- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem találtam ilyen lehetőséget, kerestem már korábban. Szerintem nincs. Viszont másik kamera programmal lehet ezt orvosolni, ha olyan helyzetben vagy, hogy nem szeretnéd hogy hangja legyen. Persze ezek közül sem mindegyik működik ebben az értelemben... Ergo van aminél állíthatod, de nem írja felül az alapot, tehát lesz hangja továbbra is.
Én őt ajánlom neked, ha csendben szeretnél fényképezni:
Candy Camera - Google Play
Biztos van még más fajta, de én elég sokat kerestem, nekem ő vált be azok közül a legjobban. Valakinek van jobb ötlete azt szívesen látom én is.Viszont én most egy fizetősre váltottam át és mondhatni nem játszanak egy kategóriában vele az ingyenes kamerák, feltéve ha valaki szeretne jó minőségben elég sok beállítással fotózni. Én nála is úgy látom, hogy nem bírálja felül az alapot, de amit nyújt, ahhoz képest ez a legkevesebb. Nem mint ha eddig lényeges lett volna számomra a hang, csak a kíváncsiság hajtott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest