Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

NandorHUN
addikt
válasz

Szpisti

üzenetére
						Igen, nekem volt régi nokiám, annál mondták, hogy merítsem le minél jobban. Aztán újabb telefonjaimnál monták, hogy nehagyjam lemerülni, meg amint lehet dugjam töltőre. Később pedig iPhoneom volt, illetve iPod touchom, ott nem mondtak semmit, nem is érdekelt, de aksik jól birták, mert 2 év után is jók voltak. Itt meg azért jutott csak eszembe, mert sokan pl. ezért se ezt a telefont választották, mert "nem lehet cserélni az aksit" - idáig aksikkal nem foglalkoztam, mert nem gagyi samsungom volt - de mivel itt külön felhívták rá a figyelmet, gondoltam rákérdezek, hogy növelhetem az élettartalmát az aksinak.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest