Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz philoxenia #588 üzenetére

Mivel véleményem szerint a P7 elég jól optimalizált, szerintem nagyon kicsi az a sáv, amiben kimagasló a G2. Ez technikai adatokon nem mindig úgy látszik. Ami nekem nagyon feltűnt, hogy relatíve nagyobb akkumulátor mellett, ami a G2 -ben van, kb. semmivel nem jövök ki jobban üzemidőben, használati időben, mint P7 -vel. Kb. egyszerre töltöm őket. Elvileg holnap elviszik az eldzsít, elég jó áron sikerült eladnom (jó árat kapok érte és még most érdemes kiszálnom, amíg el nem terjed a G3 és nem viszik le a szolgáltatói árát) és egy köztes megoldáson gondolkozom, amíg nem hozzáférhető a Passport, mert arra nagyon rá vagyok izgulva. Azért várok mindenképpen tavaszig (egy végleges verzióval), mert akkor vált az előfizetésem és szolgáltatói színten kíváncsi leszek az ajánlatokra. Pl. érdekes lesz majd, hogy milyen ajánlatokkal fog kijönni a Huawei, illetve más márkák hogy szerepelnek, leginkább a szolgáltatókon kívüliek.

Amiket én néztem, egy ugyan olyan teszten, mint amit előzőleg említettem, semmi különbséget nem éreztem. PPI -ben jobb a P7, de annyira kicsi a különbség, hogy semmi különbséget nem lehet rajta észrevenni. G2 -nek a kamerája szerintem jobb, de ezt kevés ember fogja észrevenni mindennapi használat során, illetve videó az P7-nél nem az igazi, szerintem, G2 -nél jobb a minőség. A hátlapi kamerát kellene osztályozni, és G2 számít 10 pontosnak, akkor szerintem P7 hozzá képest 8 - 9 -es. G2 előlapi kamerája viszont botrány, de ez köszönhető annak is, hogy akkor még nem volt olyan népszerű a szelfizés hardveres megtámogatása. Játékos részből viszont nem tudom, hogy mondjuk 1 vagy 2 évre előre nézve milyen különbségek vagy problémák lesznek a használatukat illetően, illetve melyik jön ebből ki jobban. Az mondjuk más kérdés játékok terén, hogy 2 év múlva melyiknek lesz nagyobb létjogosultsága, de ezt elég nehéz megsaccolni, de szerintem mindkettőnek lesznek problémái, mert mindegyik 2 giga ram -val szerelt. Persze ez sarkítás, mert lehet ennek semmi jelentősége nem lesz, mivel igyekeznek úgy kialakítani nagyobb játékokat is, hogy ne csak a legújabb, 3 giga feletti telefonokon menjen. Ja és szerintem a melegedés terén kb. ugyan ott van.

Viszont még egy fontos dolog, a G2 nem bővíthető SD -vel, tehát jóval kevesebb hellyel számolhatunk. Mostanában nem néztem, de ha jól emlékszem 16 és 32 gigás változat van G2 -ből, aminél előbbi elég nehezen használható, ha valakinek videózási és izmosabb játék igényei is vannak. Másszóval P7 16(belső)+64(külső)= 80 giga, G2 max. 32 giga (csak belső).

Próbáltam a véleményem nem beleszőni, inkább az általános felhasználásra vonatkozóan, elfogultság nélkül igyekeztem leírni a különbségeket/azonosságokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés