- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első napokban kell egy kis idő telefonnak, amíg beáll az akksival. Ez valakinél néhány nap, valakinél 1 hét, max. 2.
Nekem teljesen normál módban (nem szoktam semmit külön kapcsolgatni éjszakára) 1 % -ot eszik az akksi, nagyon szélsőséges esetben 2%. Én nem használok ilyen ultra takarékos módokat, mert szerintem alapjáraton nem befolyásolja az akkumulátor fogyasztását. Talán max. hívás közben.
Nem ROOT -oltad a telefont, akkor érdemes feltenni egy Task kezelőt, mert droidhoz tartozó Google programok a háttérben futnak, anélkül hogy tudnál róla (mai droidoknál ez már szerintem alap). Ezek meg jobban fogyasztják az akksit. Igazából ROOT nélkül is fontos lehet, mert az általad feltelepített programok között is lehetnek olyan programok, amik akkor is futnak (ébren tartják a telefont), amikor semmi szükség nincs rá. Nekem egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő program kb. 20 - 25 % -ot evett le az akksiból 1 éjszaka alatt. Mellesleg van olyan launcher is, ami meg duplázhatja, triplázhatja a fogyasztását egy telefonnak.
daveh:
Bocs, tegnap is láttam már a hozzászólásod, csak elfelejtettem rá reagálni. Az teljesen normális, hogy annak gomban van egy kis holtjátéka. Ilyen a kialakítása, olyan mint a "Sony gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest