- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4761 üzenetére
Közben változott a rendelési hely, mert írtak mailt, hogy nincs fehér raktáron és az 2 hét. Így lemondtam.
Nekem meg még a héten kell. Így rákerestem A p7 re, és kidobta az árukereső legalább tonnányi helyen. Kiválasztottam egy 71500 as áron lévőt és felhívtam.
Korrekt ember így telefonon. Mobilkereskedés. Közölte fehér van, de nem 71500 hanem 80e és 2 év garancia. Ha rendelem, szerdára kézhez kapom GLS-el. Utánvétes. Vagyis ha ideér, addig nem engedem el a futárt amíg meg nem néztem, hogy hibátlan és működik-e. Hugom ráadásul futározott, így beizzítottam, hogy ha ide ér akkor legyen ott ő is. Így tudja mi a helyes eljárás.Elvileg az árukereső szerint megbízható a hely. (de aztán azt akár kenőpénzért is kiírhatják). Vagyis most várok rá.
MÁS:
Láttam neked vannak NFC kulcstartóid. Mennyibe kerülnek? Hol beszerezhető?
Mert itt pécsett sehol nem találtam. 1-2 darab jóljönne.
(Nem tudom milyen kellene igazán, legalábbis ezekben van valami frekvencia különbség ha jól tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest