- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
#33101952 #13446 üzenetére
Vicces, nekem sokáig ezek fel se tüntek, és nem tudom hol hallottál olyat, hogy könnyen kopna, neke volt iPhoneom és állíthatom, hogy a One 10x strapabíróbb, már többször ejtettem le, és gyakorlatilag semmi baja, csodával határos modon a fémburkolata érintetlen 1 kissebb karctól eltekintve. A One sokkal jobb minőségűbb, mint az i5. Ha nekem nem hiszel akkor youtube on nézz meg egy i5 v One droptesztet.
Szoftverrel sincsenek gondok, én spec. nem találkoztam ezzel az elvörösödéssel kamerán, igaz az ISO-t beállítottam, nem auton van.
Ha már i5-m lenne lehet én se váltanék, már csak kényelmességi okokbol, de ha választanom kéne a 2 telo között, akkor 100% hogy a One lenne a jobb döntés.Visszatérve, valaki nem akar válaszolni a kérdésemre? (#13445)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest