- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #16811 üzenetére
Azért mert V3ról volt belakott nandroid mentésem, V4ről nem csináltam, (bár üresebb de nekem a v3 jobban bejön. Programok kilövése után v3 alatt 1.1 gb üres memóriát jelez, v4 alatt nekem csak 900 at.)
A visszatérésnél feltettem, a b839-et. Elindítottam, semmit nem állítottam be csak magyar nyelvet, se fiók se más, hogy fel tegyem a twrp recovery-t. Majd felmásoltam a nand backupot a külső kártyára,
Aztán restore. (előtte mountolni kellett külső sd-t)Mivel nem emlékeztem, mit jelöltem be mentéskor, nem akartam kockáztatni. (elvileg mindent, de így biztosabb volt)
Újra induláskor minden működött.
A vissza V3-ra két oka volt.
1., Belakott b609 volt de cwm alatt képtelen voltam nandroid mentést csinálni. Mindegy külső vagy belső, vagy tar, vagy gzip formátumba, a befejezéskor hibát jelzett.
Ezt 3-szor játszotta el, és mikor újra indítottam a romot, "elfogyott a belső SD-n minden hely". jelentést kaptam. Miközben végig nézve a könyvtárak méreteit kellet volna lennie még 5GB üresnek.Bár a PC is látta, csak tele, nem tudtam indítani rá egy hibakeresést PC-ről.
Nem tudtam mit kezdeni vele, indítottam a gyári resetet cwm alól, ami után a reset végén jelentette, hogy a belső sd ismeretlen formátum. Nem is nyúlt hozzá. Újraindítás után ugyan úgy nem volt hely, de az emui is kicsit szétesett. Így Ment vissza a b609 stock recovery, majd a gyári reset után már törölt mindent. restart után már alap b609 volt.
Nem volt értelme próbálkozni tovább. Újra belakni, és mentést csinálni.
Bár én szeretem a cwm-et, az egyszerú felülete miatt, de most megszívatott.Így mivel V3-ról volt nand mentés, és nem akartam szórakozni vele, vissza ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- E-roller topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Subaru topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest