- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Az univerzális USB-s szivargyújtóval való töltést használta már valaki kocsiba? Nem kárositja az aksit,mert nekem a defy telefonom nem töltött róla.Pedig jó lenne ha zenét akarok lejátszani egy hosszabb uton róla.
@NagyZL: Mennyire volt nehéz leszedni róla a GG üveget és nélküle nem lötyög a helyén a telefon?
Én is gondba vagyok, hogy milyen tokot használjak,mert a zsebes tokokat nem szeretem a flip tokoknál meg állandoan nyitogatni , a szilikon tokok kizárva rondák, ezek a fémtokok tetszenek,de irtátok, hogy nem mindegyik passzol és attól még a kijelző sérül.
Ezek a kijelző/hátlapfóliák meg az edzett üveges kijelzővédő ha cserélni kell vagy leszedni, nem hagy nyomot maga után a ragasztó vagy hogyan rögzül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest