Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Rossz nezni ezt az uzemidot. Mindenesetre kiprobalom ezt a telot.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nekem is nagyon tetszett a One X, meg a One S, One V se rossz.
Huawei Ascend D Quad se rossz, Galaxy S II copy, direkt egymás mellé raktuk a kettőt, ugyanaz majdnem az egész, főleg a hátulja.
Ami még nagyon tetszett az a Sony Xperia S, nagyon gyors volt, gyönyörű a kijelzője, már csak az ICS hiányzott róla.
Motorola Razr nekünk se tetszett, bár az már volt a kezemben. A 2 magos Huawei amúgy nagyon laggolt, nem tudom figyelted-e. Nincs optimalizálva még egyáltalán, talán ki se állítottam volna így, illúzióromboló volt, Galaxy S II hasonló hardverrel sokkal gyorsabb.Ami még tetszett azok a lányok, voltak nagyon szépek.
Szerk.: No meg a Windows 8 tablet. Jó lesz nagyon az a rendszer, PC-n is nagyon tetszett. Az új iPad-et is láttam valakinél, azt jövő hónapban megveszem én is, aztán jöhet a One X az i4S helyére. HTC-s csaj mondta, hogy mindjárt jön a T-Mobile-hoz. Előfizetés mindjárt lejár úgyis.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nálunk bolygós háttér volt kinn (talán pont a Föld volt, nem figyeltük) és teljesen folyékony volt, pedig mozgó háttér volt. Nagyon meglepődtünk milyen sebességet kihoztak Sensation hardverből, közben meg 720p-t mozgat.
Milyen lesz ICS-el? Durva, az biztos. 2 magos, mégis simán kéne, ahogy a One S is. De az X-re mozdultam rá főleg, az is KELL.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Arthuro_Adam #528 üzenetére
One X-nél főleg az zavart, hogy a "back" gombot átették balra. Ha csak a jobb kezemet használtam, alig értem el. Szinte lehetetlen az egy kezes használat. Sajnos. Kicsit már túl nagy lett, 4.3"-at soha nem kellene átlépni szvsz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cyberpunk #537 üzenetére
De a Note csak telefonnak is használható, nem tisztázott, hogy mi. Az egy hibrid. Smartphone, tablet? Your decision. Valami ilyesmi a reklámszöveg is, nem véletlen ugye.
Most csak telefonról beszélek. (ami tisztázott, hogy az)
Bementünk ma Allee-be is a Vodafone-hoz, ott volt a Note, csak néztük Szlobival, hogy mekkora. Kiállítva láttam már, de kézbe véve... brutális mekkora.Isual: Az SGS 800x480, látni a PenTile-t. Néztem direkt a One S-t, 960x540-be is láttam, hogy szőrösek a betűk, de annyira már nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz Remus389 #785 üzenetére
Nem is mondtam, hogy tökéletes fehér, meg az aztán egy teljesen szubjektív dolog kinek mi a fehér. A leginkább fehér még mindig az RGB: 255, 255, 255, amire a Pentile nem képes. Aki azt állítja igen, az a fizikának mond ellent.
Meg ha már a Samsung fanatikusok belekötnek az LCD-be, hogy dehát az nem teljesen fekete, akkor én meg belekötök az Amoled-be, hogy az meg nem teljesen fehér. Van a családban SGS, volt kétszer is SGS2-m, volt iPhone 4 és most 4S, tettem már egymás mellé a kettőt, ugyanazzal a képpel, van különbség, nem is kevés.Az hogy teljesen használható kategória még az SGS kijelzője is az egy tény. De ugyanez igaz a feketére (LCD). Valakinek az számít, valakinek meg a másik.
Ha már itt tartunk, elhiheted nagyon várom az OLED TV-ket és monitorokat, mert nekem a fekete ott lesz igazán fontos 20 és 40" között. De csak is akkor vennék, ha nincsenek meg azok a gyermekbetegségei, amik ma vannak a telefonokon. Úgyhogy látok a technológiában jövőt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Remus389 #793 üzenetére
Be van és úgy csináltam. De hagyjuk, láthatóan fogalmad sincs mit jelent az RGB, innentől a vita nem is lehet szakmai. Nem kifogás, hanem időhúzás lenne.
A retina meg a 300ppi feletti pixelsűrűség miatt kapta a nevét, az attól még egy IPS panel.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #1011 üzenetére
Kíváncsi leszek a véleményedre, enyém is jövő héten jön.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #1018 üzenetére
Mikor volt ennyi az SGS2? Mert én emlékszem, ugyanígy T-nél tavaly május fele Eco+500MB net-el volt 93k, webshopon keresztül. Rá egy héttel emeltek 30k-t.
Egyébként igen, drága a HTC, de a forint is szar azóta, majdnem 300ft megint az Euro.
Viszont SGS3 is lesz ennyi, csak az hála istennek nem tetszik, már ha tényleg azt fényképezték le, így nem is vágyom rá.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #1022 üzenetére
Volt Sensation is, nem nehezebb, csak több mindenre kell figyelni, S-OFF, firmware és függetlenítés is nehezebb. Utóbbiról többet nem írhatok.
Viszont ugyanúgy van recovery.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Tulaj lettem verge. Szurke 125k volt, 2 ev garos hiba nelkuli.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #6202 üzenetére
Melyik tok az? Nekem is néznem kéne valamit.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz adamssss #6231 üzenetére
Nekem most pont mind két készülék a birtokomban van.
Nekem már volt Android-os telefonom, meg iOS is. Samsung Galaxy S-el kezdtem, aztán HTC HD2-re tettem Android-ot (kvázi egy Desire HD volt, mert a romja is az volt), volt Galaxy S II, HTC Sensation és most HTC One X. Meg volt iPhone 4, de az egy külön történet, most i4S van még itt.Ha netezel, akkor megéri váltani, bár a gyári böngésző nekem nem tetszik a HTC-től, se a Sensation-nál nem tetszett se itt. Gyűlölöm a szövegtördelést, ugrál tőle a képernyő ahogy töri zoom után ahogy elengeded, véleményem szerint a Samsung volt a legjobb ebben.
Viszont Opera-t meg Chrome betat most tesztelem, az Opera szvsz nincs optimalizálva 720p-re, mert a két Samsung-on smooth volt, itt szaggat. A Chrome igen fasza lesz ha kilép a beta-ból. Még a Firefoxot nézem meg meg talán a Dolphine-t.
De az biztos, hogy a nagy kijelző meghálálja majd a netet!
Ha az Xperia S vezető, akkor még a Galaxy S II meg a HTC Sensation, One S is az, bőven, hasonló hardver végett. Sőt Xperia S=Sensation-el.
Ha nem vagy a dologban 100%-ig biztos, akkor próbáld ki egy olcsóbb készüléket, hátha nem jön be a droid. Galaxy S II, Sensation van 80k-ért aprón. Más világ ám a droid iOS-hez képest, nem vagyok benne biztos, hogy bejön.Én elvagyok vele, de ha lehetne a One X-re menne rá az iOS, csak sajnos ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #6308 üzenetére
Na ja, nem az a baj, hogy tordel, hanem hogy ugral a kep. Minden HTC-nel ez idegesitett.
Gyari bill szerintem is jo, annyi, hogy gyakran utok .-ot szokoz helyett, mas bajom azzal nincs.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #6324 üzenetére
Ez a hardver tényleg játékokra lenne, mivel mással nem használod ki.
Érdekes, hogy pont az nVidia nem foglalkozik vele. Bár én sem játék miatt vettem, de igaza van a tagnak, mással nem használod ki.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Cybertrone #6340 üzenetére
Nem hulyeseg, mert el lehet vele utni az idot. Csak netre felesleges ilyen hardver, pont jateknal volna ertelme.
Konzolokban, gsmepadoknal se ertettunk egyet, de nincs is ezzel baj.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Gold_fish #6402 üzenetére
Hehe. Nekem meg volt egy darab Sensation, teljesen portmentes volt, fél év után adtam el újszerű állapotban.
Most van egy One X, se pixel hiba, se hullámzó kijelző... ki kell fogni sajnos itt látszik.
Helyedbe megérteném, ha HTC-re sztornót mondanál.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #6956 üzenetére
Én részben emiatt is tervezek sztem megválni tőle, miután lement az újdonság varázsa kijött több hibája is már. Sense is elég laggos, mikor belép az ember a menübe akkor is csinálja elég gyakran, nagy hiba.
Csak kérdés mi lehetne helyette...
Az sem tetszik, hogy nincs menü gomb, helyette kivágja magának a kijelzőből és ennyivel kevesebb a hely. Így máris oda a nagy kijelző előnye, ekkora hülyeséget minek csinált a HTC... miért nem volt jó hosszan a home gomb, minek kellett multitask gomb.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Áhh nem, főleg hogy én 125k-ért vettem a One X-et, egy S3-ért se adnék sokkal többet, sőt.
Ott az anyaghasználat meg kijelző gyengébb, 130k max, többért nem.
LG, hát nem tudom, eléggé elásták nálam magukat a 2X-el. Mind support, mind szoftver téren. Nekem az annyira nem jön be formára, az S3 is szebb. Ebből lehet megint iPhone/WP8 megvárás lesz, csak kettő felesleges lenne belőlük.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ez akkor rossz, mikor netrádiót hallgat az ember, meg netezik. Előbbit simán lelövi, pedig én szoktam ezt a kombót nyomni elég sokat. Elég zavaró, és nem akarok erről lemondani, inkább eladom a telefont. A nulla multitaskinggal rendelkező iOS pedig simán tudja ezt, ilyenkor nem értem a HTC mi a francot csinált. Nem kéne ilyen vékony telefonokat csinálni és nem lenne semmi baj. Lenne 3mm-el vastagabb azt lehetne benne nagyobb aksi, de nem...
Btw, még az a jó, hogy nem csak elvakult fanatikusok vannak, különben semmi értelme nem lenne a topikoknak és nem szakmai fórumok lennének, hanem troll fórumok, ahol csak Samsung, HTC meg LG fanok trollkodnának.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs