- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még alapban is futnak a háttérben gyárilag telepített alkalmazások. P7 -nél volt egy olyan program, amit én telepítettem rá, régebb óta használtam és kikapcsolt módban is rettenetesen ette az aksit. 30% -ot lazán lezabált egy éjszaka alatt, volt hogy többet is. Ráadásul a kilövés sem volt érdemben jó nála, mivel a folyamatos újraindításával is majdnem ugyan ott voltam vele. Tehát ment a kukába.
Egyébként vannak olyanok is, amik időnként bekapcsolgatják a képernyőt, jellemzően ezek háttérkezelő alkalmazások, esetleg locker -ek. Jó lenne rendesebben pucolni a Play kínálatot.
Névszerint őt használom, minden telefonon:
Google Play - Advanced Task Manager
Viszont pár CM -es cucc sem árt szerintem:
Google Play - CM SecurityEgyébként jó a P7 gyári kezelője, csak ez mint minden előre telepített, telefonhoz járó cuccnál jellemző, egy-két programot protekciósan kezel, ebből meg fakadhatnak hibák, hogy más programot is átenged, nem jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest