Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Tudom hogy még nem most aktuális, hiszen még mindenki készülékére megvan a garancia úgymond.
De az Árukeresőn bárhol vásárolt termékre tudunk kiterjesztett garanciát kötni 3-5évre.Feltételek:
-11hónapnál nem régebben vásárolt
-eredeti számla és garancia levélA szolgáltatás előnyei:
-A garancia nem tulajdonoshoz, hanem készülékhez kötött, így azzal együtt továbbadható.
-A javítás megkezdődik a bejelentéstől számított két munkanapon belül és lehetőség van internetes állapotkövetésre.
-Csere esetén a meghibásodott készülék helyett egy új, műszakilag az eredetinek megfelelő, vagy annál jobb készüléket biztosít a szolgáltatás.Telefonon már beszéltem velük. Szolgáltatónál vásárolt készülékre is köthető.
A szerződés megkötésekor a számlán szereplő árat veszik figyelembe és az alapján kalkulálják a díjat.
Nekem ez +5évre 14ezer, +3évre 9ezer.
A kiterjesztésbe az eredeti garancia ideje is bele van számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest