- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #592 üzenetére
Én nagyon elfogult vagyok a MIUI és az EMUI irányába, szóval erről inkább nem nyilatkoznék, mert nem igazán lenne korrekt
Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.
Az pl. mindenképp pozitív G2 -nél, hogy személyre lehet szabni, a szintén szoftveres alsó sávot/gombokat. Persze korlátozott módon, de pl. alsó gombbal le lehet gördíteni a felső navisávot is, ha olyanra állítod. Aki nem éri át egy kézzel és gyorsan szeretne boldogulni, annak hasznos. Nekem 5,5 -ig nincs gondom, G2 ugye 5,2, de valahol 5 - 5,2 a legkényelemesebb nekem.
Illetve talán annyi még kimaradt, hogy az alap, általánosabb böngészőkön kevésbé, ritkábban döcög. Persze azért az túlzás lenne, hogy egyáltalán nem, de ebben több a különbség. Annak érdekében, hogy ne legyen egyáltalán, én is alternatív böngészőt használok, ami nekem minden telefonon bevált.
Amúgy majd kíváncsi leszek valós hasnzálatnál az EMUI 3-ra, ami eléggé küszöbön van (szeptember), hogy az amúgy apróbb, de nagyon hasznos változtatások miben fognak megvalósulni. Ez azért még lényeges lehet az összehasonlításnál, ami a közeli jövő zenéje. Remélem azért nagyon nem fog elmenni iOS irányba, bár nem mint ha annyira rossz lenne, de várok egy kis egyediséget, különleges megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest