Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dancskaa #581 üzenetére

Én azért kicsit óvatosan állok ezekhez a tesztes felületekhez, főleg hogy szándékosan egy kicsit jobb eredményt érnek el egyes márkák/telefonok. Főleg Antu -nál. Bár az is hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy nincs jobb P7 -nél. Egyébként nekem jól be van lakva a telefonom és elég változó eredmények szoktak születni.

Antu -nál van hogy 24k felé sandít, de van hogy 28k -ra is felmegy. Quadrant -nál meg én "anno" 5x nyomtam be és 7k - 7,5k között mozgott. Érdekes, hogy ahányszor csináltam utóbbinál, mindig jobb eredmény született.

Összességében viszont játékok:
    Amiről én tudok neked nyilatkozni, az a FIFA 14, Asphalt 8, GTA, meg néhány filmes ihletésű, bika játék, aminél semmi problémám nem volt a futtatással. Szakadás, akadás nem volt, sőt, háttérbe téve is jól szerepelt a telefon, bár ezt kicsit előrébb olvashatod, amikor Asphalt 8 -at, meg youtube -ot és egyéb finomságokat futtattam egyszerre, meg szerkesztettem a felületet. Igaz nem vagyok nagy játékos, de az első 1 - 2 hétben szinte mindent leszedtem, különös figyelemmel az izzasztó játékokra és én nem tapasztaltam problémákat. Nagyobb megterhelésnél persze volt melegedés, ezt érdemes észben tartani.

Szerintem a telefon amúgy jól van optimalizálva és a EMUI is elég ügyes kis felületet ad.

Modern -ről viszont semmi tapasztalatom nincs, én ilyeneket, sőt még a FIFA -t is inkább gépen vagy konzolon szeretem. Persze a kérdés jogos, de én ennyiben tudtam segíteni.

Szerk..: Amiről feljebb írtam, ez talán érdekes lehet neked:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák