Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Illetve ez másnak is hasznos lehet, csak szemléltetés miatt.
Így alakulnak a plafon árak a szolgáltatóknál egy összegben nézve (előfizetéssel):Magenta:
Üzletben 89.990 HUF
Online 71.990 HUF
[link]Piros:
Üzletben 84.990 HUF
Online kedvezmény náluk ha jól emlékszem 4.000 HUF, de lehet ezt nem engedi online rendelni, nem próbáltam még ki. Tény, hogy nem mindegyik telefont lehet nálunk weben keresztül megvenni.
[link]Kék:
Üzletben 99.990 HUF
Online 97.990 HUF
[link]Esetenként lehetnek más különbségek kártyás, illetve más csomagnál. Van aki jellemzően a nagyobb csomagjaira épít, így sokkal kedvezőbb ajánlatokat ad a másik kettőhöz képest. Tehát borulhat a fenti képlet, viszont teli árat igyekeztem nézni, szerintem sokatmondó. Meg ugye itt kevésbé jön szóba az előleg kérdés, ami persze később jóváírásra kerül, de első körben mindenképp fontos, hogy mennyire kell kinyitni a tárcád.
-
törölt tag
Én ritkán vásárolok flottában készüléket, főleg kéknél jellemző az, hogy jóval előnytelenebb céges szinten, mint ha Rózsi néni bemegy az utcáról egy üzletbe. Be fog futni pár márka, meg a Huawei is nagyon pörgeti a készülékeit, szerintem nyomni fogja az árat. IFA -ra leszek kíváncsi, hogy mik várhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő