- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Barnee88 #11751 üzenetére
Aztán majd a biztonsági őr ki*assza mint a taknyot
(csak vicc)
Vesz egy stickes wifi antennát oszt jóvan 2k... ha több cucchoz is kell wifi mint nálunk ahol 3 telefon laptop tablet meg iylen szarok is szopják akkor egy 300mb/s os wifi router már van 15k-ért és használható is... 4-5 mb/s-et mérünk letöltésnél! -
Cybertrone
veterán
válasz
gyuri81 #11482 üzenetére
Én bementem megjelenéskor a t pontba be se tudtam kapcsolni, mert nem volt feltöltvbe az akksi, és csak itthol 20 perc múlva kelt életre, és azóta használom... pixelhibám nincs, a kijelző ha ráfekszek akkor a széleken hullámzik, de leszarom, szolgál rendületlenül, és nem 10 bar nyomással szoktam tapizni
-
Cybertrone
veterán
Drop boxra hogy kell a telót regelni? most látom hogy csak az ingyenes 2gb-om van, és nem a 25 giga amit biztosít a HTC! egy linknek örülnék!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #11164 üzenetére
Samu erősebb kamerában... annak megy a 30 képkocka mi még csak 27-nél járunk... persze ez is a szoft miatt van... NV mindíg is nehezebben köpte ki a jó dolgokat... véleméynem szerint itt ki is merültek a nagy külömbségek... persze lehet rejszolni a szemet néző szenzorra, meg a többi jedicuccra amit amúgy se használ senki se, de ezek szerintem nem érvek! Anyagra, és kijelzőre nem ellenfél a samu, a proci az bika benne, de a frissítéssel elértük azt is... persze ismertebb a samu, nagyobb a hype, meg hát az olimpia telója, érted, mindenkinek az kell... Sok a lé a samunál, és azt beletolja a marketingbe, nem rossz taktika, mert veszik mint a cukrot, de ettől még nem lesz jobb telefon!
-
Cybertrone
veterán
válasz
molnarpeter #11150 üzenetére
Én úgy tudom a tegrában a kis geforcenek dedikált memója van, és nem a rendszerből táplálkozik... lehet én tudom rosszul, ha így van megkövetem magam, de tény hogy a HTC-ben egymás mellé téve üresre írtva több a szabad memória!
Sátán44:
Látom közel laksz, letolunk legközelebb egy sört az eszmecsere mellé, vagy szólsz oszt talizunk oszt nyomkodhatod a telót, sőt ha szépen megkérsz még egy S3-at is, ugyan is havernak, aki ugyan csak oszlopos PH-s az van
S-ből meg csak s4-et szaabd venni úgy tudom, abból meg kevesebb van, mert az soc-k nem állnak a qualcommnál hegyekben![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #11144 üzenetére
Bemész az első nagyobb t pontba és ott lesz mind a 3 4 magos... legalábbis nálunk ott vannak... 4x-et nyomkodtam, de valahogy nem jött át, olyan LG-s... bár lehet szokni kéne... plusz olyan s2-ős a formaterve ami szerintem nem eredeti... igaz váltani nem akarok kezdetektől meg van a HTC... a jelenlegi frissítéssel bőven van olyan smooth mint a samsung, és a memóriafegyasztást is megregulázták 300mega mindíg van szabadon... Samunál a gpu is osztozik az 1gb-on így ott kevesebb egy jó 100-150mb-al... tudom mert havernak olyan van...
Persze mi itt mondjuk a HOX-ot, a samu topikban meg a samut, ha teheted tényleg menny el és tapizd őket, esetleg tedd egymás mellé... Ahogy kiveszem a szavaidból függetlent szeretnél, viszont ha bemész egy szolgáltatóhoz és azt szimumlálod hogy vennél kp-ra telót és megmondod hogy meg szeretnéd nézni őket hogy még is mejk legyen biztos eléd tesznek mindből egyet! -
Cybertrone
veterán
Juj milyen kis smooth lett a cucc
-
Cybertrone
veterán
Na... csak összekapták magukat a fiúk, tolom is felfelé!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Szpisti #10749 üzenetére
Az hogy neked csak 500as csomagod van, es tanyaneted nem a felho szamlajara irhato... Nagyon is jo dolog, es mindig keznel van
mellesleg nem hiszem hogy egyszerre 20filmet akarnal tarolni... Tul mohonak nem kell lenni, eddig a 32gb is eleg volt, most ezen meg ott a box, de mar ez se eleg[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
Barnee88 #10708 üzenetére
5 nap alatt 3h kijelzőidő, és 8h telefonálás az nem semmi... főleg hogy én van hogy 1 nap 3h beletolok a telefonba...
Ha úhgy használnád ahogy én akkor az S este könyörögne a töltésért hidd el
A jelenlegi csúcs az az volt mikor reggel 5 kor leszedtem a rohadékot a töltőről, és 8 ra 10% alatt voltMég szerencse hogy van autós töltő... de ne tévesszen meg senkit:
-GS
-GS2
-Desi
-Note
-4s
egyik se bírta ki egy napig...No de van aki nézegeti, és van aki használja
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Elég nehéz olyan kijelzőt tervezni ami hibátlan... ez nem csak HTC probléma, a samunak meg a pneljei feketében olyanok mint ha a ragasztó becsorgott volna... ott meg az a rákfene... Nagyon kicsi kijelzőbe lett nagyon sok pixel bezsúfolva, ami minden gyártónak új... nyilván ilyen kijlezővel szerelt mobilok csak ebben az évben jelentek meg, van még mit tökéletesíteni, és ez szvsz így is lesz míg ki nem forrja magát a technika!
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #10700 üzenetére
Akkor is meg lehetett volna fogalmazni normálisan is... értem ez alatt azt hogy leírja mindkettőnél a negatívumokat, és a pozitívumokat... valamennyire megvalósul ez egy táblázatban, de a táblázatban is vicces indokok vezetnek oda hogy néha az S-nél van vastagabban kiemelve az előny... hogy lehet úgy leírni az soc összehasonlítást hogy szvsz egál
Számolási kapacitásban már nem egál... fogyasztásban megint nem hisz a 2 mag kevesebbet eszik... ilyenekbe nyugodtan bele lehetett volna méllyülni, nem csak odafirkantani 3 szót oszt haladjunk! Az meg hogy szerinte a polikarbonát sérülékeny egyértelműen szegénységi bizonyítványt állít ki szerencsétlenről... 4* erősebb az ABS-nél, ami szvsz szerintem elég jó... főleg hogy a konkurensnél magától hajlamos a hátlap megrepedni
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #10698 üzenetére
A megfogalmazas a problema... Leri rola hogy az S neki jobb, szebb, es szimpatikusabb, innentol ugy onti szavakba a gondolatait hogy az S fasza, az x is jo de az S megint csak fasza, bar az x is jo, no de az S.... Remelem erted mire celzok.
Kb olyan mint ha le akarná húzni, viszont egyértelműen nem megy neki...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #10696 üzenetére
De egy tesztelo nem teheti meg hogy egyeni szimpatizmus alapjan alkosson velemenyt! Gusztustalan dolognak tartom
de az oldal is hibas hogy igy lekozoli a dolgokat....
-
Cybertrone
veterán
válasz
FragMaster #10556 üzenetére
Hát ennek aztán sok értelme van... nem a sebességen, ha nem a mennyiségen kéne növelni!
-
Cybertrone
veterán
válasz
hurrikan #10431 üzenetére
Nem hiszem hogy neked ment valasznak... A telefon nem tokeletes... Viszont az ismert hianyossagokon kivul jo telefon... Lcd panel van benne ami mozaikszo, van jelentese, ebbol adodoan hullamozhat eros nyomasra, de ahhoz eros nyomas kell... Ez ilyen, nem lehetetlen megcsinalni vele, messze all attol hogy hullamozhatatlan. Szervizes letedre a kijelzotipusokban nem vagy jartas, biztos hianyoztal mikor azt tanitottak!
-
Cybertrone
veterán
Az ilyen szenvedos emberek vegyenek inkabb samsungot... Abba a topikba beillenek az ilyenek... Ne itt rontsak a szinvonalat! Lcd technologias a kijelzo, aki akar ketessen ra mi is ez pontosan, aztan lehet keresni a fasza telot, de remelem mas gyartotol!
-
Cybertrone
veterán
Mi lenne ha eladnad, es vennel mast, mas topikokban biztos szeretik napokig a semmit kitatgyalni, itt kezd uncsi lenni... Napok ota lovagolsz a dolgon, szerintem eleg lesz... Nekem sem hullamzik csak ha korommel izombol ranyomok.... Normalis ember nem igy hasznalja, igaz normalis ember nem keres a sima kotelen csomot se!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Avicularia #10414 üzenetére
Magyarországon meg van adva hányadosan hány pixelhibától cserés a display... monitoroknál is... sőt subpixelekre más szabályok vonatkoznak...
-
Cybertrone
veterán
Én meg azt nem értettem a kedves tulaj miért nem OTA-n frissítette, mikor világszerte leírták hogy halom szemét a program...
randras:
Most írtam le egy máésik gyártó hozzáállását.. arról nem is beszélve hogy a fasza garanciafutár meg lett rendelve... aztán azóta is jön... biztos messziről[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz
randras #10403 üzenetére
Leírtam erről a véleméynemet annó... én is kibuktam... De a samu még ecibb... 7 hónapja garanciázik egy S2 náluk... és bíroságon van az ügy... hozzáteszem hogy a KIES nevű fasza cucc kilőtte az IMEI számot belőle... persze a gazdája hivatalosan akarta garoztatni... ennyi...!
Se hol nincs kolbászból a kerítés... majd lesz más a szervíz központjuk... az e-care meg bekaphatja...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)