés, mert jól működik a készülék, de ez a frissítési rendszer el van qrva itt. (ez a lényege)
Márpedig a Samsung-nál a független az első és általában a telenoros az utolsó. Vagyis, ha most fontos lenne, akár a turbo miatt, vagy épp a kamera miatt, akkor igen, jogosan tépném a szám, hogy miért is én vagyok az egyik utolsó, mikor lassan 1 hónapja kész vannak vele.De most nem írok erről többet, majd megjön, viszont nekem többet ne írj olyat, hogy vegyek másik telefont.
Én nem éppen ugyanazt a rinyát vágtam le, amit, pl Laki, csak egy egy megjegyzés volt a frissítési szarságról, ami (szerintem) nem jól működik. Sok év alatt az egyetlen olyan készülék, amivel teljesen elégedett vagyok, pedig nálam egy mobil sem bír ki tovább fél évet.
Ha meg nem tetszik semmilyen kis negatív jelző, akkor görgesd át.-------------------
(#16887) JNSK
Persze, hogy számít. Egyébként is a szolgáltatók, független attól, hogy független
, más a rendszer, meg tudtommal azok nem is árultak dupla sim-est.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Ugyan azt az összeget fizettem ki mint aki kapott már frissítést....
Korrekt tényleg.....Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
-
gusthy
veterán
1, Android 8 óta nem bólint rá a szolgáltató, külön van a gyártói rész és külön a szolgáltatói
2, Ugyanígy működik a Samsungnál, a Sony-nál, az LG-nél, az akárkinél, úgyhogy ez nem Huawei specifikus.
3, Az 1. pont miatt teljesen mindegy, hogy függetlent vettél vagy se, úgyhogy nem vársz senkire. Egyébként a te óhajod, hogy a függetlenek előbb kapják meg, teljesen alátámaszthatatlan, miért pont a függetlenek? Tök ugyanaz a telefonod, mint bárki másé. Amúgy a Telenoros független, ha jól emlékszem, a Telekomos is (bár nem próbáltam ki)
4, Valaki szerint az iPhone-nél nincs ütemezett frissítés (bár ezt én kicsit furcsállom), akkor vegyél iPhone-t.
Ha nem életbevágó, akkor miért fontos, hogy megkapd pár nap alatt?
-
Szerintem azért elég sűrűn jönnek a frissítések.Legalábbis számomra mert én megszoktam hogy előtte xiaomi telóimra szinte soha nem volt frissítés.Változást meg semmit nem tapasztalok ahhoz a romhoz kepest amivel kiadták a telót.Biztos vannak de en nem használom azokat a funkciókat ezek szerint.Számomra így teljesen lényegtelen hogy frissítik vagy sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dictator^ #16860 üzenetére
Szerintem is, ez így gáz. Függetlent azért veszek, mert nem akarok függni senkitől. Pl jelen esetben 250 ezerért "várok" egy tetves update-re, amire már ( mint olvasható) az egyébként tetű lassú telenor is rábólintott. Az S9-nél ez fordítva van, ha van update, a függetlenek az elsők. Letojom az imei besorolásukat, nyilván majd utolsóként jön megint. Bár, mint írtam, annyira nem életbevágó, mert teljesen frankó a telefon, de ez a frissítési rendszer, vagy besorolás nevezzük így, egyszerűen szar a huawei-nél. És ezt OTA-n várom, nem akarok mókólni, hogy előbb meglegyen meg ilyesmi, egyszerűen a független készülékeknek ezt azonnal meg kellene kapnia, de minimum a megjelenéstől számítva pár napon belül...
-
tothjani81
senior tag
Hát ez a frissítés hihetetlen dolog. Azok véleményét osztom akik öeülnek a későbbi frissítésnek. Mat 9 en megszívtam a kézi frissítést azóta csak ota. Mate 10 ugye tegnap hr eztem frissítés után alig bírt már ki egy napot ami vixx. Most jött rá ahogy újra rakta magát de ahogy néztem ez a legdrisebb remélem jó lesz az aksi.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Kija
aktív tag
Én pl őrülök neki hogy nem az elején kapom az OTA-t...
Ha kőzben valami bug kiderül nem tolom fel. -
retroid
senior tag
válasz
Plazmacucci #16878 üzenetére
Anyukám órák óta próbál vigasztalni, hogy nyugodjak meg jön a frissítés hamarosan...
Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
-
KZP
őstag
válasz
bajnokpityu #16875 üzenetére
Értem én, csak írtam, hogy máshol azért működik a dolog.
-
gusthy
veterán
válasz
retroid #16864 üzenetére
Hiába, de nem találsz a földön olyan gyártót, aki képes milliós nagyságrendű készülékre egyszerre kitolni a frissítést, mindig mindegyik esetén ütemezett a dolog. Ha nagyon sürgős, tedd fel kézzel, de irreális elvárásokat felesleges támasztani. Illetve jogodban áll, de nem lesz jobb neked ettől
-
papelado
aktív tag
Még nem teremtette meg a történelem azt a facepalmot amit idetehetnék...
(#16832) Bodor
Erre meg még az elsőhöz képest is elitista galaktikus ami ideillik...(#16861) retroid
Semmi köze annak,hogy te mennyit fizettél érte.Türelmesen várd ki a sorod meg fogod kapni nem maradzs le semmi9ről nem leszel kevesebb.Figyeld meg máskor meg te kapod meg előbb és a kollégáknak lesz + pár óra nap hét.
(#16864)HA ennyire fontos hurupdater/twrp
Illetve: Ügyfélszolgálat: 06 80 HUAWEI (06 80 482 934) – Minden nap reggel 08:00-20:00 kivéve ünnepnapokon.
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
golyós
addikt
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
nFlex
tag
Független. MM most dobta fel a 148-at.
-
Aryon87
félisten
Nem is csodalom. En nem voltam szivbajos, siman magammal vittem a tengerbe a barlangba. Persze uszogumival mentem, maskepp lehetetlen lett volna filmezni
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
retroid
senior tag
Vodafone sehol....
Korrekt.....Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
Aryon87
félisten
Jo nyaralast kivanok! Ja es a telot ne hagyd el a balcsiban, mint kedves P20Pro-s markatarsunk jarta meg mult honapban
(Asszem olvastad azt)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
illesildi01
újonc
Üdv! Én arra lennék kíváncsi, mitől lehet, hogy nagyon pixeles a kép? Nagyításnál főleg. Max felbontásra van állítva, mégis úgy érzem az iPhone 6s plus jobb képeket csinált, mint ez. Akkor is ha rá nagyítottam.
elég zajos a kép.
Köszi előre is!! -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Telenor, keresesre a rendszer feldobta a B148-at OTA-n. 550mb.
Kali, mehet az osszefoglaloba.Tothjani: szuper
-
tothjani81
senior tag
válasz
tothjani81 #16849 üzenetére
De mégis sikeeült köszi szépen. Kicsit bénáztam de mostmár jó
-
Laki
tag
válasz
bajnokpityu #16837 üzenetére
igen
-
Aryon87
félisten
válasz
tothjani81 #16844 üzenetére
-
válasz
bajnokpityu #16843 üzenetére
Úúú jólvan Tied lehet, mert nekem 4 távirányítóm is van, és mindegyikkel tudom vezérelni a másikat
-
tothjani81
senior tag
Valaki tud segíteni hogy hol tudom a betűtipust állítani? Egyik téma elálította de nem áll vissza
-
mouzrr
őstag
válasz
bajnokpityu #16834 üzenetére
Egyszer fülhallgatón keresztül Messenger hívást folytattam, azután nagyon rossz volt minden zene és videó hangja, csak az újraindítás segített.
-
Bodor
veterán
válasz
bajnokpityu #16834 üzenetére
Én egy Astell&Kern AK100 és egy Westone W40-el hallgatok zenét, szerintem nagyon jó párosítás - ennél lejjebb minőségben nem adom - sajnos a telefonok ennek a közelében sem járnak. Hiába dugtam rá a mátéra a Westone-t, nem tudta kihajtani.De szerintem te ezt tudod jól, mert hozzáértő vagy.
-
Laki
tag
Vicc?hehe olvasgass csak én is azt tettem,elég sok emberkének van gondja evvel,avval,ha ezt összeodod akkor láthatnád volóban van pár gond vele.Ha valaki meg leszolja meg rosszat szól kikezditek mert hát tökéletes ez a telo.Nem azért van bajom vele mert nekem nincs ilyenem hanem pont ellenkezöleg.Nekem is ez van használom is leirtam pár hibáját ,ráadásul 250 ezerért vettem,de páran belémáltatok,ez van nemgond,tudtommal én még eggyikötöket sem bántottam,nem is fogom,48 évesen van annyi inteligenciám hogy nem fikázok senkit.
-
válasz
bajnokpityu #16825 üzenetére
A gyárit, alább adtam egy ideje és többnyire csak mp3 megy (igaz, úgy kapom, hogy jelentős része nem túlhúzott CD-ről van 320 kbps-ra konvertálva, hanem minőségibb forrásból).
-
ak76
senior tag
Tudod mi a vicc kategória?
Az hogy NEKED vannak problémáid,NEKED nem szuperál a rendszer,NEKED szar a készüléked,a többség vígan elvan vele,mert a rendszer stabil,a készenléti/SOT idő megfelelő,a kamera tudja a felső kategória átlagát, ergo a többség nem nyavajog mert Samsungon, Lg-n, iPhone-on, vagy bármi máson ugyan ez a helyzet: száz userből féltucat nyafog,mert kifogta a szart, vagy nem ért hozzá, (inkább az utóbbi) lényegtelen.
ÁLTALÁNOSÍTASZ, a telefon nem rossz,a TE készüléked a rossz,vagy csak trollkodni jársz ide,nem számít
Javaslat: add el a francba,ültesd el, trágyázd meg,locsolj rá vizet, hátha kihajt,stb.
Elmész?
A francba,máris hiányzol..
(Ja,nem)[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
Valaki találkozott már HibSuit problémával amit lentebb írtam?
-
Aryon87
félisten
válasz
bajnokpityu #16825 üzenetére
Nalam Poweramp megy, kabeles fulesbol az LG G4-hez adott QuadBeat 3 fules van hasznalatban, BT fulesbol Samsung Level U van, otthon pedig egy Digitus nevu kis hangszoron at adja a zenet, mint pl most is. Koszoni, tokeletesen szol es mukodik orakon at..
Akinek fontos a kivalo zene, arra ott az LG V szeriaja, kifejezetten erre a celra van feltunningolva.
-
válasz
bajnokpityu #16823 üzenetére
Igen, az olyanokra gondolok, ha lenne DAC a Mate 10 Pro-hoz adott átalakítóban, akkor minden telefonnal működne, ami ad ki digitális hangot az USB Type-C csatiján.
A gyári fülhallgatót én sem használom, van több saját analóg fül- és fejhallgatóm, amik hangképe (sokkal jobban) megfelel számomra, azokat szoktam rádugni néha a Mate 10 Pro-ra (is).
A bluetooth kényelmesebb lenne, de azzal nem aktív a Huawei Histen, meg a vezeték nélküli fül- és fejhallgatók csak sokkal drágább kategóriában adják a 3.5 mm jack csatlakozósokhoz képest a (számomra) megfelelő hangminőséget.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
most, h keresgéltem, én is láttam ilyen videot. valami jbl boom-al mutatta a különbséget. hát, egyelőre nálam nem mutat semmi jót átalakítón keresztül. a gyári fejese meg kényelmetlen nekem, plusz nem izolál.
beyruth: nekem is van egy olcsó bt-s, kb ingyen kaptuk a tcomtól. azzal se szaggat, ellenben bénán szól: Awei A920BL. de még midnig sokkal jobb, mint egy komolyabb akg a jack átalakítóval
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bajnokpityu #16817 üzenetére
Ezeket nem tudom pontosan de sistergést nem hallok bt fülessel.Nem jó a hangzása de nekem egy olcsó fajta van(huawei am61) .Jó ez nekem és ami a legfontosabb hogy még soha nem szakadozott egyszer sem.Ami előtte volt az igen és féltem csak a drága bt fülesek nem szakadoznak(vagy azok is ritkán) mert eddig bárkitől kérdeztem aki bt fülest használ mindenkinek szakadozott már a lejátszás legalább egyszer de ez abszolúte nem.Gyenge a basszus de tökéletes híváskor a kimenő és bejövő hangminőség a zenét meg elhallgatom rajta munkába menet-jövet.
-
majdnemkocka
tag
A time-lapse vajon mi alapján dönti el, hogy mennyire gyorsítja fel a felvételt? Ma egy órából 20 másodperc lett...
Ilyen lett.
(...amúgy nem rossz, arról meg nem a telefon tehet, hogy ferde...)
(Ugyanitt keresek olyan fotóállvány-illesztőt, ami középre igazítva nem pont a power gombnál nyomja a telefont, roppant hülye érzés végigvárni az újraindulást, mert már megint odacsuktam a gombot....)[ Szerkesztve ]
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
válasz
bajnokpityu #16819 üzenetére
A Huawei jól oldotta meg itt, ez abból is látszik, hogy többen is próbálták/használták már itt is olyan "Y" átalakítóval, amivel párhuzamosan megy a töltés éz az analóg, 3.5 mm jack csatlakozós fül- és fejhallgató, ami sok más telefonnál nem működik (HTC és társai).
Linkeltem be korábban olyan YouTube videót is, ahol más telefonok mellett tesztelik ezen is az analóg jelet ilyen tekintetben és csak ennek a telefonnak a hangja szólal meg úgy az aktív hangszórón.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
bajnokpityu #16817 üzenetére
Van direkt analóg jel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
beyruth82 #16092 üzenetére
jól látom, h az usb portból nem jön ki analóg jel? tehát abban a körömhegynyi izében van elrejtve a dac, a fejeserősítő egyben? ezt az idióta ötletet.
ehhez képest megértem, h jobb egy olcsó bt fejes is. a gond, hogy pl az S8 mellé adott sima jack-es füles esszenciális zeneiséget tartalmazna, de a sistergő, hullámzó hangerejű átalakító totál hazavágja a zenehallgatást. a bt sem éppen az muzikalitásról híres.
már látom előre, mekkora bizniszt csinálnak ebből, az alapvetően teljesen fölösleges baromságból.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Szerintetek miért nem tudok Hi suittal biztonsági mentést csinálni? A telefont látja de ha rámegyek a biztonsági mentésre halványan mutatja és nem hadja hogy mnetsek
-
spanyoll
addikt
Na én is teszteltem ma a vízállóságot: medence, annak az aljára letéve felfelé fotózva, plusz pár egyéb kép. Jó 5-10 percig simán víz alatt volt, fotózgattam vele és semmi baja
Persze ettől nem biztos, hogy követendő példa, simán csak +1 tapasztalat!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #16812 üzenetére
Kosz
-
-
Aryon87
félisten
Koszi. Innen csak ezt a parat lottem. A Gorog nyaralasnal valoszinu a kidolgozassal lesz a gond, pedig a zajszurest nem sajnaltam roluk.
Es a gond az, hogy helytakarekossagbol mar nincsenek meg a RAW fajlok sem, meet konkretan 3 nap alatt betelt a 100gb szabad hely...[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
válasz
Aryon87 #16795 üzenetére
Na ezek tényleg nagyon jók lettek!
Nagyon szépen kidolgoztad őket. Minimális zaj, jó színhőmérséklet, kellő mértékű élesség és DSLR feeling.Tényleg egy vájt szemű hülye vagyok, de ezek nagyon tetszenek most.
Ebből a túrából nincsenek még kidolgozások? A múltkori görög pakkban sok nagyon zajos volt. Ez most olyan, amiért ölnék/fizetnék, ha auto módban az AI ezt köpné ki.
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16808 üzenetére
De legalább megpróbáltad
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Roland861010 #16806 üzenetére
nem nyert. és a bt újracsatlakoztató proggi se.
lassan elengedem a dolgot, majd a köv szoftvernél megnézem. köszönöm a segitséget. túl fogom élni a dolgot, marad ettől még a teló, mert minden másban elégedett vagyok vele. -
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16805 üzenetére
Van olyan app a play store-on, hogy Bluetooth stay active. És pár hasonló. Szerintem érdemes lenne ezzel próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz
bajnokpityu #16805 üzenetére
Igen
Lakat rá -
bajnokpityu
félisten
válasz
Roland861010 #16800 üzenetére
zárolod azt a beállítás menüt
ezt most nem értem
mármint a task managerben, hogy ne zárja be? -
Roland861010
veterán
Az erősebb rezgésre nincs valami megoldás?
-
Apaxp
senior tag
válasz
bajnokpityu #16799 üzenetére
Nincsenek problémáim bluetooth kapcsolatokkal tehát nem próbáltam, de ezt vagy hasonló ilyen progit próbálj meg, hátha sikerül.
bluetoothSamsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget