Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz pixelmester. #4068 üzenetére

Hát igen...

Én pl. nem használok SD kártyát, csak belsőt. Ilyenkor mielőtt wipe van, le kell menteni az összes Backup fileokat, amik kellenek, plusz zene, kép, csengőhangok, értesítés hangok nönytárat és csak az után mehet wipe.
    Viszont mindent visszamásolva a HuaweiBackup kivételével, működik minden.

A trükk csak az, ami informatikából már ismerős, (lehet csak nekem mert én dos 5.5el kezdtem 80as évek végén), hogy a rendszer, nem csak könmytvárat jegyez meg, hanem regisztráklja is a bejegyzett könyvtárat.

Így egy alap backupot szoktam csinálni, és nem vissza másolni a könyvtárat, lényegéebn sms, névjegyzék stb. de programok, képek nélkül. Így ő maga hozza létre a HuaweiBackup könyvtárat. Ez után bele másolva a régi tartalmát, már látja is, és vissza is állítható minden.

Mellesleg vetekszik a Titan Backuppal a vissza állítási része. Igaz olyan mélységeket nem tud, mint a jegelés, vagy beillesztés romba, stb, mert ugye ahhoz kell root, de csontra vissza állította a programokat.

A szép benne, hogy első alkalommal beparáztam, mert visszaállítás után nem láttam a beállításoknál, azokat a fiókokat, lásd facebook, dropbox stb. amik előtte ott voltak, de a programok első indításakor, vissza rakta azokat is, anélkül, hogy kérdezett volna bármit is. Ez mellett még a programok belső beállításai is megmaradtak.

Amit nekem kellett vissza állítani azok a hátterek, mivel azokat én magam teszem be külön dropboxról, és nem tárhelyről és nem a téma hátterét használom. Azt nem találja meg, mert fizikailag nincs ott ahol keresi, csak ez az oka.

És hogy kicsit közelebb kerülj a wipe és a gyári visszaállítás közti különbséghez.
    A wipe = pl windovs teljes újratelepítés formázással
    A visszaállítás = mintha csak kitörölgetnél minden windows programot a vezérlőpult - programok telepítés/törlés menü alatt

(Bár ez sem teljesen igaz, de mondhatni a sallang ott marad a gyári vosszaállításnál, a wipe szűz rendszert csinál)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés