Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert szereted jobban. Ha az IOS-t,akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont csak a telefon minősége aggaszt,akkor szerintem nyugodtan megvehetsz egy jó példányt. Azért a One-ok nagy része rendben van és az androidos csúcstelók között tanyázik.
Én nem cserélgetek romokat, mert egyszerűen csak használom. Sok embert megzavar az ha feljön,hogy android, akkor egyből a rendszer kötelező cseréjére/buherálására gondolnak. Nincs szó ilyenről. Itt tökéletesen használható a gyári rendszer és frissítve is lesz még egy darabig. Ha pedig érdekel a romcsere,akkor azt is megteheted és kihozhatsz egy jobb/másabb kis rendszert magadnak. Ez is egy lehetőség.
Próbáltam az i5-öt és elismerem, hogy jó telefon, de számomra inkább a One a megfelelőbb. Elsősorban a mérete miatt.
(dupla zárójelben: az iphone 4-et megjelenése után néhány hónappal vettem meg. Ott eszembe nem jutott volna, hogy mást használjak 8-9 hónapig, remélem így lesz a one-nal is)Csacsi67: Teljesen igazat adok. Csúcstermék, hibás darabokkal, de nem találsz hibátlant! S4, i5,Lumia920 (ezeket használtam) és folytathatnám. Ez a mai trend. Kidobnak hamar egy készüléket,mert kell a piac. Utólag pedig javítgatnak szoftveresen, toldozgatnak-foltozgatnak a fizikai hibásakat pedig szervizelik. Szerintem ez bele van kalkulálva egy megjelenéskor a gyártónál az árba. Ahogy folyamatosan javul egy termék, úgy megy le az ára. Kevesebb hiba, kevesebb a gyártó költsége is. Nyilván nem csak ezért, de ez is benne van picit.
-
boksz
senior tag
válasz
üzenetére
"De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották"
MIVAN ??

Én is csak beleteszem a kártyát és kész, semmit nem babráltam a telefonnal, sőt még csak nem is szarakodtam vele !
Szerintem te félreérted, a szarakodás a root-ra vonatkozik, de az meg nem kötelező.Béke...
-
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Vicces, nekem sokáig ezek fel se tüntek, és nem tudom hol hallottál olyat, hogy könnyen kopna, neke volt iPhoneom és állíthatom, hogy a One 10x strapabíróbb, már többször ejtettem le, és gyakorlatilag semmi baja, csodával határos modon a fémburkolata érintetlen 1 kissebb karctól eltekintve. A One sokkal jobb minőségűbb, mint az i5. Ha nekem nem hiszel akkor youtube on nézz meg egy i5 v One droptesztet.
Szoftverrel sincsenek gondok, én spec. nem találkoztam ezzel az elvörösödéssel kamerán, igaz az ISO-t beállítottam, nem auton van.
Ha már i5-m lenne lehet én se váltanék, már csak kényelmességi okokbol, de ha választanom kéne a 2 telo között, akkor 100% hogy a One lenne a jobb döntés.Visszatérve, valaki nem akar válaszolni a kérdésemre? (#13445)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen routert?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi