Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok !
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok amivel előrébb tudtok segíteni engem ! Van egy Galaxy S3 om készülékem amit vélhetően szombaton le cserélek egy HOX ra . Az lenne a kérdésem mennyit javult maga a készülék? A sense 4.1 mennyire akadozik a régihez képest ? Van e olyan tényező amire nagyon figyelnem kell a cserénél? Mit vegyek jobban szemügyre ? Ezekre kellene válasz vkitől
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Tegnap ki tudtam próbálni egy HOX-t és azóta lett más a véleményem róla ! Ezért kérdeztem meg a cserélésnél mire kell jobban oda figyelni ? Mivel sokan panaszkodtak a kijelzőre ezek normál esetben nem jelentkeznek ? Hullámzás sárga folt csikozódás mivel tudom be hozni az LCD tesztet ? az S3 nál is van ilyen teszt gondolom a hoxnál is van
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz keIdor #13257 üzenetére
Fényképezni telefonnal nem nagyon szoktam arra ott van a Lumix fényképező gépem ! Engem elsősorban a sebesség az ami fontos ne akadjon az Ui a telefonkönyvre ne kelljen sokat várni ,mint az S3 nál etc ,..etc .. tehát lényegébe nekem mindig is jobban be jött a sense volt már egy sensationom akkor kedveltem meg a HTC -t
Rigel: Akitől veszem azt írta 05 .16 án lett vásárolva ! Hogy tudom meg állapítani mikori a gyártása ,mert akkor ezt meg kérdezném tőle !
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Elvileg "Újonc " semmi értékelése nincs még ... ezért félek ettől a cseréltől. Azt írja gyárilag kártyafüggetlen de a T nél garanciás ezt nem értem hogy akkor ? Hogy tudom meg nézni , hogy volt e már nyitva a bootloader ?
Ez áll a hírdetésében !
Eladó vagy cserélhető sorba került a szeretett HTC One X-em.
Amit tudnotok kell róla:
-gyárilag kártyafüggetlen
-T-mobilnál van rá 2 év gari (5,16-tól)
-állapota MAKULÁTLAN
-összes gyári tartozékával
-szürke színű
-ajándék TPU tokkal és matt 3 rétegű kijelzővédő fóliával[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget azt írja nem volt buherálva soha ! Frissítve van a 4.0.4 sense 4.1 re ! Amit még kérdezni akarok használok olyan programokat amihez root kell ez el kerülhető úgy hogy nem nyitom ki a bootloadert nem akarom romolni csak root-ot szeretnék hozzá ez megoldható valahogy ?
Ez írta nem tudja értelmezni de ez áll neki rajta: HT24DW122368
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Jó túl fogom ezt élni hogy nem nyitom ki nekem a granciára szükség van mivel áprilisi a készülék, így azt írtad azokkal gond szokott lenni széria hibásak. Meg várom míg ezek elő jönnek és cseréltettem ha szükséges mindenképpen személyesen is meggyőződöm arról volt e nyitva? Ha volt akkor nem is cserélek !
-
Kevin's
senior tag
Na ha minden jó megy Vasárnap délután csatlakozom a fórumhoz egy Fekete 2 év garis nem buherált Hox készülékem lesz Nagyon kíváncsi leszek a sebességére mennyire gyors elég volt már a romolásból szeretném végre használni a telefont arra amire kell !
Ja és a másik rendeltem hozzá egy Monster Beats Solo HD fejhallgatót használ vki ilyet ? Mennyire használja ki a Beats audio adta lehetőségeket
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Mi az hogy be szaggat a sense 4.1 ? Úgy tudom hogy az UI egész jó lett optimalizálva meg a videókat is el nézve nem látni rajtuk szaggatást ? Mit értesz az alatt hogy beszaggat ?
-
Kevin's
senior tag
Annyit az S3 om is szaggat ha olyan az alkalmazás, ezzel együtt lehet élni. Én azt hittem hogy ilyen erősebb laggolásról van szó Egyébként én is azért veszek Hox ot , mert elegem van már a romolásból szeretném használni a telefont !
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Én is most váltok S3 ról HOX ra ha azt akarod ,hogy el menjen a telefonod 2 napig akkor válaszd az S3 at nekem 3-3.5 napot bírt ki ezekkel a paraméterekkel !
-1 óra net
-15 perc játék
-2 óra zene♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz Loboda #13592 üzenetére
Ebben igazad van csak ha baja van a hoxnak akkor jo jon a gari ,addig nem buheralom amig nem telik le a 2 ev ! Bar nem tudom , hogy birom majd ki ,ez kb olyan mint az onmegtartozkodas
-
Kevin's
senior tag
Na sikerült nekem is a csere. Boldog hox tulaj lettem viszont ami idegesít az a lemerülés hozzá sem értem a telohoz és 50 % ról. Teljesen le merült kb 6 óra alatt ez normalis ?
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz -FreaK- #13656 üzenetére
Nagyon késztetést érzek afelé , hogy romoljak Juniusi a készülék szerintetek elő jöhet vmi hiba a telefonba ? Azok a széria hibák ebben nem jelentkeznek szerencsére ! Ami a másik dolgot illeti hogyan lehet rootolni ? Mivel nincs 1.sz hozzá szólás ( Megjegyzem vki már igazán meg csinálhatná ) Tudna vki linkelni egy rövid le írást mit hogyan kell
-
Kevin's
senior tag
És a másik melyik romot ajánljátok a legjobban Viper x en gondolkodtam és a Android Rev. HD sense 4.5 ön ? Ti mit gondoltok melyik a legjobb ?
-
Kevin's
senior tag
Nem még a bin fájlt el sem küldte emailben A token dolgot amit be kell másolni aztán submit és küldi a bin fájlt nos én meg csinálom Ctrl+c be illesztem és rá nyomok h submit aztán tölt és ki dobja hogy bootloaderr faild
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Hát a sense szerintem verhetetlen nekem nagyon be jön a felülete egyetlen egy dolog idegesít az a merülés ! Míg az S3 om bírta 3 -3.5 napig ez bírja jobb esetben 1 napig ! De olvastam hogy kernelekkel ez javítható asszem a franco kernelt javasolták nekem !
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Hát megérte ezért a Viper romért az Unlock nincs akadás se lagg se semmi nagyon gyors pörög, mint az atom Már csak ezt a merülést kell valahogy korrigálni és tökéletes lesz
-
Kevin's
senior tag
Na fel dobtam a JB 4.1.1 et link aki kedvet kap hozzá [link] Hát vmi eszméletlen smooth lett az egész 2 napja van fent és az akku is nagyon jól bírja végre lazán el megy 2 napot ! De a legjobban azt tetszik , hogy még a programok lapozásakor sincs lagg ,mint a 4.0.4 alatt azért volt , hogy várni kellett egy picit mire át dobot a 2.dik lapra ! Na ennél már az sincs ! Nagyon jó lesz ha végre hivatalosan is megjelenik és nem csak leak!
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok !
Hamarosan én is HOX tulaj leszek fehér színű 32 GB os készülékem lesz ! Az lenne a kérdésem , hogy jelenleg 4.1.1 van rajta gyári rom sose volt buherálva .. semmi bug nem jött elő rajta ! Viszont én szeretném rootolni, de ha bármi baja lenne a készüléknek a root el tüntethető ? Vissza is tudom állítani majd az eredeti állapotra ? Nos így röptében ezek jutottak az eszembe !
-
Kevin's
senior tag
Ezt , hogy kellene értenem ? Tehát ha rootolom bukom a garit és minden egyéb dolgot ? Pl vannak játékok amikhez szükséges a root vagy programok . Akkor ezeket felejtsem el ?
-
Kevin's
senior tag
akkor várok még ezzel amíg nem jár le a gari az 1.5 év és utána esek neki a rootolásának Köszönöm !
Ja és meg egy kérdés . Mennyivel lett jobb a JB 4.1.1 el a telefon a 4.0.4 után ? Gondolok itt az akku időre ,akadásokra stb..♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Nekem is jött egy Update Vodafonos a készülék (15 MB) változást nem nagyon vettem észre benne ! És ma jött meg a készülékem szal eddig nagyon elégedett vagyok vele !
-
Kevin's
senior tag
válasz Avicularia #20160 üzenetére
+1 ez már nem újdonság .. szerintem
-
Kevin's
senior tag
Mindenkinek Békés, Boldog karácsonyt kívánok !
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Én is ki nyitottam a telefonom és van egy kis gondom .. minden romhoz van egy boot.img fájl . Ezt fájlt be másolom a fastboot ba és parancsorral fel teszem "fastboot flash boot boot.img" készülék természetesen bootloaderben van fastboot USB fel teszi rá nyomok hogy Hboot és failed et ír ki meg vmi Pigjm45.img .. miért ? elvileg 3 zöldnek kéne lennie , de nálam még sem az vki tudna segíteni miért ?
-
Kevin's
senior tag
válasz LouiS22 #20299 üzenetére
Nem nincs el rontva a telefonom .. mert főzött rom fel ment rá ! Tehát jelenleg Ordoid fut rajta ! csak idegesít ez a dolog része , hogy mikor a boot.img fájlt be rakom és flashelem akkor nem zölden jelzi , de meg csinálja mert le fut és fel települ maga rom !
-
Kevin's
senior tag
válasz dani993 #20301 üzenetére
Mikor le töltöm a romokat azon belül van egy boot.img fájl azt kell bootloaderben fastboot modban fel tenni és ott írja ki ! Utánna recovery indít meg csinálom a wipe okat és telepítem fel is megy a rom !
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
válasz CrAck69 #20335 üzenetére
Hát ha lefüstöl akkor majd tudni fogod hol a határ, De egyébként én sem játszok rajta sokat mert féltem hogy túlmelegszik ..sajna ez ilyen készülék nem arra van ki találva , hogy órákon át játszunk rajta .. arra ott a számítógép vagy az xbox
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
olyan kérdésem lenne , hogy lehetséges 1.39 hboot ról 1.31 re váltani
-
Kevin's
senior tag
Mert fel szeretnék tenni vmi 4.1.2 romot ki próbálni és hát egyik AOKP rom sem megy fel az új Hboot ra sajnos csak az 1.31 re jó ... esetleg tudnál linkelni olyan 4.1.2 romot ami stabil és jól működik és fel megy 1.39 hboot ra is ?
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
áhhh már kezdtem örülni van megoldás viszont nincs egyetlen olyan rom sem ami fel megy 1.39 hboot ra a cm et próbáltam ,de még az sem megy fel .. kivéve a 4.2.1 azok fel mennek , de tele vannak buggal .. viszont olvastam , hogy a 4.1.2 romok már stabilak ..
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz Davzone #20436 üzenetére
Elég durva ,hogy ilyeneket fogtál ki ,de gariban ezt javítják szerencsére viszont ezzel számolni kell az én készülékem nem produkált még ilyet hála isten ne is legyen mivel rootolt így gari nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek