- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Menj be random GSM boltba. Kérd meg őket, hogy adjanak egy másmilyen SIM-et, mondd azt, függetleníteni szeretnél. Berakják, látod, hogy az vagy nem az, kérsz árajánlatot és többet sosem jársz arra. Problem solved.
Amúgy számomra elég hihetetlen, hogy egyetlen másik szolgáltatónál lévő ismerősöd sincs. Ja, hülye vagyok: micro SIM... Ez a szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
Jól van na, könnyű annak akinek van konnektor a közelébe
de én elég mobilis életet élek, az egyetem esélytelen hogy töltőn hagyjam, a diákmunkánál meg végképp, szóval igen, nekem fontos hogy egy szuszra minél tovább bírja, ráadásul próbáltam bevetni tanulásra is, déltől már vége lett neki... szóval ezért is írtam, hogy én vagyok extrém user és ha tehetném többet menne a kijelző, mint nem(egy 5000 mAh-os akkuval már elképzelhető lenne)... és egy átlag felhasználónak tökéletes.
na de most már tényleg befejeztem -
mumk1
addikt
Passz, én már szedtem szét egy párat és nem hiszem hogy ez így működne. Egy érintkezési hiba, pont hogy nem ilyen, hogy vagy jó, vagy nem. Az indikátoron lehet észre sem veszed ha lejjebb esik térerő, de az máris megdobhatja a fogyasztást. Arról már nem is beszélve, hogy ez a kontakt hiba nem csak a wifit érinti, nekem az utóbbi időben már a BT is csak 10 centiről ment rendesen. Így aztán bármelyik rádiós egység szarakodhat.
-
Hegasus
senior tag
kitöröltem a htc fiókot, közben megnéztem arra lenne jó, hogy a gépen beállíthatod, hogy mi legyen a háttér, mik legyenek a kezdő widget-ek, melyik alkalmazásokat rakja fel azonnal, és mik legyenek a könyvjelzőid fr után.
De most sem értem mi lehet a baj, még egy óra kijelző idő után is azt írja gsam hogy app usage a legnagyobb 70 %-al és azon belül a sense 20-30%-al.... és nem akkor merül, mikor készenlétben van, hanem ha használom, nyomkodom és a képernyő időre 1 óra után max 15-20% a fogyasztás....
Másnak is ennyi aki sense-t használ? Mert nem létezik hogy 4.04-nél nem fogyasztott 4.1.1-en meg igen ennyit...
Neked is gyári sense van, és ennyit fogyaszt? -
Hegasus
senior tag
Most nézem, nekem a google fiókok mellet ott volt a pipa, de a htc fiók (egyáltalán mire jó az
) mellet azt írja kikapcsolva (meg a dropbox mellett is ez van). De hogy tudom visszakapcsolni az automata szinkronizálást a htc fiókhoz. (mert lehet ez okozta a bookmark widget hatalmas fogyasztását) Ezt kéne végig csinálnom, vagy egyszerűbb ha törlöm a htc fiókot?
-
lcee79
addikt
Ma telefonáltam, zenét hallgattam volt (ha hinni lehet a gsam-nak) 56 perc képernyőidőm
és 85%-on áll a telefon
Ezt az eddigiekhez képest nem mondanám rossznakÉn a helyedben megnézném azt a maps-ot, valami ott nem jó, 1842x ébreszi a telefont?
Én maps-ot letiltottam kb 3 hónapja, és azóta sem indult el, és 0x ébreszti a telefont, és gsam-on sem látom
Szóval le lehet tiltani...[ Szerkesztve ]
-
vatoteam
tag
Sajna minden oprendszert egy idő után érdemes újratelepíteni, mert belassul, megeszi a memóriát, akksit. Ez alól az ultramodernlegkirályabb ios sem kivétel. Csinálj egy FR-t, hagyd hogy belakja magát a rendszer, és ha jövőhéten is ennyire merül, akkor tényleg valami gond lehet.
Egyébként én is meg fogom csinálni, mert már ICS is alatt is durván merül, csak hozzám még nem ért el a frissítés
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nekem is javult, nem is kicsit.
Jelenleg 3óra kijelző használattal, 18,5óra üzemidőnél járok. És még 45%-on van.
ICS-vel ilyet sosem tudtam összehozni.
Igaz az energiatakarék be van kapcsolva, de amint mondtam a netet nem kapcsolja le, az a része nem működik, mert kapok minden netes szinkronizációt igénylő értesítést folyamatosan.
Wifi végig bekapcsolva, GPS is minden. -
simico
aktív tag
Nálam nem csak szomorú, hanem egyenesen gyalázatos. Tegnap kikapcsolt szinkronizáció mellett estére teljesen lemerült úgy, hogy gyakorlatilag egész nap alvásban volt, összesen 10 percet volt bekapcsolva (sűrű melós nap volt, nem volt idő telefonnal bohóckodni). A Kernel volt az egyetlen kiugró fogyasztó, illetve a Maps 1842-szer ébresztette fel a telefont!! Csak összehasonlításként: ugyanilyen körülmények között ICS-vel 3 napig ment.
Ma reggelre is 6 óra alvás alatt 10%-ot merült, ez ICS-vel 1% szokott lenni. Mire bejöttem melóhelyre, a 45 perces út alatt további 3%-ot merült a kabátzsebben aludva. Nonszensz!Ez lenne az energiatakarékosabb JB? Újraindítás megvolt, beállítások ugyanazok mint ICS-n, stb. Ha erre nem találok megoldást és az ICS-t sem lehet egyszerűen visszarakni BL nyitás nélkül, akkor azt hiszem hamar búcsút veszek a HOX-tól. Én nem igazán vártam a JB-t, de azt se gondoltam volna, hogy ez ennyire szar lesz összességében... mert nem igazán látok benne sok hasznos plusz dolgot, számomra viszont több dologban is visszalépés. Már értem, hogy cseh kolléga ismerőse miért gyalultatta le ezt a telefonjáról.
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
hát nálam elég jól működik az energiagazdálkodás bár nem rég van One X-em tehát ICS tapasztalatom nem igen van.
Tegnap reggel vettem le töltőről és most van 61%-on, időjárás frissítés napi több alaklom, Gmail, kis netezés,
képnézegetés, OTG kipróbálás, 3-4 telefonálás ez nem annyira rossz szerintem... -
twine
veterán
"gyönyörűek" :/
Érdemes volt "lelámáznod" mindenkit.....Ezek után csak azt tudom mondani hogy eezeknél szebb képeket életedben ne láss....
Pedig pont lesz@rom milyen képeket készít a telefonom,,,ez az utolsó szempont egy készüléknél számomra.....
De legalább te "megmondtad a frankót"[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Ez igaz,,
MOndjuk engem azért nem zavar amit az előbb említettem,,,akkor rakom csak bele a tokba ha tudom hogy durva helyre megyek....így az, hogy a tok milyen....a legkevésbé érdekel,,,víz alá, körömkefe és had szóljon,,ugyanezt egy bőrtokkal nem csinálom meg...(mondjuk egy hajtás/vadászat/ után,,,mikor az átláthatatlan susnyáson keresztül kell rambózni magad,,,mire kiérek több gaz van a zsebemben, mint a városligetben)
Amúgy az a Barna színű szerintem jól mutatna egy fehér készüléken...gondolom az nem sárgulolyan szafaris, cappuccinos feeleing...fekete HOX-ra értelem szerűen only fekete....
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
A T-hez adtad be? Akkor miért érdekel téged hogy a e-care-rel mit bűvészkednek?
Beadtad, kaptál egy igazolást, amin van egy határidő.
Eltelik, bemész. (nem levelezgetünk, telefonálgatunk, mert leráznak, személyesen kell az ilyesmit intézni)
Megmondod, hogy letelt a határidő, mi a helyzet a telefonnal? Erre elkezdenek telefonálgatni, no info, természetesen, próbálnak lerázni azzal hogy majd hívnak. Itt a kulcs, nem szabad hagyni. Előadod hogy x éves előfizető vagy, 150 ezret nem azért fizettél ki hogy a szervizben legyen a telefon és amúgy is nélkülözhetetlen a munkádhoz. Szóval kéred a javított telefont. Nincs? Akkor minimum cserekészüléket. Az sincs? Akkor új telefont. Ennyi. Ami jár, az jár, nem szabad hagyni magunkat.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Ez a feladata! Én nap mint nap telefonra kelek (vagy roszabb esetben a szomszéd kutya ugatására...) és az SGS2-nél már volt az, hogy annyira bekómáltam, hogy nem hallottam meg az ébresztőt ő meg szépen bekussolt és melóhelyről jövőhívásra ébredtem, hogy hol a fenében vagyok. Namármost HOX-nél ez biztos nem fordul elő
Samunál csak az "inteligens" ébresztés tetszett lágyan simogatóan, madár csicsergéssel, vízcsobogással kelltett, ha beállítottam a tényleges ébresztés előtt. -
lcee79
addikt
Megcsináltam
tudom vezérelni a telefont a gép képernyőjén ezen keresztül
mint a windows távoli asztal
egy az egyben behozta a ONE X képét és amire nyomok az történik a telefonon
Meg tudok magammal csetelniFile manager is van benne
Látom a telefon memóriát is meg sd kártyát is[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Azt írtad, hogy évente 1x, 2x használod. Lehet, hogy a konkrét akksi (eddig legalábbis még) pont kibírta az a fél-egy évet két használat között. Esetleg olyan típusról van szó, ami eleve sokáig bírta, így magasabbra tették azt a küszöböt, amikor már nem ad le energiát az akksi, csak a belső elektronikát tartja életben, így sokáig bírja lemerülve is. De általánosan az igaz, amit írtam, azaz a teljes lemerült állapotban való tárolás kockázatos. Ezért van az is, hogy minden ilyen akkumulátorral rendelkező eszköz mellé kb. 40%-ra feltöltött aksit mellékelnek a kereskedelmi forgalomba kerüléskor, így biztos nem lesz kuka az aksi, ha sokáig áll a polcon.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Az intelligens Li-On akkumulátorokban van elektronika, ami a töltést vezérli. Ha teljesen lemerül, akkor még valójában van annyi benne, hogy egy darabig életben tartja az elektronikát. De ha ez a kis energia is elfogy, akkor kalap-kabát. Nincs visszaút, az akksinak vége, tölteni sem lehet.
-
james008bond
őstag
Akkor lehet,pl. Sony mérnökei is rosszul tudják...a 300000-es kamera használatiban is külön felhívják a figyelmet, ha nem használjuk a kamerát,akksit akkor is időnként fel kell tölteni. Ennek elmlasztása miatt nekem már ment tönkre kamera Li akku. Egyébként írtam, az akkuba épített elektronika nem engedi teljesen lemerülni az akksit,tehát,mikor a teló kikapcsol,még van töltés benne,de ha elég sokáig töltő nélkül marad,lehet kipurcan. Amúgy pont a One X-nél nincs nagy kedvem akksit cseréltetni...láttam,ehhez hogyan skalpolják meg a telefont,na abból köszönöm,inkább nem kérek.
-
james008bond
őstag
-
hurrikan
addikt
Ez tény.
Ismerősöm is 5x volt szervízben Sensationnal. Kijelző porosodás és(vagy) pixelhibák miatt.
Én jó darabot fogtam ki az OneX képében. Remélem így is marad.
De pont a fentebbiek miatt nem akarom elveszíteni a garanciát.Szoftveresen viszont megbízhatóbb a HTC mint bármelyik másik gyártó. Melyiknek mi az erőssége. Én ugye Sonyt használok 10éve, sosem volt még hardveres problémám, a szoftvereiket viszont 3-4havonta úja kell húzgálni.
De a Wifi pl nálam is kifogástalan, meg az én modellemben minden.
És miután a tegnapi esést túlélte, minden tiszteletem az övé.[ Szerkesztve ]
-
nistv4n
tag
Ha előrelátó voltál, csináltál egy képet a telefonról leadás előtt, vagy aláírtatok az átvevővel egy papírt, amin fel volt tüntetve a telefonon található összes külsérelmi nyom.
Én ezek nélkül nem adok ki a kezemből semmit, de eddig a legtöbb helyen maguktól is csinálták, legyen az akár autós márkaszerviz, akár Apple szerviz.Így pedig bemutatod a képet/papírt, hogy hát az nem volt ott, és neked kifejezetten nem teszik. Más kérdés, hogy a telefonod megint el fog tűnni pár hétre..
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
A szervizelési időben semmi nagy tragédia nincs máshol is ennyi a szerviz idő....
haver appleje 35napig volt szervizben, anno öcsé Spica-ja is 1hónapig.... sehol sem 1hét a szerviz idő. Az hogy nem tudják hol tart a telefonod az már más tészta, ilyenre illene adni pontos választ ha megfelelően beazonosíttattad velük. De a többi szerviz sem különb. Nálam mint Sony fórum moderátornál rengetegen panaszkodnak a Sony szervizére is, ami a Samsung és az LG szervize is(azokban a fórumokban is állandóan panaszkodnak), így tulajdonképpen egy kaptafa mind. Egyik sem olyan mint amilyennek lennie kellene. A lényeg, hogy csinálják meg rendesen, az hogy sokat kell várni az nem meglepő. Mindenhol ennyit kell, sajnos. -
Bilux
veterán
Olyan nincs, hogy senki nem tud semmit egy telefonról. Szerintem ne hagyd annyiban keressék meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
lcee79
addikt
Mondjuk nem netezek annyira sokat a telefonon, de eddig a gyárit használtam, nekem tetszik a böngészője, és szerintem tök jól tördel.
A feleségem Galaxy Ace-e nem tördel, nekem azzal kényelmetlen a böngészés. (de mondjuk nem kell azzal böngészni, csak próbáltam)
Szóval gyárival szerintem semmi baj nincs, a nokiánál lett volna ilyen a gyári...
-
lcee79
addikt
Nekem legtöbbször 2x akkora térerőm van a ONE X-el mint másnak
olyan hogy elment talán 1x előfordult, de nem jellemző
Van olyan hely (egy SPAR) ami felett van egy tljes épület és valami ot annyira leárnyékol hogy a bolt ajtajában lehet beszélni és elmegy a térerő, a ONE X-el ott is tudok bewszélni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- NBA és kosárlabda topic
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)