Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Zotya21 #3334 üzenetére

Az sem rossz, hogy a P7 alatt a G6 fotója van kint. [link]

Azért mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a termék garanciális ügyintézése hogyan néz ki, hova szól. Ugyanis azt írják, hogy a Huawei -hez is tartozik gyártói garancia, de ilyen hogy 1 vagy 2 év opció gyártó szervíz felé nincs.

Szerintem egy kintről behozott készülékről van szó, bár nem tudom mit mondtak Neked erről és a garanciáról pontosan. Ki intézi, mi a teendő meghíbásodás esetén...stb?

Oda P7-L10 -et fog írni, mert most már lefrissítetted. Viszont erre rá kellett volna kérdezni, mert nem biztos, hogy jót tesz neki, ha nem hozzá tartozó FW -t kap. Ez a működését is befolyásolja.

Viszont én a helyedben csinálnék még azért egy wipe -ot a recovery menüből frissítés nélkül. HA úgy sem oldódik meg, akkor tedd fel újra. Bár ez esetben ez nem biztos, hogy segít. Minden beállítási, felhsználói adat törlődni fog, illetve az adatok is a telefon saját memóriájából. Maga az alaprendszer nem.

Az hogy független -e, azt meg tudod nézni az összefoglalóban leírtak szerint. Egyébként ha már ott vagy, akkor ott, ahol a SIM card lock state query is van, megnézhetnéd alatt az Operation and country info -t is.

Ettől még lehet hardveres gondja is, de ennek a készüléknek a származása számomra nagyon kétes.

Új hozzászólás Aktív témák