Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
repvez #16314 üzenetére
Függ attól mit akarsz csinálni.
File küldésekor nyitva kell lennie programoknak, el kell küldeni a file-t a másikon meg fogadni. Párommal próbáltam a huawei bean(ha jól írtam) dolgot, működött anno.
Matricáknál, fel kell csak oldani a képernyőt és ha oda tartopd, ami a matricára fel van "programozva" azt teszi a telefon.
A wifi, bluetoot, stb feladatok ki/be kapcsolásától a programok elindításáig, képernyőzárásig stb, lényegében bármit.A fizetés az úgy működik normális országokban, igen. Letöltöd akár a bank, akár a kártyakibocsátó programját. Regisztrálod a kártyádat. Fizetéskor odateszed a telót. Programban beállított értékig fizethetsz pinkód nélkül. A felett kéri, de a telón pötyögöd be. Mindegy milyen simkártyád van, és mindegy melyik banknál van számlád. A lényeg , hogy ne használj pénzt.
Nem paráznak, hogy ha ellopják a telót mi lesz, mert ugyan úgy letiltható a benkkártya, mintha a kártyát vesztenéd el. Amúgy is pinnel védett a program, vagyis anélkül fel kell törni ami nem 5 perc, kb 2 napod van letiltatni.
A lényeg, hogy ott azt akarják, hogy használd, nálunk meg az a lényeg, hogy pénzt nyúljanak le a használatért mint minden esetben ez a lényeg és nem a fejlődés.Itthon a Tmobil és az OTP szövetkezett erre. Senki más nem használhatja ezt a funkciót. A szolgáltató pénzt nyúl le hogyha fizetsz, a bank, meg jó (neki jó) kamatozású hitelkártyát ad rá.
Gondoltam átmenni a kékről, de mikor megnéztem a feltételeket, t-nél és az otp-nél, --- itt a cunaja által kért kihagyás ---, és úgy döntöttem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő