Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    Biztonsági mentés készítése a telefonon, visszaállítás:
    Megnyitod a Biztonsági mentés alkalmazást a készüléken, majd az Új biztonsági mentés gomb megnyomásával tudsz létrehozni új mentést.

    Amennyiben nem szeretnéd jelszóval titkosítani a mentést, akkor a gomb megnyomása előtt vedd ki a pipát erről a részről.

    Ezután 2, illetve 3 kategóriával találkozhatsz:
    - Alkalmazások: ezzel természetesen a telefonodon található alkalmazásokat mented, illetve azok frissítését is. Ajánlott ezt választani, ha nem szeretnél minden újratelepíteni, illetve nincs lehetőséged korlátlan wifi elérésre. Természetesen a Google Play szinkronizációja során az áruház is menti a letöltött app -okat, így ha minden kötél szakad, akkor onnan is vissza lehet töltögetni mindent. Ezzel az app -pal viszont egyszerűbb.
    - Média: itt tudod kijelölni pl. a telefonnal készített fotókat.
    - Rendszeradatok: névjegyzék, sms, rendszerbeállítások, mail fiókok...stb. mentését tudod kipipálni. Innen mentheted a mappa, ikon, illetve a widget elrendezést is a főképernyőkön.

    Kategóriák alatt természetesen választhatsz, hogy csak néhány dolgot szeretnél menteni, vagy az összeset jelölje ki.

    Miután kijelölted a szükséges állományokat, nyomd meg a Mentés gombot. A kijelzőn láthatod, hogy hol tart a mentés, ami a mérettől függően sokáig is eltarthat, legyél türelemmel. Az összes app mentése (főleg ha nagyobb játékok is vannak) eltarthat egy darabig.

    Megnyomod az OK gombot, és visszatesz a Biztonsági mentés alkalmazás főképernyőjére, ahol láthatod a mentés nevét/dátumát, illetve a tartalmát (címszóban) is. Amennyiben több mentésed van, azt szintén itt fogja jelezni.

    Visszaállításhoz nincs más dolgod, mint rányomni az adott mentésre, aztán a Visszaállítás -ra, majd ha befejezte az OK gombra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés