Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zolione #5744 üzenetére

Be tudnál linkelni róla egy képet? Mert így hírtelen nem vágom. Nekem IMEI -t szokott csak egyeztetni a téma kezelőben, az meg sima okéval tovább szokott lépni.

Meg kérlek írd még hozzá, hogy:
    - Hol lett vásárolva.
    - Típusa. Pl.: L10.
    - Build szám (vagy FW), ahogy tetszik. Ebből kiderül mi van fent, meg melyik EMUI.

Xposed alatt találkoztam csak azzal, hogy nem tudta azonosítani, de ez az említett program miatt van. Illetve valakinek volt már olyan, hogy nem tudta belőni az országot. Vagy ha pl. China vásárlás, akkor lehet nem működik a régiós elérés itthon. Ezért kérdezem.

zeon.hu:
    Erről nem nagyon van most tapasztalatom, mert én ugye nagyon sok mindent tiltok vagy adott esetben törlök az alap rendszerből. FB -t meg nem használatok, de elvileg arra is jó. Csak több szaki mondta, hogy elég jó.

Persze az utóbb említett app -ból ki lehet lőni azt is, hogy kényszerítsen a Messenger használatra, egy apk- val, de szerintem az már tiltottnak számíthat itt.

Viszont sajnos a gmail levelezővel mostanában vannak gondok, úgyhogy visszatértem a sima mail app -ra. Régen is volt ilyen gondja, de látom megint előjött... Szinkronizáció ellenére sem akarja erőltetni magát, meg késik a betöltés, nem küldi időnként a mail -t...stb. Nálam nagy a mail forgalom, így ez elég fontos. Remélem hamarosan javítják, másikon is ezt csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák