Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Nem tetszik... egy jó kis bootloop esetén mit csinál egy Android móker egy ilyen telefonnal?
:/
-
randras
veterán
válasz james008bond #2002 üzenetére
Na, milyen a teló?
-
randras
veterán
válasz james008bond #2005 üzenetére
Majd lehet, hogy kipróbálom, de megmondom őszintén, az S-t jobbnak tartom, habár lehetne akkorka kijelzője, mint az EVO 3D-mnek, max. kicsit kisebb, de nagyobb esélyt látok, hogy arra beruházzak.
-
randras
veterán
Nem, ezt kihagyom. Túl nagy, nem tetszik, számomra pedig nincs benne innováció. Legközelebb akkor váltok telefont, ha komoly előrelépések történnek az akkut illetőleg, mert más elvárásom nem igazán van, amit nem teljesít az EVO 3D, mostmár csak maximum a telhetetlenség vetetne velem újat egyébként...
-
randras
veterán
válasz FragMaster #2753 üzenetére
Az meg csak simán szar.
-
randras
veterán
válasz james008bond #2770 üzenetére
Hogyha újraindulás nélkül újra bekéri a PIN-kódot (márpedig azt mondta, nem hallotta a boot hangot), akkor a teló eldobta a hálózatot, majd újra bekérte a PIN-t. Ez nagyjából olyan, mintha átraknád repülőgép üzemmódba, várnál kb. 10 másodpercet, majd kikapcsolnád ezt a módot, és újra bekérné a PIN-t. Ez nálam Sensation-nél sokszor volt, a Telenor hálózatfejlesztése miatt a teló rendszeresen eldobta a hálózatot, és újra bekérte a PIN-t, volt, hogy órákig nem értek el emiatt, mert nem vettem észre (mivel a zsebemben volt), miközben nem voltam fent a hálózaton.
-
randras
veterán
válasz james008bond #2775 üzenetére
Jó, hát nekem mindegy, végülis csak harmadik telefon óta szívok így a Telenorral, biztosan jobban tudjátok. Ami a lényeg: a T-Mobile-is fejlesztget hálózatot mostanában, a Vodafone a mérvadó, az ő hálózatuk a legstabilabb manapság. Próbáld ki egy Vodafone-os SIM-el is, ha ott nem áll fent, akkor nekem volt igazam, viszont ha azzal is ezt csinálja, valami gáz van a telóval.
szerk: boksz, amúgy mobilnet megy folyamatosan, nem?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz magnusheron #2956 üzenetére
Azért ez nem hiszem, hogy lehet szoftveres, láttam a videót.
-
randras
veterán
válasz Kismaci #2987 üzenetére
Figy: mi mindenből a szarabbat kapjuk. A mobilok túlnyomó részét pedig a szolgáltatók értékesítik. Tehát ha a HTC érdeke, hogy Közép-Európában szórja ki a selejtet, arra az a legjobb megoldás, ha az említett régió szolgáltatóihoz viteti ki a szart. Két megoldás van: vagy máshonnan veszel, vagy függetlenül.
Ha ezek közül az egyikkel élsz, attól majd még ugyan úgy lehet szar egyébként, csak hogyha az is, ott nem lesz 3 napod!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Mértetek már CrystalDiskMark-al sebességet a belső tárolón? Gondolom ugyan úgy egy microSD van a házban valahol, érdekelne, hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz $oLdieR #4102 üzenetére
Mert lesz mód visszaállítható S-OFF-ra, mint pl. http://revolutionary.io/.
-
randras
veterán
válasz james008bond #4105 üzenetére
Na ez tényleg nem microSD.
-
randras
veterán
Sense 4-ben lehet csoportosítani az app drawer ikonjait mappákba? Mintha nem lett volna már fent Sense 4-es ROM-om, de nektek könnyebb checkolni!
-
randras
veterán
Az elsőre nem reagálnék, ha nem húzzák a feladást, az is itt van hamar, ez igaz.
Minőségbeli különbség azért figyelhető meg, mert a Hong Kong-iak több százszor feltöltik ugyan azt a szart Kínában, míg az Angliai készletben max 1x-2x van benne a gagyi, tehát könnyebb kiszűrni a minőségit. Ismerem azt az elvet amúgy, amit mondasz, de egy idő után unalmas már kéthetente cserélgetni, nekem legalábbis az volt.
Most beálltam egy 2500 forint/6 darab szintű cuccra, jó is darabja 1-1.5 hónapig, szóval ez így már OK. De ebben az 1-2$-os kategóriában voltak már nálam olyan szarok is, hogy hihetetlen. Inkább kidobtam...
-
randras
veterán
Na ez érdekes kérdés, mert szerintem nem fogja. Sense 3 alatt olyan dolgokat is képes volt megtenni a teló, hogyha hosszabb ideig vettél fél, és közben merült az akku, akkor semmiféle figyelmeztetést nem adott, hogy le fog merülni, csak kikapcsolt, az addig felvett videó fájlját olvashatatlanná téve.
Érdemes kipróbálni, nehogy akkor derüljön ki, hogy nem tudja, mikor már gond van!
Amúgy miért akarsz annyit videózni? Szvsz hamarabb lemerülsz, minthogy meglegyen a 4 giga...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Mi van, hogyha nem azért kapcsol le, mert energiagazdálkodik, hanem mert ledob a Wi-Fi?
-
randras
veterán
válasz james008bond #4953 üzenetére
Az eBay eladók nem rendelnek onnan, a kis sárgák legyártják a kamut Hongkongban, és azt árulják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs