- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy jó minőségű fólia nem ront a kinézetén. GG3 -at amúgy még a porszem is megsérti, ezt tapasztaltam. Hátlap az elég hamar olyan lesz mint egy fakó üveg, ha valahova leteszed vagy csak szimplán zsebben, táskában tartod, sajnos. Viszont tokot én is szoktam tenni rá, ha olyan körülmények között vagyok, mivel nem akarom tartogatni a magasban, mint egy hímestojást, hogy nehogy bezúzódjon az egyébként szép, de amúgy nem praktikus hátlap. Legutóbb sarokra esett (egyébként nem szoktak esni nálam a telefonok, de előfordulhat bárkinél), elég csúnyán nézett ki a tok utána, ilyenkor jól jön. Ettől függetlenül viszont nekem sem jönnek be a tokok, nekem is rontja a szépérzékem, ormótlan lesz tőle a telefon. Persze megint más egy Snow által mutatott hátlap.
Egyébként a gyári előlapi fólia az nem minőségi, inkább kuka.
Elsősorban az ő esetében nem a szépérzék miatt kell különböző védelem, hanem azért, mert olyan mint ha mind a 2 oldalon lenne kijelzője. Egy betört hátlap viszont nem csak nem szép, de nem is praktikus, sőt nem is olcsó.
Nekem is jobban tetszik minden nélkül csak nem lenne rossz még 1-2 év múlva is használni munkára. Anélkül, hogy költségekbe verném magam, főleg a nem cserélhető hátlap miatt.
Én nem azért veszek telefont hogy mutogassam milyen szép, hanem hogy használjam és ne kelljen cserélnem belátható időn belül.
Természetesen mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja, de ellentétben egy átlagos hátlappal szemben ennél nem túl jó, ha nincs védve. Ráadásul sajnos a hátlapi kamera sincs védve normálisan (pl. egy használható peremmel körülötte vagy valami), ha leteszem valahova. Sőt, inkább még ki is áll a hátlapból
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest