-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Hat nezd, volt mar ra precedens, hogy kiszallitottak azon rendeleseket, ahol durvan el volt irva az ar. Az egyik legutobbi pelda az edigital XOX "akcioja" volt... mar nem is emlekszem, de valami brutal olcsok voltak (150ezer helyett par 10 volt).
Jo kis reklam es pozitiv renome a cegnek. Van, amikor megeri bevallalni, csak, hogy ne rontsa a hirnevet (es egyuttal reklamot is hoz a cegnek, nem kicsit).
En is pl. ,biztosan figyelnem, kovetnem az oldalukat aktivan es rendszeresen, ha ezt most kiszallitjak. Tudom, draga reklam, de ennek hire megy es masok is surubben latogatjak majd a webshopot. Ilyen ez a popszakma...
Kivancsivan varom a fejlemenyeket!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Egyébként az eredeti 263890 forintos árnak a 73%-os leértékelés után 71251 forintnak kéne lennie és nem 69990-nek...
-
-
wwhy
veterán
válasz
axlfsi #17693 üzenetére
Az emag saját termékeit valóban így küldi, de ez csakis az általa forgalmazott cuccokra vonatozik, a partnerekre nem.
Biztos. Magyarországon nem teheted meg. Kb. 10 nagy hazai futárcéggel volt/van kapcsolatom, egyiknél sincs/volt csomagkibontási lehetőség.
Jól írod: a futár miutan átadta .... de előtte fizetned kell, addig nem fogja átadni. És ha gubanc van, akkor a futár max. tanú, még csak vissza sem veszi/viszi a terméket, külön futárt kell hívni stb.
erahurka: akkor visszamegy a feladónak.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
axlfsi
veterán
Ebben biztos vagy? Az eMag pl. orrba-szajba kommunikalta (es meg mindig szerintem), hogy a futar miutan atadta a termeket, ELLENORIZD, mert ha barmi baj van, akkor meg ott, a helyszinen, fel kell vetetni egy jegyzokonyvet.
Tudom, a futarok sietnek, tul vannak terhelve a cimekkel(?), de ha kered, hogy varjon, mert meg akarod nezni, szerintem megteheted. Nem?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
válasz
beyruth82 #17688 üzenetére
Volt olyan opció, hogy fizetés átvételkor az üzletben készpénzzel/bankkártyával.
erahurka: Azt jelezniük kellett volna előre az adatlapon, ha nem új készülék, nem tehetik meg, hogy tájékoztatás nélkül nem újat adnak.
Kija: Nálam rendben van ott is a rendelés.
Lehet, hogy lecsúsztál a készletről (5 darabot írt összesen), vagy pont törölték a terméket a rendszerből, mert már nem is szerepel ott.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kija
aktív tag
-
törölt tag
Mondjuk ha már elfogyott akkor az is lehet hogy tényleg ennyi, csak valami kínai/indiai belpiacos leselejtezett 5x alaplapcserélt refurbished demó készüléket sikerült valahol a 4 tigris környékén szerezniük az egyik lapos tekintetű tagtól.
(#17689) Kija: Várható volt 25.1.2018?
Azon én is nagyot néztem, de hát sose lehet tudni a cseheknél.
[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
tuti van valami bibi.
Már a megrendelőben is hülyeség van. -
wwhy
veterán
válasz
#42308056 #17685 üzenetére
Sok-sok mindennek alapnak kellene lennie .... de akkor hogy és miből élnének meg a 'hentesek'-félék (is)
beyruth82: én postapontra kértem, átvételkor fizetek.
Amúgy már elfogyott
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
válasz
beyruth82 #17673 üzenetére
Mate 10 Pro van hirdetve, azt kell adniuk, ellenkező esetben nem kell átvenni, ha pedig Mate 10 Pro dobozban bármi más van, annak jogkövetkezményei lesznek a forgalmazó tekintetében.
Több lehetőség is van, kiadják a kiírt áron a Mate 10 Pro-t, vagy törlik a rendelést arra hivatkozással, hogy hiba történt az árazás kapcsán - amíg csak automata (gépi) visszaigazolás történt, addig megtehetik, netán értesíthetik majd a rendelőket, hogy elírás történt, aztán mondanak drágább (de némileg kedvezményes) árat, hogy annyiért tudják teljesíteni és lehet dönteni, annyiért kell vagy sem.
Személyes átvétellel is van lehetőség csak az átvételkor fizetni.
A 14 napos elállás lehetősége is adott, ha valami nem stimmelne.magicbox: Nyugi, nem sok darabot fognak ebből ennyiért adni, 5 darab volt készleten, ami el is fogyott.
[ Szerkesztve ]
-
Megrendeltem én is azért hátha tényleg.
-
magicbox
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
Vigyázzatok, alzánál nem szabad előre fizetni, ha elírás, hónapokig vissza tarthatják pénzed.
De automata.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Régen volt a Westend környékén üzletük nem? Most meg csak az Árpád hídnál van személyes átvétel. Házhoz így nem akarom kérni hogy lehet mást küldenek. Potyára nem akarok szállítási díjat fizetni.
(#17673) beyruth82: Akkor szépen visszaadja és visszakapja a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
-
válasz
snecizero #17664 üzenetére
Hasonló érzést kelt bennem is, a 21 év mobilozásom alatt a két N95 volt meg legtovább, azok közül is az N95 8GB a rekorder a maga 16 hónapjával, de akkoriban még nem jöttek ki olyan sűrűn igazán jó telefonok, ezért a Mate 10 Pro még ha valóban nagyon jó is, nem sok esélye van olyan hosszú intervallumra és pont a Note9 cserén agyalok, még ha hamarosan jön az új Mate, kell néha a változatosság.
Igaz, most lefoglaltam magam más jellegű vásárolgatással - amely eszközök ténylegesen megdolgoznak az árukért és még afelett is - és nem biztos, hogy amellett akarok a telefon cseréjére is időt és energiát áldozni, ami jó hír a Mate 10 Pro-nak.
Használd egészséggel az új telefont![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nos, mivel amoledesek vagyunk, és a többség gondolom sűrűn használja a facebook-messenger párost, találtam alternatívát a kijelzőnk védelmére.
Fekete mind2 alkalmazás. telepítés előtt törölni kell az eredetieket. Messenger frissítésért fog vinnyogni, hagyni kell rá, playre dob. Arra keresek majd megoldást.
Remélem nem tilos ez a közzététel.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
snecizero
senior tag
Amikor megvettem a mate 10pro-t olyan érzés fogott el. Amikor anno a Nokia N95 8GB vettem meg.
Ez a telefon valami fenomenális. Samsung galaxy note 9 re se cserélném el.
A megjelenés óta vágytam rá. Immár 2 napja az enyém.[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
Klaya1986 #17662 üzenetére
Egyébként félelmetes a média manipuláló, befolyásoló hatása. Ez a mesterségesen gerjesztett elavulas. Már nem az első embertől olvasom, hallom, hogy több 100 ezres csúcs készülékre (nem csak telefon), amiben a gyártó szinte maximális tudása benne van, úgy gondolnak, hogy már régi, elavult. Csak azért, mert tolják a gyártók az emberek szájaba az újat, lassan már fél évente.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz
#42308056 #17656 üzenetére
Elhaladt a kor
10 hónapja jelent meg. Fotók : Nappal, kellő napfényben szerintem már minden csúcs készülék nagyon jó képeket készít, nincs nagy különbség. A mate 10 pro is nagyon jó szerintem. Kevés fénynél, vagy este nyilván romlik a minőség, de pl itt már azt mondom a mate 10 pro tud jobb lenni, persze nem p20 pro szint, de nem kell szégyenkeznie. A videóval sincs semmi problémám. Akinek nem elég az automata mód nyújtotta minőség, az pro módban nagyon sok beállítást kap. Összességében minden elfogultság nélkül én simán a mai (bár ez sincs még egy éves sem
csúcs készülékek top 15jébe mindenképpen befér.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem haladt el felette a kor, bőségesen megállja a helyét. Nevemre keresve tőlem találhatsz pár képet itt, igaz én már nem automatán kattintgatok..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz
Szia,
A frissítésekkel csak jobb lett a kamera (is), mint volt az a megjelenéskor.
Lehet találni más telefont, ami a kamera tekintetében jobb, de ott meg más kompromisszumok adódhatnak, mert olyan telefon nem létezik, ami kivétel nélkül mindenben jobb és/vagy megfelelőbb a többinél, ezért neked kell rangsorolni az elvárásaidat és azok fontossági sorrendjét és az alapján dönteni.
Ez a készülék 10 hónapja jelent meg, ennyi idő alatt a kor nem igazán tud annyira elhaladni felette.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
A kameráról mai szemmel mi a véleményetek? Nagyon tetszik a telefon, nagy a kijelző és nincs notch, csak attól félek fényképezés terén már elhaladt felette a kor.
-
válasz
gringoka #17653 üzenetére
A Google a kör alakút preferálja egy ideje, ahhoz igazodik több külsős fejlesztő is, de (még?) nem mindegyik, a Huawei még a hagyományosat nyomja, elég nagy a szórás, nekem is az egyik ilyen, a másik olyan, a Telekom körösített, a K&H Bank nem, ahogy esik, úgy puffan...
punky10: Igen, bár az sem mindig jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Ezért szoktak az ikonpakk-készítők egy üres,olyan alakú és színű png-t betenni valamilyen néven,mint amit használnak az ikonok hátterének,amit a legtöbb launcher ezt alapból beltesz háttérnek azon ikonok esetén,amelyeknek nincs saját ikon a pkkban.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok
Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy az ikonok formája egyforma legyen? -
válasz
Roland861010 #17642 üzenetére
Mert a BLA-L29est kell rá tolni. Benne van mind 2 készülékre való. Plusz a routeren állítsd be az IP címet ami a leírásban van a funkyn. Utána e-recoweryvel fel megy.
[ Szerkesztve ]
-
Denonavr
csendes tag
Tegnap délelőtt telefon nyomkodásra volta kényszerülve
Netezés csak 4G-ről, messenger, minimális játék és telefonálás. Félelmetes, milyen SOT-ot tud ez a telefeon. Melóhelyen ugyanez a gyenge térerő és wifi miatt már necces lenne.[ Szerkesztve ]
Denon SC-G101 (Dragonweed tuning), QUAD 77, Hivox Lupus C MKIII, HTPC
-
magicbox
senior tag
válasz
#04441088 #17644 üzenetére
Én is használom. És szeretem is. Utálok várni, hibátlanul működik, de pénzbe kerül. Tény, hogy nem kötelező használni. De arra mérget veszek, hogy a Huawei-nél dolgozók működtetik privátban. Túl flottul megy
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #17642 üzenetére
Te az előbb még fel akartad jelenteni őket, most meg fizetsz nekik?
-
Roland861010
veterán
BLA-L09-re hiába van ott a Funkyhuawein a béta mégsem engedi letölteni...
Tiszta hülye vagyok hogy fizetem érte!
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Tud valaki valami infót hogy mikor jön a beígért 8.1 android a 960 fps slow-mo val?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
válasz
-Bandi- #17638 üzenetére
Szia,
Ahogy az összefoglalóban is olvashatod, a Mate 10 Pro-ból csak egykártyás verziót kapott minden szolgáltató., még a Telekom is, ahol amúgy lehetőség szerint minden (más) készülék kétkártyás akkor is, ha a többi szolgáltatónál nem.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok, nem tudjátok a Telekomnál dual simes lehet a telefon? Mert az adatlapjában sehol sem találom.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
gusthy
veterán
-
bodeesz
tag
Sziasztok. Van egy kis problémám google keep jegyzetelő appal. Valamiért nem engedi kitenni asztalra a widget-jét. Úgy veszem észre csak ez hisztikézik, szóval valaki meg tudna erősíteni abban hogy a keep-el van gond és nem a rendszerrel? Köszönöm.
-
snecizero
senior tag
Köszönöm a segítséget. Még egy utolsó kérdés. Szinkronizációt hól tudom kikapcsolni? A legördülő menűben miért nincsen szinkronizáció?
-
válasz
snecizero #17622 üzenetére
A J7 - ahogy előttem is írták - nem a csúcskategóriába tartozik, így nincs sok értelme ahhoz hasonlítani, viszont sok csúcstelefon tulajdonosan örülne, ha az általad leírt használat mellett - aminek egy részét még így sem ismerjük, de ha mindent gyárin hagytál, akkor bizonyos szinkronizációk, frissítések...stb. is futnak - csak 17%-ot merülne a készüléke.
A másik, hogy ha csak tegnap vásároltad a készüléket, akkor várni kell még, hogy a rendszer beálljon, frissüljön és szinkronizálódjon minden, illetve megtanulja a használati szokásaidat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz
snecizero #17626 üzenetére
Nem, ezt azért, hogy ezt azért próbáld ki, hátha egy picit jobb lesz.
Nagyon sokmindentől függ a telefon merülése, és hülyeség más készülékekkel összehasonlítani. Tudok mondani olyan kínai noname telefont amiben 10-13 k-s akksi van, aztán 3-4 óra kijelzőidőt nem tud produkálni, de olyan Xiaomi-t is, ami árban 40-60 k, de 8-10 órákat összelehet vele hozni.
Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátor használat(Legfelül) látod hogy mikor mi ette az akksit. -
törölt tag
válasz
snecizero #17622 üzenetére
Csinalj egy wipe cache-t:
'Gyári visszaállítás a telefon kikapcsolt állapotában:Egyszerre kell megnyomni és benyomva tartani a hangerő fel és a főkapcsoló gombokat, a Huawei logó megjelenése után elengedhetők a gombok, amikor is megjelenik a Recovery menü, abban a hangerő gombokkal lehet navigálni, kiválasztandó a Wipe data/Factory reset, a végrehajtást pedig a főkapcsolóval lehet jóváhagyni.
Wipe Cache:
A fenti lépéseket kell követni, a különbség csak annyi, hogy a Wipe Cache partition opciót kell választani a Wipe data/Factory reset helyett.'
-
snecizero
senior tag
Tegnap vettem egy ilyen tárcsát. Az normálisnak mondható ha reggel 7 vettem le a töltőről a telefont. 100% Mobil net folyamat megy. Max 30 perc beszéltem. 1 óra kijelző használat. Most 13:16 van. 83% van a telefon. Gyári beállítást használok. Nem merűl ez egy kicsit gyorsabban a kelleténél? Munkatársam Samsung galaxy J7 ugyan ez kb és 93% van az aksi.
-
gusthy
veterán
válasz
braincrash #17611 üzenetére
Szerintem ez nem igaz. Tök rendesen jönnek a frissítések, és egy bétát miért kéne elérhetővé tennie??? És aztán jönnek a siránkozások, hogy itt bugos, ott nem megy...
-
sompetike
aktív tag
válasz
Roland861010 #17605 üzenetére
És kinél akarod feljelenteni????
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Norbi.
őstag
Elbúcsúztam a Mate 10 Pro-tól,
Megmaradt a gyári szilikon tok meg a Jack átalakító, 2 üveg jobbféle sörért vihető Pesten. -
atike
nagyúr
Sziasztok! Egy kérdés a tulajokhoz... A beépített hívásblokkolóban van lehetőség névjegy csoportokat is hozzáadni....?
-
TomPack
őstag
válasz
golyós #17606 üzenetére
Lehet, csak nem lehetsz biztos benne, hogy egy frissítés után minden ugyanúgy működik, illetve működni fog-e. Illetve ami engem az őrületbe kergetett, az a kikapcsolhatatlan google ads reklámok a gyári alkalmazásokban, beállításokban! Igen, pl az akkuoptimalizálás közben, vagy a file-kezelőben ne toljon már nekem reklámot...
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
braincrash
csendes tag
válasz
gusthy #17610 üzenetére
Sajnos ez és a FF sem legális megoldás, sosem volt az. Pénzt kérni érte etikátlan, de mindenkinek a saját belátása szerint kell döntenie. Ha megér neki annyit, hogy rebrandelje a kínai készülék változatot, vagy a téglázott telefont helyre állítsa, akkor valószínűleg ezt választja. Persze hozzá teszem, hogy alap használattal aligha lehet téglát csinálni a készülékből... A Huawei mint cég követte el a hibát, hogy nem biztosította a globális firmware elérhetőséget tisztességesen, igaz beta-ról van szó. A cég erősen a saját országában van jelen a firmware updatekkel, global már csak csurran-cseppen valami.
-
gusthy
veterán
válasz
Joggal jelentenéd fel a funkyhuaweit, mert teljesen illegális, amit csinál. A Huawei-nek ehhez semmi köze.
-
braincrash
csendes tag
válasz
1 credit kell. Nyilván nincs ingyen, egyéb esetben meg esélyed sincs kipróbálni a 9.0-ás dolgokat.
-
válasz
A gyártónak semmi közze hozzá, sőt, amennyire lehetősége van rá, tett/tesz ellene, de ahogy előttem is írták, nem kötelező igénybe venni az ilyen és hasonló, nem hivatalos (pláne a fizetős) szolgáltatásokat és megoldásokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Senki nem kenyszerit ra hogy igenybe vedd.
-
Roland861010
veterán
válasz
braincrash #17600 üzenetére
Amúgy ezt a Funkyhuaweit meg a Huawei is szívesen feljelentenem !
Ilyen pénzeket elkérni 1-1 frissítés letöltésért ezáltal korlátozzák a felhasználókat !
979credit 1000dollár vicc
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz
karldergroße #17582 üzenetére
Ja, de tudom.
https://www.google.hu/amp/s/www.themobileindian.com/news/lite/huawei-rolls-out-emui-81-to-mate-10-adds-960fps-slow-mo-recording-23048 -
gusthy
veterán
válasz
karldergroße #17582 üzenetére
Továbbá ahogy néztem, egy 8.1 frissítést, de hogy te azt miért kaptad... Nem vagy tagja valami béta programnak?
-
bigrock
addikt
válasz
braincrash #17591 üzenetére
Erről a gesztus vezérlésről nincs valami YT anyag, netán letölthető app?
-
retroid
senior tag
válasz
braincrash #17600 üzenetére
Ez nekem nagyon magas. De köszi ink várok az OTA ra...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó