- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Amilyen fenntartásaim vannak a HTC-vel, az majd a jövőben ki fog derülni, mert a support az kérdéses. Sosem voltak erősek support szinten, meglátjuk majd jövő ilyenkor lesz e még friss ROM, vagy esetleg belefosnak a szánkba.
(#8375) adammkaa
Fénykép részben is jó, de nincs S4 szint. Ezt eddig is tudtuk. Ez egy mobil. Ezen belül pedig bőven jó képeket készít. Akinek a fényképező rész az elsődleges, az ne cseréljen S4-ről.
200Mhz kevesebb órajellel alig dob különbséget az Antutu S4-hez képest. Miért? Mert itt normálisan meg vannak írva a driverek, és normálisan van optimalizálva a rendszer, ami pattogóssá teszi, mindezt úgy, hogy sokkal simább mint az S4 működés közben.
Kijelző szerintem szebb, bár hozzáteszem én IPS párti vagyok, beszéd minősége sokkal jobb, ahogy az anyagminőség, hangszóró elhelyezkedése, állapotjelző LED elhelyezkedése. Az egész minőségi érzetet kelt, és ad a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest