Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dancskaa #584 üzenetére
Annyira én most nem ismerem a szolgáltatói árakat, főleg a magentáét, mert én éppen most szabadultam onnan el. Persze ízlések és pofonok, illetve kinek milyen a tapasztalata.
Lehet azért nagyjából hasonló áron, valamive drágábban jobb telefont venni. Főleg ha körülnézel még egy kicsit a kínai piacon, ami magyar terjesztést is kap/kapott, pl.: Xiaomi. Más kérdés mondjuk a garancia, meg hogy egyes szolgáltatói készülékeknél jóval erősebb hardverrel is vannak problémák, meg néhányat túl is értékelnek. Én legközelebb egy másik telefonom váltom tavasszal. Annál erősen gondolkozom, hogy Huawei, Xiaomi vagy a BB Passport felé húzzak. De ez már más kérdés. Árban és tudásban amúgy hasonló keretek között, de pl. Passport -ról említve látható, hogy más felhasználásban.
Huawei -re elég jellemző, hogy magasabb áron indít, szerintem most már jóval elérhetőbb az ára, 87 talán nem rossz érte újonnan.
Nem nagyon szeretek ajánlgatni, mert én elfogult vagyok. Van egy ilyen téma, amiben lehet ebben tanácsot kérni, de én ritkán járok oda, mert mások is elfogultak az általuk használt, kedvelt márkával kapcsolatban. Ezért fogalmaztam inkább így, igazi konkrétumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő