Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet nem működik rendesen. DE őszintén megmondom sosem néztem, érdektelen volt a leírtak miatt. Wipe gondolom meg volt az első használat előtt? Lehet sosem volt jó, nem tudom.
KKrisz751:
Nem szeretnék lebeszélni senkit a vásárlásról, de sok dolgot tapasztaltam már, amiért nem bízom az áron aluli termékekben. Ezek általában használt készülékek szoktak lenni és a származása kétséges. Magyar disztribútortól biztos nem kapja annyiért, hogy ennyibe tudja adni.Magánszemélytől veszek használtat, akkor arról általában tudom, hogy "x" bolttól, vagy "y" szolgáltatótól került ki. Utóbbi esetében meg biztos, hogy gyártói garancia jár rá, ami itthon intézhető. A külföldi gyári garanciás készülékek nagy valószínűséggel egy itthoni szervizben fognak kikötni (bár ezt ez a cég nem is titkolja). Nagyobb boltoknál már inkább belemegyek ilyenbe (pl. Expansys, emag).
Persze magánszemélytől vásárolt készüléknél meg a letiltás a kockázat. Így csak megbízható személytől érdemes. Meg ugye mostanában nagyon sok készülék kerül ki függetlenül a szolgáltatóktól (nem csak P7, nem csak Huawei), így annak biztonsága, hogy egy bolt független készüléket árul, az nem lesz letiltva, nem szolgáltatós, már nem érvényes. Az utólagos függetlenítésről nem is beszélve.
Én elhiszem, hogy a mai világban nagyon fontos az ár, de ezzel együtt a kockázat is magasabb, még ha jók is a tapasztalatok egy-egy cégről. Az sem szimpatikus, ha letiltásra kerül egy készülék, a cég meg készségesen mondja hogy megoldja, jó gyorsan. Na az sem lesz legális módszer.
NFC: Én az Arénában vettem (BP). Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem 1.000 HUF volt 2 db, mert senkinek nem tudták eladni a fent leírt okok miatt. Azóta azért valamennyit csökkent az ára. Akkoriban ezek 1.000-1.500 /db -ba mentek (mert később még vettem máshol 2 darabot), azóta viszont nem tudom. Mármint a műgyantás kulcstartót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest