- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Abban en is, en sem vennek beatset, csak a monsterre tett kijelentesekre reagaltam, mivel egyreszt a dragabbaknak nincs gond a minosegevel (nem veletlen a 3 ev gari sem a turbinera), masreszt a hangjaval sem, turbinerol eleg sok forumon jo velemennyel vannak. Az pedig hulyeseg, hogy amerikaba kell kuldeni gariztatni..
Ettol fuggetlenul tenyleg tularazottak es lehet jobb alternativat talalni ennyiert (shure pl, ahogy irtad), de ez meg nem jelenti azt, hogy szarok..
Hozzateszem en sem vettem volna meg az enyemet rendes aron, de pont le volt akciozva es ugy nem volt olyan veszes, nem is bantam meg..De az eredeti temahoz visszaterve: altalaban ami gagyinak tunik, az gagyi is.. Szazaval vannak mindenhol ezek a "zacskosbiccek", szerintem tobb a hamis, mint az eredeti, ugyhogy ha valaki ilyenre vagyik, mindenkeppen megbizhato forrasbol erdemes megvenni, ha gyanusan olcso, akkor az tuti replika..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest