Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Sziasztok!
Én S3-ról váltottam OneX-re.
Szerintem sokkal jobb mint az S3. Kijelzőben, kamerában, anyagminőségben, hangszóró/hangminőségben. GPS/Wifi jele is erősebb, és mag a Sense is szebb, a szabd RAM is 3x annyi, egyszóval minden jobban tetszik. Egyedül üzemidőben rosszabb.
Én Sony-s vagyok, voltam, és leszek is mindig, de gondoltam ki kukkantok kicsit és az Ion mellett kipróbálok más márkákat is, az S3 nagy csalódás volt, ez egyelőre tetszik.Olvasgattam vissza, látom azért előfordulnak hibák.
Melyek azok amik leggyakrabban előfordulnak? Esetleg melyek a legbosszantóbbak?Amúgy van szoftverhiba az S3-ban is bőven..... nem kell aggódni
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Azért azon picit meglepődtem, hogy kiszúrták a szemem egy ilyen ALAP fülessel ebben a kategóriában xD
Nade más sem különb, a Samsung és a Sony meg a töltőkkel spórol, S3-nak is olyan kis teljesítményű, meg rövid volt hogy nem ért el az asztaltól a konnektorig, ennek legalább normális van, és nem 3,5óra a töltési idő
Egyébként nálam az S3 is nagyon melegedett.... ezt sem érzem, hogy jobban melegedne mint az S3.
-
hurrikan
addikt
Én sem hardcore dolgot csináltam, csak net, meg volt egy kis wifi hotspot, és mikor felemeltem majdnem hogy forró volt, el is gondolkoztam hogy egy már felrobbant, ki is lőttem a hotspotot xD
Ja és majd teszek fel képeket, nálam az OneX jobb képeket lő....
-
hurrikan
addikt
válasz Hegasus #7996 üzenetére
Egyetértek.
Egy szemmel nem melegszik jobban mint az S3...... meg ez legalább nem robban xD
legyen már a mi lelkiismeretünk is nyugodt xDEgyvalami viszont van amin ledöbbentem....
Kijelző nálatok is csak 2ujjat érzékel? Nem mintha használnám több újjal.... de még a 30ezer forintos LiveWithWalkman-om is 6ujjat érzékel....[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Ezt valaki próbálta már? Működőképes a dolog?
Zárt HTC OneX rootolása (egyelőre csak teszt, nem végleges)
elvileg letöltjük a csomagot, és a kibontás után indítunk a bat fájllal majd opciók és utasítások követése az egész.
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #8072 üzenetére
Sorry, nem volt rá időm, rohantam.
Más:
Egyébként az AnTuTu nálam többet fut OneX-en, mint amennyit S3-on futott.
ráadásul 3x futtatta le pontszámra pontosan ugyan ezt.OneX: 12 220pont
S3: 12 130ponttudom, kis különbség, meg nem jelent semmit, csak érdekesség képpen írtam le mert a Mobilarenas tesztben 2000-el többet futott az S3, csak azt szeretném szemléltetni, hogy nagyon sokszor nem ugyan azt a pontot hozzák a tesztelő programok...
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #8097 üzenetére
Természetesen.
Mindjárt töltöm a kép összevágatot....
Itt is van, az S3-ról csak így mentettem le, most meg OneX-en nem ugyan azt az oldalát a tesztelőnek, de lényegtelen a pontok látszanak.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz R2D20208 #8108 üzenetére
Amint írtam 3x ponra pontosan uygan ezt futotta az OneX....
Az S3 nincs már meg.... azt cseréltem el az OneX-re. Mert borzasztóan irritált a gagyi anyagminőség meg az erősen fényerőszegény AMOLED HD..... meg maga az egész Amoled színvilág.
Eddig üzemidőt leszámítva mindenben sokkal jobbnak találom az OneX-et.Számítani meg semmit nem számítanak.... amint írtam csak érdekesség képpen tettem fel.
Mivel a 2kép nem ugyan az az odlala programnak így az OneX-en össze kell adni a pontokat.
S3: 120 130össz; CPU: 7198 RAM: 2531 GPU: 1540 I/O: 861
OneX: 120 210össz; CPU: 7292 RAM: 2493 GPU: 1542 I/O: 883[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #8104 üzenetére
Hmmmm...
CPU-nál de leginkább az I/O-nál jelentős a különbség a tied és az enyém közt.
Dicker:
Gondolom nem nagyon használtad, legalábbis a kijelző %-os arányából gondolom, nálam 1napot bír max de 70%-ban a kijelző a fő fogyasztó.
Az S3 üzemidőben sokkal jobb volt, picit a procija is korszerűbb, de leginkább az AMOLED miatt, az AMOLED jó fogyasztásban igaz a színvilága förtelmes és kültéren semmit sem lehetett látni az S3-ból nagyon le van húzva a fényereje. Nyilván tudna többet az is de a Samsung lehúzta, meg azt mondják hogy a PenTile-sek amúgy is rosszabbak fényerőben. Tehát az OneX nagyobb étvágya a kijelzőben rejlik, de cserébe milliószor szebb képet ad és majdnem hogy 2x-es a fényerő. Valamint az S3 nem tudott igaz fehéret adni vissza, picit olyan rózsaszínes volt....
Lényeg a lényeg, nem bántam meg hogy OneX-re cseréltem az S3-at.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz R2D20208 #8113 üzenetére
Pont most szerkesztettem eléd, hogy nekem is csak a kijelző miatt rövid az üzemidőm.
Én kültéren használom aránylag sokat, és max fényerőn, automatika kilőve. De egy napot így is kibír. És kész felüdülés a kijelzője az S3 után....
Elég gáz volt, hogy egy 180ezres telóval árnyékba kellett vonulnom hogy lássam a kijelzőt xD
Még haver a 50ezres Xperia ray-én simán látott mindent
Mondjuk én is Sonys vagyok, de gondoltam kipróbálok egy HTC-t is, mindig is ki akartam.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #8128 üzenetére
3-an vagyunk ismerősök OneX-el mindannyiunknak el van csúszva, de ez nem befolyásolja a fotózást, nem takar ki semmit, és így is szebbek a képek mit pl S3-al.
Szerintem ez direkt van így valami miatt, nem gyártási hiba.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz mate198712 #8136 üzenetére
Tiéd Április 11-es ha jól számoltam hirtelen...
Enyém HT247W tehát Április 7-ei, nálam nem jelentkezik egy hiba sem... még....
kopkopkop..
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nem tudja valaki hogy a NFS Shift-et és az NFS Hot Pursuit-ot hogy lehet működésre bírni?
Meg van véve hivatalosan nekem de egyik sem megy. Egy oylan telefonnal sem találkoztam még amin ne ment volna. (Xperia X10, X10Mini, arc, neo, ray, LWW, S3, Wildfire, XperiaS, P) minden működött! Pont ezen nem?
A HotPursuit megáll az EA boot képernyőnél és semmit sem csinál a Shift meg elindul elkezdi tölteni az összetevőket majd 2%-ál megáll és semmi, ha meg kézzel másolom át az XperiaS által letöltött összetevőket a data-ba,a kkor ilyen fehér képernyőn tölt be a Shift és csak játékhang van.... ennyit a Tegra játék kompatibilitásáról.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Psytech #8157 üzenetére
Érdekes nekem egyik sem indul el, Pursuit botnál kifagy, SHIFT meg nem szedi le az összetevőket.... haver is próbálta nála sem megy, nem tudom neked, hogy sikerült összehozni mert nála is ugyan az, PURSUIT már a LOGO-nál kifagy SHIFT-meg el sem indítja az összetevők letöltését, csak áll 0%-nál. És nem a nettel van gond, mert sem Wifin, sem full HSPA+-on nem szedi...
XDA-n is azt írják, hogy a Marketes verziók másnak sem mennek, Googlen kell rákersni
.... THD apk néven. THD=Tegra HD
De ha már megvettem, nem tört verziókat szeretnék feltenni....Írtam az EA-nak, kíváncsi leszek mit reagálnak.
-
hurrikan
addikt
Asphalt6 HD Adrenaline
Sonic4
(ezeket már le sem engedi szedni.... kiírja hogy nem kompatibilis az eszközzel)ezek sem mennek xD
kicsesz velem a TegraMegvett játékaimból eddig csak a Radiant HD, és a Dino Madness megy
GTA3 remélem elindul, nemsokára próbálom azt is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Psytech #8161 üzenetére
Egyébként miért van minden EA game-ből kettő Marketen?
Mindegyikből van egy az Eletronic Arts INC. és az Eletronic Arts Nederland BV-től.
Nektek melyik van megvéve?
Lehet ez a gond.... nekem a Nederland BV-s Hot Pursuit és Shift[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Psytech #8163 üzenetére
Pont most kaptam a választ XDA-ról is ugyan ezt. Most már eggyet látok én is.
Valamint megy a HotPursuit is, ki kellett kapcsolni első futtatásnál a gyors boot-ot. Utánna vissza lehet kapcsolni később már nem zavar be neki csak az első indításnál, és tényleg így van, kilőttem, így már oké minden, Hot Pursuit pipa.Shift-re meg azt írják nem csak OneX-en hanem pár hete egy telón sem tudja leszedni az összetevőket, nagy eséllyel valami szerver hiba lehet. Utoljára XperiaS-en próbáltam mikor nálam volt tesztelni, de az már 2hónapja...
-
hurrikan
addikt
válasz Psytech #8165 üzenetére
GTA3 hibátlanul megy.
Már csak ezt a Sonic4-et kéne valahogy működésre bírni, mert papíron kompatibilis az OneX-el hiszen Tegra Optimalizáltságú még a TegraZone-ban is bent van, közben meg ugyan azt csinálja mint az NFS Shift. Betölti, kiadja az összetevők letöltése képernyőt, majd "Download Failed" hibaüzenettel búcsút mondd és aztán többször már el sem indul csak egy fekete képernyő jelenik meg majd bezárja és visszatér a főoldalra.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Még egy valami ötötte ki nálam a biztosítékot
nem a telefonnal hanem az internetes áruházakkal kapcsolatban ezúttal
Egy csomó árul csuklópántot meg nyakpántot az OneX-hez
Mégis ezt hogy? nincs is csuklópánt rögzítési lehetőségHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
nem tudom valakit érdekel e, én egy ilyen fülest vettem az OneX-hez. Frankó, kényelmes, és jól szól. Aki jó fülest akar de nem akar 10ezreket költeni annak ideális lehet a gagyi gyári helyett.
HTC fülesValamint egy egész jó áron lévő Dokkoló az X-hez(igaz csak tölteni képes, tehát USB vagy HDMI nyílás nincs, és nem is a HTC gyártja hanem egy külső gyártó):
DokkolóVan USB-s HDMI-s is de kétszer annyiért:
Okos dokkoló[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Meg az is előfordulhat hogy befagy ez a rész...
arcS-el is jártam már így, Facezok mint a hülye-gyerekek, hallgatom a zenét, netezek, közben videót nyom fel Youtubera, és filmet is néztem. Mindezt tettem még télen egy Lengyel út során, 6órán át vonaton, eközben észrevettem hogy az akksi nem merül.
Mikor 2órán át stagnált 78%-on gondoltam nofene, megtáltosodott, mikor elértem a 3-at és még mindig 78% kezdtem érdekesen nézni a cuccra majd mikor 5órája nyüstöltem folyamatosan és még mindig 78 volt, újraindítottam mit ad isten, 11% áhhhá xDHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ezt a repedezett föld felett mozgó levegőt hány foknál csinálta?
csak mert ma 38fok volt itt és csak a ragyogó napsütés azzal a szép felhőhullámzással van
tehát az érdekel hontantól is van kemény kánikula a SENSE-nek, mert nem akkortól, amikor nekem vagy a TEGRA3-nak az biztos xD
ma ugyanis új rekordot állítottam fel 59,7fokos procival picit meleg volt de aztán kihűlt szépen S3-al egyébként 52fok volt a maxom, de fele ennyire sem gyötörtem meg, ja és ez most töltőn volt közben....Viszont ezen a hődolgokon észrevettem valamit amit nem tudom ki figyelt már meg:
-Ha töltőn van a teló és 48fok fölé megy a proci hőmérséklet, akkor piros-zöld váltott villogást ad a LED jelző. Ami a hőmérséklet emelkedésével folyamatosan gyorsul. 55foknál pedig visszaveszi a proci teljesítményt 1Ghz-re.
-Ha nincs töltőn, akkor ugyan ezt a piros-zöld villogást 55foknál kezdi meg és 60foknál veszi vissza a teljesítményt.A LED-et egyértelmű hogy hogy vettem észre, a teljesítmény visszaálítást pedig egy pociteljesítmény figyelő widgettel.
-
hurrikan
addikt
Egyébként engem sokkal jobban zavar az, hogy a jobb szélső kis érintős gomb lenyomásával az utoljára megnyitott alkalmazások jönnek be rögtön. Nem pedig beállítások és stb. opciók mint más telefonokon. Mert elvileg az utoljára nyitottaknak ugye hosszú nyomás után kéne megjelenni, ahhoz képes ez a gomb alapban és kizárólag csak ezt a funkciót tölti be. Ezért van a 3pötty is ott mindenhol, mert az alkalmazásoknál sem a beállítások menüket pattintja fel, mint normális esetben kellene.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #8266 üzenetére
A widget leírásában az van hogy elvileg a proci hőt méri, te mivel mérted akkor a procijét?
Illetve honnan tudod külön az akksi és a proci hőjét?
Egyébként én is féltem hogy ezek a hőhatások más alkatrészeket majd károsítanak, de úgy tűnik nem, bírja minden, a kijelző is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #8271 üzenetére
Köszi az infót.
Pedig a widgetnek elvileg a procit kellett volna jeleznie.
Van egy battery status progim is ami szintén már hőmérsékletet fent az értesítési sávban és nem ugyan azt mérte mint a widget hanem mindig 5-6fokkal kevesebbet. Tehát a widget szerintem a procit mérte.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Vagy ha kicsit minőségibbet akarsz akkor innen is rendelheted ezek is ugyanúgy kompatibilisek:
SmartTagés a program hozzá:
Kezelő ProgramXaels:
Igen. Ion-on is úgy van megoldva. Rövid tap menü opciók hosszan nyomva pedig jönn a váltó. És tökéletes, kényelmes úgy.Ami még egy nagyon jó funkció, nem tudom melyik gyártónak jut eszébe majd először integrálni, hogy a vissza gomb hosszan nyomása full bezárja az alkalmazást, azt is amelyikben nincs exit gomb. Cyanogenekben és hasonlókban van ilyesmi. Mikor neo-m volt szerettem nagyon ezt a funkciót.
Valamint a HTC és a Sony is betehetne egy %-os akkujelzőt.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
nem ide tartozik de jó poén, egy viccoldalon találtam:
Abszolút használhatatlan találmányok:
1. Fekete szövegkiemelő
2. Sötétben látható napszemüveg
3. Vízálló szivacs
4. Tűzálló cigaretta
5. Akkumulátorral működő akkutöltő
6. Biztonsági öv motorosoknak
7. Videókazetta a videó összeszereléséről
8. Csendes ébresztőóra
9. Galaxy okostelefon
10. Amerikai gyártmányú almaHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Egyébként azt tudtátok hogy hangerő fel+power gomb hosszan=újraindítás?
vagy csak nekem új?Most próbáltam ki, gondoltam ha Ionon van ilyen tuti van az X-en is
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Pont ugyan ezekre a kérdésekre nem tudom a választ én sem Magyar leírás meg végképp nem találtam.
Egyelőre én sem merek hekkelni ezek miatt, a Sony hekkelésben király vagyok, ami illik is SEria.hu-moderátoraként, de ott bármikor újrahúzom a szoftvert 4-5féle programmal is ha elcseszek valamit így Sonykra naponta rakok fel ROM-okat de HTC-hez nem értek nekem is az első HTC-m és egy hete van meg csak.
PC-s frissítő valóban nincs, rootolni tudtommal csak bootloader nyitás után lehet.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #8298 üzenetére
Sajna nem tudok segíteni amint mondtam.
Én sem nyitok bootot. Kell a gari. Majd később esetleg ha zárható lesz.
Zártra meg amint írtam sajna nincs root....
Mert mit szeretnél csinálni? Nem használt Gyári alkalmazásokat itt is letilthatod mint a ray 4.0.4-es szoftverén.RazorGTR1
köszi a hasznos infókat...[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Szintén nem ide tarozik, csak érdekesség képen egyik ismerősöm fotója, illetve screenshootja:
nem csak az OneX melegszik ebben a kánikulában, van ami jobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest