Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
datomi
tag
Én ma lettem boldogtalan tulaja a telónak
1.26-os softtal kaptam, wifit kapcsolva jött az 1.28-as frissítés, ami kb. 2!!! órán keresztül települt. Utána be se kapcsolt, én kapcsoltam be, de többedszerre indult csak el.
Akkor aztán működött jól mindaddig, amig a média hangerején nem akartam állítani, ugyanis ettől újaraindult a teló. Ezt többször is produkálta.
Most az 1.29 szoft települ több, mint egy órája.
Szerintem ez nem normális, régi heromon és dhd-mon percek alatt megtörténtek a frissítések.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Asszem holnap viszem visszaXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Lehúztam a töltőről és fél percen belül kész volt a frissítés
Egyébként szinte elejétől követem a fórumot, de ez a "töltőn nem megy a frissítés" valahogy mégis elkerülte a figyelmemet.
Most a médiahangerő szabályzásától sem indul újra.
Köszi a gyors válaszokatXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Hát igen, már javul a helyzet
De még mindig van ami nem az igazi ...
Kb. 80%-os töltöttségi szinten volt a teló, amikor 1,5 órája elindítottam a frissítés.
Frissítés után kb. 50%-ra esett vissza. Bár a kijelző mindvégig be volt kapcsolva ...Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz andras511 #4766 üzenetére
nekem kb. 1 hete van meg a gép, és minden feltöltés után egyre tovább bírja az akksi
az is igaz, hogy amíg belaktam, addig többet nyomogattam és gyorsabban merülr, de estig akkor is kibírta
előtte DHD-m volt, az sem merült le soha estig, pedig volt wifi vagy mobilnet, zenehallgatás, kevés játék, telefonálás (átlag fél óra) minden napXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Nekem is csere mSIM van benne, eddig csak 1x dobta el a hálót (Győr, Family Center, Müller), de PIN-t akkor sem kért, a boltból kiérve újra maxon volt a térerő.
Ezen a helyen viszont az előző telómon (DHD) sem volt térerő.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Nektek is izzik a telótok?
Csináltam 1 kis tesztet, hogy melyik böngésző használatakor melegszik jobban.
Ne gondoljátok túl komoly mérésre, a kezem volt a hőmérő
3 böngészőt próbáltam: a gyárit, Chrome beta-t és a Dolphin HD-t (ez a kedvencem).
Ugyanazokat az oldalakat néztem, nagyjából ugyanannyi ideig.
Sajnos a Dolphintól melegszik a legjobban, aztán a Crome és a "leghűsebb" a gyári böngészőtől.
Ti is tapasztalatok ilyen különbségeket?Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz Avicularia #6431 üzenetére
Kár, mert a Dolphin jön be a legjobban, DHD-n is ezt használtam
-
datomi
tag
Észrevettem egy apróságot:
FM-rádió kikapcsoló gombjára az van írva, hogy Energia (gondolom Power-ből ferdítették)Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Belefutottam egy problémába, pontosabban nem is igazán probléma, hanem valszeg én vagyok a béna
Nos adott egy Dune HD TV-101 médialejátszó és a One X.
Elméletileg mindketten támogatják a DLNA-t, de eddig sehogy sem tudtam rávenni a lejátszót, hogy a telón lévő videókat, képeket lejátsza.
Természetesen mindketten ugyanarra a routerre csatlakoznak, és a teló látja is a lejátszót, mert van egy távirányító app, amivel tökéletesen tudom irányítani a Dune-t.
Van esetleg valamilyen ötletetek?Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Tegnap olvastam valahol (sajnos ma nem találtam meg a linket), hogy hamarosan ú frissítést kapunk, mégpedig 4.0.4-es ics-t.
Ti hallottatok erről valamit?Meglett a link:
http://www.kitguru.net/mobile/blair-mcclelland/massive-htc-one-x-update-coming-soon-android-4-0-4-included/[ Szerkesztve ]
-
datomi
tag
Néhány napja volt szó az elforduló főmenüről, valaki írta, hogy neki elfordul néha.
Nekem tegnap jött meg az autós tartóm (HTC CAR D110), és ha abba beleteszem a telót, azonnal indul a CAR menü.
Ha kilépek a CAR menüből akkor a főmenü is el van fordulva, az öt alsó gomb (teló, e-mail, menü, üzenetek, kamera) ott maradnak, ahol normál helyzetben is vannak, a 3 érintőgomb fölött (jelen esetben mellett )
Még nem néztem meg, de gondolom az usb csatlakozója különbözhet a normál töltő kábelétől, és innen kap valami jelet, hogy, ő most egy autóban vanXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Most találtam:
http://www.theandroidcop.com/2012/06/htc-to-roll-out-android-ics-404-for-htc.html
Itt azt írják, hogy "really soon" jön a 4.0.4-es frissítésXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Nincs semmi extra:
Telepítettem az apk-t, elindítottam és szólt, hogy letöltene még 1020 megát, wifi persze be volt kapcsolva, az otthoni 8 megás netemen kb 2 óra alatt jött le, de mondom ebből szerintem az utolsó 200 mega másfél óráig tartott, de nem tudom miért.
A teló nincs root-olva, gyári rom fut rajtaXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz stilo18 #8520 üzenetére
Nekem még nem volt ilyen, de pl kollégák DHD-ján és Galaxy Ace-n én is láttam ilyet.
Random módon ekapcsolja a kijelzőt, de lezárva marad (mintha megnyomnánk a power gombot), aztán 1-2 másodperc múlva kikapcsol a kijelző.
Mi is hasonlítgattuk a 2 telót de nincs sok közös progi fent, csak pl AB.Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz Cybertrone #9022 üzenetére
Az 5110-emet 97-ben vagy 98-ban vettem, kb. 1 hónapja kerestem elő, feltöltöttem és működik, még az eredeti akksijával
Billentyűzete kicsit leharcolt, de ez nem befolyásolja a működésétXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz steadywarp #11317 üzenetére
Beállítások/Display, gestures & buttons/Recent apps button
-
datomi
tag
-
datomi
tag
válasz z123456789 #15944 üzenetére
Lehet róla hideget és meleget is írni
Nekem májusi példányom van, de a neten keringő hibákból semmi nem jött elő.
Minél későbbi, annál kisebb az esélye, hogy előjöjjenek a problémák (kijelző sárgulás vagy hullámzás, wifi gyengülés, stb.).
4.0.4 friisítés óta gyorsabb, kicsit energiatakarékosabb lett és nem melegszik annyira.
Egyébként gyors a gép, viszi az 1080p-s videot is, ha ez fontos neked
Hírek szerint október végétől jön rá Jelly Bean frissítés.
Hirtelen ennyiXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Azért az nagyon kígyó, hogy a beállításokban az eddigi energia menüpont "Ki/be"-re változott
-
datomi
tag
Nem rossz ez a JB, az eddigi kb. 3 órás kijelzőidő kb. 4 órásra nőtt, ugyanolyan használat mellett.
Viszont a Dolphin browser csinál furcsaságokat: ICS alatt eltűnt a címsor, most fixen fent marad.
Ics alatt még volt egy olyan funkció is, hogy a lap aljáról egy érintéssel a lap tetejére ugrott, ez is eltűnt JB alatt.
A Dolphin beállításaiban nem találtam ezeket a funkciókat. Más is tapasztalt ilyet?Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
válasz Bulitt #27740 üzenetére
Nekem nem volt gond kocsiban töltéssel.
Tavaly nyaraláskor használtam a telót gps-nek, természetesen feltöltött akksival indultunk, de végig be volt dugva a szivargyújtóba is.
Ugyan nem tudott a szivargyújtó annyit visszatölteni, mint amit a teló fogyasztott, de a kb. 2 órás úton 3%-ot esett a teló akkuszintje.Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest