- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Na megerkezett az ideiglenes Mumbi tok az amazontol, egesz korrekt, matt tejfeher a hatulja de atlatszo, kivagasok is pontosak mindenhol, egesz jo a tapintasa, kinezetre sem veszes es szerencsere az elülsö perem is epp csak annyit log be, hogy nem szedi föl a folia szelet. Alul illetve fölül egy nagyon picit elall, de az talan meg igazodik majd idövel, eleg nehezen akart fölmenni, nagyon passzos.
Mindenesetre ennyit megert szerintem.Mas: Masnal is jelentkezik az a problema, hogy a galeriaban a megosztasnal bejön a HTC Share-es kepernyö es inaktiv a "többe ne jelenjen meg" rubrika, ugyhogy nem is tudom eltüntetni es minden egyes alkalommal elöször ez jön elö, amikor rakattintok a megosztasra..
Probaltam azt is, hogy tovabbmegyek a kiprobalassal es föltöltök valamit, hatha akkor megnyugszik, de nem, akkor is ezt dobja fel..
Legutolso ARHD rom van fönt egyebkent, lehet annak a bugja, mivel ha jol remlik, korabban a gyari rendszernel el tudtam tüntetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest