-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Szerintem a kezdeti bakik nagyjából elmúltak, és mostanra nem tudok hibákat. Annyi, hogy bizonyos ezoterikus BT eszközökkel nincs jóban, de ez elég esetleges jelenség, és hacsak nincs pont ilyen (pl Kenwood) eszközöd, akkor nem jelenik meg, mint probléma. És nem is egyértelműen a Huawei sara.
Jelenleg 8.0 fut rajta, van 8.1 és 9.0 béta is, nem tudom, melyik fut be végül, valószínűleg a 9.0.A saját töltővel nagyon gyors a töltés, ami a tanulékonyságot illeti, nekem januárban volt utoljára újrahúzva, és tényleg nem lassult be.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Nekem az nem tetszik, hogy bazinagy.
Előző telefonom p9lite2016 volt, két kezemben volt egyik-másik telefon, majdnem sírva fakadtama p9lite sokkal kézreállób volt, meg kompaktabb, inkább azt a méretet kellene tartani.
A másik meg, hogy csak 30fps a 4k videó rögzítés. Fotók terén nagyon jó, de a videó rész nem tetszik
-
Szia,
Egy részére már kaptál választ, valamint ha elolvasod a topik összefoglalóját, birtokába jutsz még némi hasznos infónak.
A mérvadó rossz tulajdonság is szerepel ott - javítva lett, nem is feltétlenül a készülék hiába volt -, a Szuper töltési mód bő egy óra alatt feltölti az akkumulátort, az akkumulátoros üzemidő használati szokások, környezeti tényezők és beállítások függvénye, így mindenkinél más, de az egyik legjobb ebben jelenleg a csúcskategóriában, a gyári fülhallgató elég alap - én legalábbis nem szeretem, főként a kialakítása miatt -, a gyári fólia elég jó, a gyári tok sem rossz, az infra is rendben van - már az is nagy szó, hogy van egy telefonban, mivel sok gyártó régóta ignorálja -, a kamera sokat javult a megjelenés óta, végül a készüléken Android és EMUI is 8.0 van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van s9 plus készülékem is, de ez egyszerűen jobb, szebb, napi használatban a rendszere gyorsabb.
Játék betöltésnél az s9 előbb megvan (de csak itt, ráadásul én nem játszom), a képei szerintem 10-ből többet csinál jót, mint a mate (zsebből előrántva), víz alatt az S9-nek meg sem kottyan, a mate megtud hülyülni viszont.. Hirtelen ennyit tudok írni a két készülékről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget